Bad Hofgastein - Johannesbad Hotel St .Georg ****

0

Zájezd pořádá

FIRO-tour a.s.
Národní 37/38, 11000 Praha

Rakousko / Salcbursko
V nabídce od: 01.07.2017
Kód zájezdu: 5DV543K

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Poloha: Centrum: Bad Hofgastein 300 m,
Veřejný krytý plavecký bazén: termální lázně Alpentherme Bad Hofgastein300 m,
Možnosti nákupu: Bad Hofgastein 300 m,
Nádraží: Bad Hofgastein 3 km,
Letiště: Salzburg 92 km,
Nadmořská výška: 850 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Schlossalmbahn - Skiregion "Gasteinertal" 400 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ne.

Pro děti: Dětská postýlka.

Všeobecné vybavení: Recepce: s pohodlnou halou/Café barem, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma, dostatek parkovacích míst, Garáž: za poplatek Euro 6,-/ den, platí se na místě, Jídelna, Restaurant, Bar, Zahrada, Louka na slunění, Zasedací místnost.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 300 m2,
Pro děti od 12 let. Pouze v doprovodu rodičů.
Velkorysý krytý termální bazén: 8 x 12 m, 96 m2, Sauna, Wellness oáza se solnou jeskyní, denně ranní gymnastika, aquafit gymnastika, relaxační programy, Otevírací doba: denně otevřeno do 20:00.

Zábava v ceně: Posilovna, Půjčovna jízdních kol.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: Ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 10:00.


Ubytování: hotel ****
Johannesbad Hotel St. Georg je především pro hosty hledající odpočinek a pro ty, kdo ocení vkusnou alpskou architekturu. Dovolená v horách v okolí Salzburgu, kde najdete dlouho očekávaný odpočinek od každodenního hektického života, výborné terapie a kosmetické procedury je to pravé pro vás. Uklidňující teplo slavných Gasteinských léčebných štol a starobylá síla radonové termální vody přispívají k omlazení vašich tělesných buněk a celkovému uvolnění všech smyslů.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Fén, Možnost bezplatného zapůjčení županu, Balkon/Terasa, Rádio, Telefon, Satelitní TV, WiFi: zdarma, Trezor: zdarma, Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů. Pokoje jsou velmi dobře vybaveny.

Typ pokoje: 2-3 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, ~ 24 m2, 2-4 lůžka 2-pokojové rodinné ubytování, Vana/Sprcha/WC, dva oddělené pokoje, každý s rozkládací pohovkou, ~ 35 m2, 1 lůžko Vana/Sprcha/WC/Balkon, ~ 20 m2.

Strava: polopenze
Strava v ceně: Polopenze, Uvítací koktejl, Bohatá snídaně, Salátový bufet, Večeře (4 chody): možnost volby menu (Dietní kuchyně a pokrmy bez laktózy po předchozí objednávce).

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 10.12.2018)