Šumava, Lipensko - hotel Swing ***

0
Foto - Šumava, Lipensko - hotel Swing *** Foto - Šumava, Lipensko - hotel Swing *** Foto - Šumava, Lipensko - hotel Swing *** Foto - Šumava, Lipensko - hotel Swing *** Foto - Šumava, Lipensko - hotel Swing *** Foto - Šumava, Lipensko - hotel Swing ***

Zájezd pořádá

CK A-Z TOUR
Bystřice č.p. 265, 73995 Bystřice nad Olší

Česká republika / Pošumaví
V nabídce od: 08.11.2017
Kód zájezdu: AZT11002590316

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Popis : Poznávací dovolená s turistikou

Poloha: Zrekonstruovaný hotel Swing*** s novými majiteli se nachází u Lipenské přehrady v osadě Radslav u Černé v Pošumaví

Vybavení: 2 restaurace, vinárna, fitness, sauna, venkovní bazén, cca 200 m od hotelu je hotelová pláž s občerstvením (od července do srpna) a hřištěm na plážový volejbal.


Ubytování: hotel ***
6x Ubytování – hotel Swing 2 lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky
a 3 lůžkové pokoje, všechny s kompletním sociálním zařízením, TV-SAT

Strava: polopenze
6x polopenze (snídaně formou švédských stolů, večeře 3 chody, výběr ze 3 jídel),

Doprava: autokarem
Zájezdovým autobusem s klimatizací

Trasa C

Program zájezdu

1. den: Zastávka v Českém Krumlově.

2. den: Z Nové Pece pěšky okolo Schwarzenberského kanálu a dále přes Kamenné moře k Plešnému jezeru, návrat stejnou cestou zpět (13km). Zdatnější z Plešného jezera na největší horu české části Šumavy - Plechý (1378m) a dále k rozcestníku Rakouská cesta na Rakousko-ČR hranici. (navíc 6km).

3. - 4. den: úra novou naučnou stezkou vojenským újezdem Boletice z osady Záhvozdí okolo Úhlíkovského rybníka na Knížecí Stolec (1236m) s rozhlednou (výhledy na celou Šumavu), návrat zpět okolo Adolfova kamene (14,5 km). 4.den: Plavba lodí po VN Lipno, Lipno rekreační centrum, stezka v korunách stromů, příp. koupání.

5. den: Z osady Kaplice k Boubín. jezírku a odtud NS okolo Boubínského pralesa (státní přírodní rezervace). Návrat do Kaplice (8km) nebodále na horu Boubín (1362m) s rozhlednou, sestup do Kubové huti (+8km).

6. den: Medvědí stezka - trasa nádhernou šumavskou přírodou s velkým množstvím zajímavých skalních útvarů, které mají různá jména. Trasa: Ovesná, Skalní vyhlídka, okolo vrcholu hory Perník, Jelení jezírko, osada Jelení (8km). Zdatní k žel. zastávce Černý Kříž (+7km).

7. den: Po snídani odjezd domů, cestou zastávka v Telči.

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 01.03.2018)