Italie--Sardinie- Costa Rei- Apartmány Le Ginestre

0
Foto - Apartmány Le Ginestre Foto - Apartmány Le Ginestre Foto - Apartmány Le Ginestre Foto - Apartmány Le Ginestre Foto - Apartmány Le Ginestre Foto - Apartmány Le Ginestre Foto - Apartmány Le Ginestre Foto - Apartmány Le Ginestre Foto - Apartmány Le Ginestre Foto - Apartmány Le Ginestre

Zájezd pořádá

AZZURRA TOURS s.r.o.
Za Poříčskou branou 4, 18600 Praha

Itálie / Sardinie
V nabídce od: 27.09.2017
Kód zájezdu: 602587

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Apartmány Reale Vacanze / La Ginetre, rozmístěné v přízemních a jednopatrových vilkách po celé lokalite Costa Rei, se nacházejí na jihovýchodním pobřeží Sardinie v oblasti Costa Rei ve středomořské vegetaci. Jsou umístěny v nádherném prostředí rozkvetlých zahrad a dlouhých bílých plážích s jedinečným mořem.

Pláž: Dlouhá písečná pláž, pozvolný vstup do moře. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Vzdálenost - od moře 200 – 700 m.  - do 500 metrů od komerčního centra. Otevírací doba recepce: 9:00 – 13:00 a 16:00 – 20:00. Příjezdy/Odjezdy: 17:00 – 20:00/10:00. Čas příjezdu musí být nahlášen předem, při pozdním příjezdu po 20:00 se platí poplatek cca €30. Minimální doba pobytu je 7 dní. Malá zvířata povolena.


Ubytování: apartmán
Apartmány několika typů mají stejnou charakteristiku a kvalitu, většina z nich je vybavena vlastním grilem. 
Součástí přízemních apartmánů jsou předzahrádky, apartmány v patře mají balkon.

Vybavení : Bilo 2/4: ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, příslušenství, koupelna + WC. Trilo 4/6: ložnice s manželskou postelí, ložnice se 2 lůžky (možná palanda), obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem, kuchyňský kout, příslušenství, koupelna + WC.

Strava: vlastní
Vlastní.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 28.11.2018)