Apartmány Chalet La Golp - Pineta

0
Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta Foto - Apartmány Chalet La Golp - Pineta

Zájezd pořádá

ČESKÉ KORMIDLO s.r.o.
Hlinky 27, 60300 Brno

Itálie / Livigno
V nabídce od: 12.09.2017
Kód zájezdu: 4954

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Popis: Zimní dovolená v Livignu! Ubytování v apartmánech, skibus jen 30 m od apartmánů



Ubytování v apartmánech pro 2 až 6 osob

Obchůdky jen 300 m od ubytování

Sjezdovky všech obtížností

3 snowparky

Bohatá nabídka zábavy po lyžování



Livigno – středisko plné zábavy a nákupů

Livigno je jedním z nejlépe vybavených lyžařských středisek v Alpách. Toto středisko je často nazýváno jako malý Tibet. Velmi výhodná poloha údolí Vám zajistí slunečné počasí po celý den a výbornou lyžovačku na Mottolino i na Carosello 3000. Tyto dvě části nejsou propojeny a tudíž je není možné projet na lyžích. K projetí můžete využít skibus. Kvalita sjezdovek je zde opravdu vysoká a zcela jistě tento nedostatek kompenzuje. Livigno nabízí celkem 115 km sjezdovek. Z toho je 19 km černých, 29 km modrých a nejpočetněji jsou zastoupeny červené sjezdovky, kterých je tu 67 km. Vyznavači snowboardingu a freestylu mohou vyzkoušet hned 3 snowparky, a to Mottolino, Livigno Park Carosello 3000 a nejmenší z nich je Amerikan. Milovníci bílých stop ocení 30 km upravených lyžařských tratí. Vyžití zde najdou i úplní začátečníci, pro které jsou připraveny cvičné svahy. Cvičné terény jsou připraveny zejména nedaleko pěší zóny.
Po lyžování si můžete zajít do centra, kde je spousta obchůdků tzv. duty free. V centru najdete také různé restaurace, bary, diskotéky.

Ubytování v apartmánech v městečku Livigno

Apartmány jsou ve dvou budovách a jsou snadno dostupné do centra města. Restaurace a la carte je umístěna 200 m od apartmánů a mini supermarket je vzdálený cca 300 m od apartmánů. Lanovky Cassana jsou umístěny ve vzdálenosti 100 m až 1000 m, kam Vás dopraví skibus, který zastavuje jen 30 m od ubytování. Budova s apartmány je vybavena úschovnou lyží, parkovištěm a WiFi (za poplatek).


Apartmán typu Bilo - pro 2 až 4 osoby, vybaven vlastním sociálním zařízením, kuchyňským koutem s lednicí, oddělenou ložnicí, topením, SAT/TV, některé apartmány mají i vlastní balkon.
Apartmán typu Trilo - pro 2 až 6 osob, vybaven vlastním sociálním zařízením, kuchyňským koutem s lednicí, 2 oddělenými ložnicemi, topením, SAT/TV, některé apartmány mají i vlastní balkon.


Check in je možný v rozmezí od 16.00 do 19.00, check out se musí provést do 10.00. Check in a check out se provádí na adrese: Living Office, via della Gesa, 610/A, tel: 0039/0342/996739.




Stravování je pouze vlastní.
Informace o skipasech

Zájezd neobsahuje skipas a u CK se nedá dokoupit.
Důležité informace o zájezdu

Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu. Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska.
Check in v rozmezí od 16.00 do 19.00, check out do 10.00
Povinná vratná kauce 150 €/apt.
Domácí zvířata nejsou povolena.
Wifi připojení za 10 €/ týden (na vyžádání na recepci)
Dětská postýlka za poplatek 10 €/noc
1x parkovací místo na apartmán (omezená kapacita, nelze doobjednat)


Ubytování: apartmán

Strava: vlastní

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 12.09.2017)