Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku

0
Foto - Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku Foto - Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku Foto - Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku Foto - Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku Foto - Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku Foto - Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku Foto - Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku Foto - Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku Foto - Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku Foto - Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku Foto - Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku Foto - Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku Foto - Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku Foto - Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku Foto - Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku Foto - Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku Foto - Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku Foto - Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku Foto - Hotel Nano s výlety do národních parků a Dubrovníku

Zájezd pořádá

ČESKÉ KORMIDLO s.r.o.
Hlinky 27, 60300 Brno

Chorvatsko / Drvenik
V nabídce od: 12.09.2017
Kód zájezdu: 4554

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Popis: Navštivte s námi národní parky Chorvatska i historický Dubrovník



5denní pobytově-poznávací zájezd do Chorvatska

2 noci v hotelu Nano nebo depandanci Iris

Stravování formou polopenze

Návštěva národního parku Plitvice nebo Krka (dle termínu)

Lodní výlet do Makarské

Koupání u oblázkových pláží

Prohlídka historického města Dubrovník

Doprava autobusem – nástupní místa Praha, Jihlava, Velké Meziříčí, Brno a Mikulov



Ubytování v hotelu Nano s výlety

Zájezd spojuje koupání na krásných plážích s poznáním přírodních i historických krás Chorvatska. Navštivte s námi národní park Plitvice nebo Krka, užijte si panoramatický výlet do Makarské a prozkoumejte křivolaké uličky Dubrovníku. Ubytováni budete v hotelu Nano nebo depandanci Iris přímo u moře v městečku Drvenik na Makarské riviéře. Stravování formou polopenze máte v ceně.

Program zájezdu

1. den: odjezd z ČR.


2. den: v ranních hodinách příjezd na Plitvice (popř. NP Krka – dle termínu) – cca 6hodinová prohlídka známého národního parku s jezírky, vodopády a kaskádami. V odpoledních hodinách odjezd na hotel, ubytování. Večer dalmátská večeře – předkrm polévka nebo salát z chobotnice, hlavní jídlo: pašticada s bramborovými noky (tradiční dalmatinské jídlo – jehničí nebo hovězí maso s vynikající omáčkou s kořenové zeleniny a červeného vína) nebo ryba s blitvou (mangold s vařenými bramborami).


3. den: snídaně, odpočinek, koupání u moře, večeře v 17.00. Po večeři nás čeká panoramatický výlet lodí do Makarske – nejznámější a nejoblíbenější letovisko Makarské riviéry, které žije nočním životem do ranních hodin. Zde strávíme cca 2 – 3 hodiny, poté plavba lodí zpět do Drveniku, nocleh.


4. den: snídaně, po snídani odjezd do Dubrovníku – celodenní prohlídka města, které je často nazýváno "Perlou Jadranu", možnost koupání na perfekních plážích, večer odjezd do ČR.


5. den: příjezd od ČR.


Termíny



28.09. – 02.10. – zastávka v NP Krka

05.10. – 09.10. – zastávka v NP Plitvice




Cena zahrnuje: dopravu autobusem, ubytování v hotelu Nano nebo depandanci Iris, polopenzi, plavbu lodí do Makarske, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku.



Cena nezahrnuje: příplatek za jednolůžkový pokoj 800 Kč/noc, pojištění léčebných výloh, vstupy NP Plitvice a Krka, povinnou pobytovou taxu cca 1 €/os./den – platí se na místě.



Orientační ceny vstupného: cca 100 HRK/dospělý/NP Plitvice, cca 90 HRK/dospělý/NP Krka





Změna programu vyhrazena.




Minimální počet cestujících k uskutečnění zájezdu je 40. V případě, že nebude tato minimální kapacita naplněna, zájezd se neuskuteční a my vám celou zaplacenou částku za zájezd vrátíme zpět.



Nástupní místa a orientační časy odjezdů:

Praha (22.00 z parkoviště naproti Hl. vlak. nádraží, skleněné kopule)

Jihlava (23.30 z parkoviště u Billy, třída Legionářů)

Velké Meziříčí (24.00 od čerpací stanice Mol na dálnici D1 směr Brno

Brno (01.00 od Janáčkova divadla, Rooseveltova ulice)

Mikulov (02.00 čerpací stanice Shell - u kruhového objezdu (naproti Hotelu Marcinčák)


Ubytování: hotel ***

Strava: polopenze

Doprava: autokarem

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 12.09.2017)