Tenerife - Aguamarina Golf ****

0

Zájezd pořádá

FIRO-tour a.s.
Národní 37/38, 11000 Praha

Španělsko / Tenerife
V nabídce od: 24.08.2017
Kód zájezdu: 3CW2F6K

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Na jižním pobřeží ostrova, 5 km od letiště, v oblasti Golf del Sur, u přístavu San Miguel de Abona.

Pláž: Přírodní tmavá oblázková pláž je cca 150 m od hotelu. Na světlé písečné pláže v Los Cristianos a Playa Americas s pozvolným vstupem do moře ve vzdálenosti přibližně 18 km jezdí 6 x týdně hotelový autobus (zdarma).

Sport a zábava: Zdarma posilovna, tenisový kurt a kulečník. Hotel leží mezi 2 golfovými hřišti Golf del Sur (cca 1 km) a Amarilla Golf (cca 2 km) a pro své hosty zajišťuje slevy na golfová hřiště, informace o golfových kurzech, rezervaci green fee a cvičných lekcí.

Obchody: V blízkosti hotelu, v centru letoviska Golf del Sur, najdete menší obchůdky, restaurace a bary, větší obchodní centra jsou v 18 km vzdáleném centru letoviska Playa de las Américas.

Golf: Hotel zajišťuje informace o golfových kurzech, rezervaci green fee a cvičných lekcí, nabízí slevy na green fees a zvláštní sklad na golfové vybavení.


Ubytování: hotel ****
Tento komfortní hotel nabízí 199 pokojů, vstupní halu s recepcí, několik výtahů, internetový koutek (za poplatek), možnost Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorách (za poplatek), 3 restaurace, 2 bary, 2 konferenční sály (až 330 osob), dětský klub, vnitřní bazén (zdarma), saunu, masáže a kadeřnictví (vše za poplatek), úschovna pro golfové vybavení, obchod, půjčovnu aut. V zahradě je bazén se slanou vodou (v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, jacuzzi, sluneční terasa s lehátky, slunečníky a dětské hřiště. Pro hosty jsou připravovány denní a večerní animační programy.

Strava: all inclusive
Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci „Handicap 0“. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 04.11.2018)