KOUZLO JAPONSKA A ČÍNY + PLAVBA LUXUSNÍ LODÍ

0
Japonsko 1 Čína 1 Čína 10 Čína 11 Čína 12 Čína 13 Čína 2 Čína 3 Čína 4 Čína 5 Čína 6 Čína 7 Čína 8 Čína 9 Japonsko 10 Japonsko 11 Japonsko 12 Japonsko 2 Japonsko 3 Japonsko 4 Japonsko 5 Japonsko 6 Japonsko 7 Japonsko 8 Japonsko 9 Splendida 1 Splendida 10 Splendida 11 Splendida 2 Splendida 3 Splendida 4 Splendida 5 Splendida 6 Splendida 7 Splendida 8 Splendida 9

Zájezd pořádá

GATTOM - M.T.G. s.r.o.
Ostravská 557, 73541 Petřvald

Japonsko
V nabídce od: 26.10.2017
Kód zájezdu: 487730

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy

JAPONSKO

Japonsko, země vycházejícího slunce, je pro spoustu lidí lákadlem díky svému exotickému půvabu a určité míře tajemství. Můžeme zde asi nejvíce vnímat kontrast mezi pozůstatky z dávné minulosti a moderními výdobytky. Spojení historie a tradic s modernou lze vnímat zejména ve velkých městech, kde uvidíte například tisícileté chrámy, vedle nichž se tyčí moderní prosklené mrakodrapy. Technické vymoženosti a novodobá architektura jsou pro Japonsko typické stejně jako starší města nebo nádherná krajina s horskými scenériemi. Nejkrásnějším obdobím pro návštěvu Japonska je právě jaro, kdy lze zažít ohromnou podívanou v podobě nádherných růžově kvetoucích sakur. Z toho důvodu byste neměli váhat a měli byste se s námi vydat za tímto snovým dobrodružstvím!!! Hlavním městem Japonska je Tokio, kam se v rámci tohoto zájezdu vydáme. V Tokiu uvidíte stovky metrů vysoké mrakodrapy jako třeba Tokyo Tower či Tokyo Skytree, které se tyčí nad malými dřevěnými chrámy. Z památek stojí za vidění například Císařský palác, chrám Sensódži nebo svatyně Meiji Jingu. Mezi další zajímavá místa a památky patří například oblast Nihondaira s krásným výhledem na nejvyšší horu Fuji (3776 m), město horkých pramenů Hakone, svatyně Kunozan Toshogu, chrám Kotokuin s monumentální venkovní sochou buddhy, svatyně Tsuruoka Hachiman a mnoho dalších. V rámci tohoto zájezdu zavítáme i do moderní a pulzující Yokohamy, druhého největšího města Japonska, odkud bude vyplouvat luxusní loď směrem do Číny. Pokud i vy chcete spatřit ty nejkrásnější a nejuhlazenější zahrady světa, přivonět vůni starých chrámů, zkusit výbornou japonskou kuchyni plnou mořských plodů, projet se nejrychlejším vlakem na světě a poznat váhu etikety a vzorný příklad, jak se zachází s hosty, pojeďte s námi Japonsko navštívit!!!

ČÍNA

Čína, nejlidnatější země světa, je velmi rozmanitá země, ve které uvidíme spoustu dechberoucích míst a památek. Turisté zde směřují, aby poznali bohatou kulturu, nádhernou přírodu, úchvatnou architekturu a moderní vymoženosti. Nejvýznamnější památkou je Velká čínská zeď, která je dlouhá 8 800 km a je symbolem historické odloučenosti a zranitelnosti Číny. Hlavním městem Číny je Peking, který se velmi rychle rozvíjí a mění se z tradičního velkoměsta na moderní světovou metropoli. Mezi jeho nejznámější pamětihodnosti patří například Chrám nebes, Letní palác, Náměstí nebeského klidu, Zakázané město, Čínské národní muzeum a spoustu dalších. Dalším významným městem je Šanghaj, která je velmi moderní, dynamická a honosná. Mezi nejznámější místa v Šanghaji patří například nábřeží Bund, proslulá čínská zahrada Yuyuan, mrakodrap Jin Mao nebo například ikonická nákupní ulice Nanjing Road. Za zmínku stojí i město Xian s mnoha významnými historickými a kulturními památkami. V okolí Xianu najdeme také slavnou Terakotovou armádu, která je jedním z největších archeologických lákadel a která stojí ve své bojové formaci v Muzeu terakotových bojovníků a koní. Na závěr bychom ještě zmínili město Luoyang, kde se nachází tzv. Longmen Grottoes, což je unikátní soubor náboženských skulptur v Longmenských jeskyních. Čína je prostě neskutečně zajímavá a rozmanitá a pokud Vás lákají asisjké země, vydejte se s námi za jejich poznáním!!!

