Hotel Duni 3 ***

0
Foto - Hotel Duni 3 *** Foto - Hotel Duni 3 *** Foto - Hotel Duni 3 *** Foto - Hotel Duni 3 *** Foto - Hotel Duni 3 *** Foto - Hotel Duni 3 *** Foto - Hotel Duni 3 *** Foto - Hotel Duni 3 *** Foto - Hotel Duni 3 *** Foto - Hotel Duni 3 ***

Zájezd pořádá

CK Bulgariatour
Vinohradská 34/30, 12000 Praha 2

Bulharsko / Primorsko
V nabídce od: 18.05.2017
Kód zájezdu: 17LBUL08 3152

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Novinka 2017. Hotel Duni 3 je po rekonstrukci a nachází se v bezprostřední blízkosti oblíbeného hotelu Duni 2, ve kterém klienti využívají některých služeb. Je součástí hotelového komplexu DUNES, kde patří také hotel Duni 1, který nenabízíme. Od písečné severní pláže s pozvolný mvstupem do moře se nachází cca 120 m a od centra letoviska Primorsko je vzdálený cca 5 min.chůzí. Doporučujeme všem klientům. Primorsko je malebné přímořské městečko na jižním pobřeží, které se v průběhu let rozrostlo na známé turistické centrum. Nachází se přibližně 50 km jižně od Burgasu a transfer z letiště Burgas trvá cca 1 hod. Rozkládá se na poloostrově, k němuž přiléhají dvě nádherné písečné pláže - jižní a severní.

Pláž: Vzdálenost hotelu od severní pláže je cca 120 m (pouze přes písečné duny). Pláž je písečná s pozvolným vstupem do moře, je vhodná také pro malé děti. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, vodní sporty za poplatek.

Sport a zábava: Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 120 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, široká nabídka vodních sportů na pláži za poplatek, masáže na pláži, občerstvení. V letovisku se nachází aquapark, sportovní hala, tenisové kurty, půjčovna aut, kol a spousta atrakcí, zábavy a vyžití pro dospělé i děti. V sezóně je možno využit turistický vláček jezdící do Kitenu nebo k rezidenci Perla (zastávky na znamení). Centrum letoviska Primorsko cca 5 min chůzí.

Transfer : Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Informace k dětské ceně : Dítě nesmí dosáhnout uvedeného věku v době návratu do ČR. Např. přistýlka dítě 2-12 let - cena platí pro dítě ve věku 2-11,99 let, tzn. dítě nesmí dovršit 12ti let v době návratu.


Ubytování: apartmán
4+1 Apartmán

Dvoulůžkový pokoj, třílůžkový pokoj, čtyřlůžkový apartmán, možnost jedné nebo dvou přistýlek (palanda), vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV, malá lednice, balkon. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Maximální obsazení pokoje : Dvoulůžkový pokoj: 2 dospělí + 2 děti. Třílůžkový pokoj: 3 dospělí + 1 dítě. Čtyřlůžkový apartmán: 4 dospělí + 1 dítě.

Vybavení : Vstupní hala s recepcí v hotelu Duni 2, jídelna, restaurace, menší dětské hřiště, dva venkovní bazény, jeden s dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénů zdarma. Bez výtahu.

Strava: snídaně
SNÍDANĚ - formou bufetu v hotelové restauraci. Za příplatek POLOPENZE (snídaně a večeře) - dospělý 140 Kč/den, dítě 2-12 let 70 Kč/den, nebo PLNÁ PENZE (snídaně, oběd a večeře) - dospělý 240 Kč/den, dítě 2-12 let 140 Kč/den.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Wi-Fi připojení v restauraci
  • Ubytování 7/10/11/14 nocí, stravování dle ubytování, místní taxy,
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, místní taxy, pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • Bezpečnostní schránka na recepci hotelu Duni 2 za poplatek 1 €/den
  • Volitelné cestovní pojištění, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby
(Popis zájezdu byl aktualizován 22.07.2017)