Adventní Paříž

0
shutterstock_311228117 shutterstock_306360128 shutterstock_540797563 shutterstock_670666879

Zájezd pořádá

Vega Tour s.r.o.
Vídeňská 619, 14800 Praha 4

Francie / Paříž
V nabídce od: 19.08.2017
Kód zájezdu: 554

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Prožijte s námi kouzelnou atmosféru předvánoční Paříže, kdy toto elegantní město zdobí překrásné vánoční dekorace. Čeká vás nejen vánoční atmosféra, ale také prohlídka pařížských NEJ!

Program : 1. den: Odjezd z Prahy do Paříže v 18:00. 2. den: Příjezd v poledních hodinách. Krátká okružní jízda autobusem, během níž uvidíte náměstí Bastily, projedete se po luxusní třídě Champs Elysées, kde vám autobus zastaví a zde budete mít čas na fotografování. Poté přejezd na Trocadero. Odtud se vydáte k Eiffelově věží, přes Martova pole k Invalidovně, dále na náměstí Concorde, dále k novoklasicistní stavbě La Madeleine až k opeře Garnier. V její těsné blízkosti se nachází muzeum parfémů Fragonard, kde se můžete zdarma zúčastnit prohlídky s odborným výkladem o historii a představením jednotlivých produktů, které si můžete zakoupit třeba jako vánoční dárek. Od muzea budeme pokračovat k muzeu Louvre, kde bude společný program ukončen. Zájemci se mohou zúčastnit večerní plavby po Seině, odkud uvidíte nádherně osvícenou Eiffelovu věž, dále Musée d´Orsay, katedrálu Notre Dame atd. Odjezd do ČR v 19:00 hod. 3. den: Příjezd do ČR kolem poledne.


Ubytování: různé

Strava: vlastní

Doprava: autokarem
Nástup / Výstup : PRAHA - 17:00 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ BEROUN - 17:45 ČERPACÍ STANICE OMV (U KAUFLANDU) PLZEŇ – 18:35 ZASTÁVKA MHD ČERNICE ROZVADOV - 19:45 ČERPACÍ STANICE MOL, SVATÁ KATEŘINA Důležité upozornění: Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Autobusovou přepravu
  • 1 zavazadlo a 1 palubní tašku k přepravě
  • Průvodce znalý destinace

Cena neobsahuje

  • Vstupy do objektů
  • Plavbu po Seině 13 euro
  • Cestovní a úrazové pojištění (během pobytu) bez pojištění storna 27,- Kč / den
  • Cestovní a úrazové pojištění (během pobytu) s pojištěním storna 30,- Kč / den
(Popis zájezdu byl aktualizován 23.10.2017)