Dubaj - Xclusive Clover Hotel ****

0
Foto - Dubaj - Hotel Park Inn By Radisson **** Foto - Dubaj - Exclusive Clover Hotel-ex.park Inn By Radisson **** Foto - Dubaj - Exclusive Clover Hotel-ex.park Inn By Radisson **** Foto - Dubaj - Exclusive Clover Hotel-ex.park Inn By Radisson **** Foto - Dubaj - Exclusive Clover Hotel-ex.park Inn By Radisson **** Foto - Dubaj - Hotel Park Inn By Radisson **** Foto - Dubaj - Hotel Park Inn By Radisson **** Foto - Dubaj - Hotel Park Inn By Radisson **** Foto - Dubaj - Hotel Park Inn By Radisson **** Foto - Dubaj - Hotel Park Inn By Radisson **** Foto - Dubaj - Hotel Park Inn By Radisson **** Foto - Dubaj - Hotel Park Inn By Radisson **** Foto - Dubaj - Hotel Park Inn By Radisson **** Foto - Dubaj - Hotel Park Inn By Radisson **** Foto - Dubaj - Hotel Park Inn By Radisson ****

Zájezd pořádá

TopFly s.r.o.
Vodičkova 791/41, 11000 Praha - Nové Město

Arabské emiráty / Dubaj
V nabídce od: 22.08.2017
Kód zájezdu: D018

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází v emirátu Dubaj, v samém srdci této živé metropole. Emirát Dubaj je nejtolerantnější ze všech sedmi emirátů. Tento dubajský hotelový komplex se může pochlubit prostorným ubytováním a je zvláště vhodný i pro delší pobyty. Město Dubaj má dobře vybudovanou a hustou dopravní síť, moderní silnice a dálnice. Hotel je vzdálen 10 minut chůze od stanice metra. V těsné blízkosti hotelu mají klienti k dispozici nákupní a stravovací možnosti. Dubaj je emirát plný kontrastů – velbloudi, pouště a tržiště se doplňují s vysokými budovami, nákupními a zábavními možnostmi. Dubajské mezinárodní letiště je vzdáleno pouhých 10 minut jízdy.

Pláž: Nejbližší pláž, která se u hotelu nachází je Jumeriah Beach. Pláž má velmi pozvolný vstup do moře, vhodná pro děti i neplavce. Plážový servis (lehátka a slunečníky) mohou klienti v určitých částech využívat za poplatek.

Sport a zábava: K sportovnímu vyžití hotel nabízí posilovnu, s tím nemodernějším vybavením. Rekreační zařízení hotelu zahrnuje saunu, parní lázeň, kosmetiku, masáže a další procedury.

Poznámka: Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky.
- V případě, že dítě do 18ti let cestuje s rodiči, bude imigrační oddělení potřebovat kopii rodného listu (a to i v případě, kdy má stejné jméno jako rodiče). V případě, že dítě do 18-ti let cestuje bez rodičů (například s prarodiči) nebo má jiné rodinné jméno než jeden z rodičů, bude imigrační oddělení potřebovat: kopii rodného listu a potvrzení rodičů, že dítě může cestovat.
- Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 MĚSÍCŮ PO ODLETU ZE SAE a v pasu nesmí být razítko Izraele.
- S účinností od 31.3.2014 se hradí pobytová taxa v hotovosti na hotelové recepci a její výše je stanovena dle kategorie hotelu i apartmánového komplexu následovně: 3* hotel - min. 3 USD pokoj/noc, 4* hotel - min. 4,5 USD pokoj/noc, 5* hotel a apartmánový komplex - min. 5,5 USD pokoj/noc. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do ceny zájezdu.


Ubytování: hotel ****
Vybavení hotelu: Klienti mají k dispozici prostornou vstupní halu s recepcí a směnárnou, která je otevřena 24 hodin denně. Dále se v hotelu nacházejí restaurace, bary (jeden z nich je střešní bar), kavárna a venkovní bazén. Wifi internetové připojení je v hotelu k dispozici zdarma.

Vybavení pokoje: Hotel disponuje 150 pokoji – typu Studio nebo apartmán. Všechny pokoje jsou velice moderně zařízeny. K vybavení každého pokoje patří vlastní soc. zařízení (sprcha nebo vana, toaleta, fén), klimatizace, SAT/TV, trezor, kuchyňský kout, telefon, zařízení na přípravu kávy a čaje, wifi internetové připojení.

Strava: snídaně
Snídaně nebo polopenze dle zvolené varianty.
Snídaně: podávané formou švédských stolů.
Polopenze: zahrnuje snídaně formou bufetu a večeře formou servírovaného předvoleného menu. Nápoje u večeří si klienti hradí extra.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 16.11.2017)