Villa Mario

0
Foto - Villa Mario Foto - Villa Mario Foto - Villa Mario Foto - Villa Mario Foto - Villa Mario Foto - Villa Mario Foto - Villa Mario Foto - Villa Mario Foto - Villa Mario Foto - Villa Mario Foto - Villa Mario Foto - Villa Mario Foto - Villa Mario Foto - Villa Mario Foto - Villa Mario Foto - Villa Mario Foto - Villa Mario Foto - Villa Mario Foto - Villa Mario

Zájezd pořádá

ČESKÉ KORMIDLO s.r.o.
Hlinky 27, 60300 Brno

Chorvatsko / Drvenik
V nabídce od: 16.01.2017
Kód zájezdu: 3957

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Popis: Rodinná dovolená u moře v letovisku Drvenik! Ubytování ve vile*** s polopenzí, dítě do 11,99 let na přistýlce zdarma



Zájezd na 8–10 dnů do Chorvatska – letovisko Drvenik

Ubytování v příjemné vile Mario*** s polopenzí

Dítě do 11,99 let na přistýlce zdarma nebo dítě do 5,99 let bez lůžka zdarma – omezená kapacita

Klienty prověřené ubytování

Ubytování 150 m od pláže

Doprava vlastní nebo autobusem

Výlety po okolí – Dubrovník, Korčula, pohoří Biokovo

Čtěte pozorně – odstavec Slevy a podmínky níže

Letní dovolená v přímořském letovisku Drvenik

Drvenik je přímořská turistická obec na Makarské riviéře vzdálená asi 8 km od Živogošče. Letovisko se dělí na dvě části Gornja Vala (Horní zátoka) a Donja Vala (Dolní zátoka). Gornja Vala je menší a klidnější a do části Donja Vala se dostanete příjemnou procházkou podél pobřeží. Z Dolnje Valy vyplouvají lodě a trajekty na blízké ostrovy Korčulu a Hvar. Drvenik je klidnější letovisko. Za zábavou se jezdí do Gradacu, který je vzdálený 12 km směrem na jih.
Ubytování v rodinné vile pouze 150 m od pláže

Rodinná vila, zrekonstruovaná v roce 2012, se nachází ve větší části Drveniku – Donja Vala a je situována na atraktivním místě pouhých 150 m od moře. Vila má vkusně zařízené společenské prostory s malou recepcí, restauraci s krytou terasou a WiFi připojení. U vily naleznete také parkoviště (zdarma, omezená kapacita). Pěkné 2-lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky mají vlastní sociální zařízení, klimatizaci, SAT/TV, malou chladničku a balkon. Jeden pokoj má možnost až dvou přistýlek. Stravování probíhá formou polopenze – snídaně rozšířené kontinentální (salám, sýr, párky, vejce, máslo, džem, kukuřičné lupínky, čaj, mléko, kakao) a večeře jsou servírované – výběr ze 2 menu, salátový bufet a dezert. Nápoje k večeři se platí na místě. V termínech mimo sezonu se k večeři podává pouze jednotné menu (3.6. – 10.6. a 9.9. – 16.9.2017).

Oblázkové pláže lemované borovicemi

Jen 150 m od vily se nachází oblázková pláž obklopená zelení s pozvolným vstupem do moře. Kdo dává přednost menším plážím, přibližně 15 až 20 min chůze od vily se nachází menší klidnější pláže. Pláže v Drveniku jsou lemovány borovicemi, které poskytují přírodní stín. Za poplatek jsou na pláži k dispozici lehátka.
Sport a zábava

Toto místo je ideální pro vodní sporty všeho druhu. Potřebné rekvizity se půjčují v blízkosti pláží. Blízké pohoří Rilić, pokračování Biokova, je pravým rájem pro aktivní turistiku a horolezectví. Možnost zapůjčení kol (za poplatek). Z Drveniku jezdí pravidelně trajekty, které vás dovezou na populární ostrovy Hvar a Korčula.

Cestujete s dětmi?

V období od 10. 6. do 9. 9. 2017 je možnost mít v každém termínu ve čtyřech pokojích dítě do 11,99 let na 1. přistýlce nebo dítě do 5,99 let na společném lůžku s rodiči zdarma (varianty nelze kombinovat). Slevy na děti jsou uvedeny v názvu pokojů. V případě varianty s autobusovou dopravou hradíte za dítě zdarma cenu dopravy stejnou jako u dospělé osoby.
Tipy na výlet


Historická města – Dubrovník, Mostar

Město Imotski – krasovo-seismická jezera Modré a Červené

Vodopády Kravice

Ostrovy Korčula a Hvar, poloostrov Pelješac

Bačinská jezera

Poutní místo Međjugorje
Důležité informace


Check in 14.00, check out 9.00

Doprava vlastní nebo autobusem

Nástupní místa po celé ČR

Odjezd z ČR v odpoledních hodinách, příjezd v ranních hodinách

Návrat do ČR v dopoledních hodinách

Cestovat můžete s platným OP

Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas

Slevy a podmínky

SLEVY FIRST MINUTE


Sleva autobusová doprava za polovinu – platí do 31.1.2017 ke všem uvedeným termínům. Klient má možnost objednat si svozová místa dle podmínek, platných pro sezonu léto 2017. Pokud je na svozové lince méně než 8 účastníků, má dopravce právo na změnu nástupního místa na co nejbližší nástupní místo na trase autobusu (bez nároku na náhradu jízdného) nebo změnu způsobu svozu jiným dopravním prostředkem (vlak, linkový autobus, Student Agency), kdy bude klientům proplaceno jízdné po předložení jízdenek. Sleva first minute a sleva na autobusovou dopravu platí pouze pro osoby na základním lůžku, neplatí tedy pro osoby na přistýlkách a děti, které mají pobyt zdarma. Slevu first minute nelze kombinovat se slevou na autobusovou dopravu.
Sleva first minute 13%-15% s platností do 31.12.2016

Sleva first minute 10%-12% s platností do 31.1.2017

Sleva first minute 7%-9% s platností do 28.2.2017

Sleva first minute 7% s platností do 31.3.2017


Ubytování: hotel ***

Strava: polopenze

Doprava: autokarem

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 16.01.2017)