MSC SPLENDIDA

Elegantní a luxusní loď MSC Splendida uspokojí i ty největší labužníky. Najdeme zde například restauraci s obsluhou, samoobslužnou restauraci, MSC Yacht Club restaurant, Tex Mex Restaurant, kuřácký salonek, pizzerii, 12 barů a salonků včetně Sport Baru, vinotéky, cukrárny či kavárny. Ani o zábavu nebude na lodi nouze. Můžete si zde zajít do divadla nebo na diskotéku. Dále loď disponuje např. kasinem, knihovnou, 4D kinem, simulátorem Formule 1, bowlingovou dráhou, nákupní galerií, internetem a hosty zde také každý den zabaví animační program. K završení všeho toho relaxu jsou hostům k dispozici 3 bazény, bazén s posuvnou střechou, opalovací lehátka, vířivky, tobogán, vodotrysky, klidová opalovací zóna Top 18, wellness centrum Aurea Spa s širokým výběrem lázeňských procedur, sauna či pára a pro milovníky sportu také například venkovní multifunkční sportovní hřiště, squash, shuffleboard nebo třeba běžecká dráha. A budete-li chtít zabavit své malé ratolesti, jsou zde speciálně pro ně kluby s atraktivním programem pro různé věkové kategorie, herna (Lego, Chicco) a brouzdaliště.


Ubytování: hotel
- ubytování v Japonsku a v Číně dle programu

- ubytování na luxusní lodi ve vnitřních kajutách typu Bella s koupelnou se sprchou a WC, dvěma lůžky (v některých kajutách možnost 1 - 2 přistýlek), dostatkem úložných prostor, satelitní TV, klimatizací, minibarem, telefonem a fénem. Za příplatek je možné také ubytování v kajutě s oknem či s balkonem (závisí na dostupnosti daných typů kajut v době objednání; cena na dotaz v CK)

Strava: plná penze
- stravování v Japonsku a v Číně dle programu

- stravování na lodi ve formě rozšířené plné penze

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den: odlet z ČR do Tokia

2. den: poznávání Japonska

3. den: poznávání Japonska

4. den: poznávání Japonska

5. den: zakončení poznávání Japonska v Yokohamě a následný přesun do přístavu v Yokohamě, odplutí lodi v 16:00

6. den: na moři

7. den: na moři

8. den: připlutí do Šanghaje (Čína) v 07:00, prohlídka Šanghaje, přesun do hotelu

9. den: poznávání Číny

10. den: poznávání Číny

11. den: poznávání Číny

12. den: poznávání Číny

13. den: poznávání Číny

14. den: poznávání Číny

15. den: transfer z hotelu na letiště a odlet zpět do ČR

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • zpáteční letenka (Praha - Tokio, Peking - Praha)
  • transfery dle programu
  • ubytování v jednotlivých městech a strava dle programu
  • vstupy do jednotlivých objektů dle programu
  • plavba dle programu (ubytování v kajutě vybrané kategorie, přístavní poplatky, portýrské služby při nalodění a vylodění, rozšířená plná penze, svačiny a půlnoční bufet, nápoje ke snídani, čaj, káva a voda z automatu v rautové restauraci, užívání bazénu, vířivek, fitness centra a jiných sportovně-rekreačních zařízení, účast na všech akcích pořádaných na palubě)
  • služby česky hovořícího delegáta
  • pojištění CK pro případ úpadku

Cena neobsahuje

  • vízum do Číny
  • komplexní cestovní pojištění (lze zajistit v CK)
  • v rámci plavby není v ceně zahrnuto využívání služeb jako prádelna, fotograf, internet, salón krásy apod. Dále zde také nejsou zahrnuty nápoje k obědu a večeři, alkoholické nápoje a povinné spropitné pro obsluhu na lodi (cca 21 € / osoba, 9 € / dítě)
(Popis zájezdu byl aktualizován 28.02.2018)