Halloween na Frankensteinově hradě

0
HALLOWEEN STR 41

Zájezd pořádá

Vega Tour s.r.o.
Vídeňská 619, 14800 Praha 4

Německo
V nabídce od: 26.09.2017
Kód zájezdu: 654

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Oslavte s námi Halloween na Frankensteinově hradě a prožijte tak na vlastní kůži opravdový horor. Hrad Frankenstein nechal před rokem 1250 vybudovat Konrád I. von Frankenstein a založil panství Frankenstein. Frankensteinové byli silně proti reformaci, proto se dostávali do častých sporů. V roce 1662 se hlava panství Johannes I. rozhodl jim tento majetek prodat. Hrad byl později využíván jako špitál i útočiště, ale nikdo jej neudržoval. Vlivem času se z něj v 18. století staly ruiny.

Program : 1. den: Odjezd z ČR v 5:30 hod. Příjezd do Norimberku kolem 10:00 hod. Krátká prohlídka města, během níž uvidíte například Císařský hrad, dům Albrechta Dűrrera, kostel sv. Sebalda, radnici, Krásnou kašnu nebo místní gotický klenot kostel Panny Marie, který nechal postavit Karel IV., který ve městě často pobýval. Po obědě budeme dále pokračovat k hlavnímu cíli celého zájezdu – Frankensteinově hradu, kde se budou konat oslavy Halloweenu. Budete mít jedinečnou příležitost oslavit tento svátek s nejstrašidelnějšími monstry. Hrad obývá 80 příšer, kterým bude dělat velké potěšení připoutat vás na pranýř nebo vás zavřít do rakve. Seznámíte se s mnoha technikami mučení, čarodějnickými procesy, popravou zločinců, s vlkodlaky, zombie a navštívíte také středověké vězení. 2. den: Odjezd z hradu v 1:30 hod. Návrat do ČR kolem poledne


Ubytování: různé

Strava: vlastní

Doprava: autokarem
Nástup / Výstup : PRAHA – 5:30 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ BEROUN - 6:15 ČERPACÍ STANICE OMV (U KAUFLANDU) PLZEŇ – 7:00 ZASTÁVKA MHD ČERNICE ROZVADOV - 8:00 HOD SVATÁ KATEŘINA, ČERPACÍ STANICE MOL ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Autobusovou přepravu
  • 1 zavazadlo a 1 palubní tašku k přepravě
  • Služby průvodce

Cena neobsahuje

  • Vstupné 32 euro
  • Cestovní a úrazové pojištění (během pobytu) bez pojištění storna 27,- Kč / den
(Popis zájezdu byl aktualizován 24.10.2018)