Benátské ostrovy

0
Foto - Benátské ostrovy Foto - Benátské ostrovy Foto - Benátské ostrovy Foto - Benátské ostrovy Foto - Benátské ostrovy Foto - Benátské ostrovy Foto - Benátské ostrovy Foto - Benátské ostrovy Foto - Benátské ostrovy Foto - Benátské ostrovy

Zájezd pořádá

ČESKÉ KORMIDLO s.r.o.
Hlinky 27, 60300 Brno

Itálie / Benátky
V nabídce od: 16.01.2017
Kód zájezdu: 3612

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Popis: 4denní poznávací zájezd do nejromantičtějšího města Evropy s návštěvou tří okolních ostrovů. V ceně doprava autobusem, ubytování v hotelu se snídaní a služby průvodce.




4denní poznávací zájezd do Itálie

Romantické Benátky a ostrovy Murano, Burano a Torcello

V ceně doprava autobusem, 1 noc v hotelu se snídaní a služby průvodce

Nástupní místa bez příplatku: Brno a Mikulov

Nástupní místa s příplatkem: Praha a Jihlava



Romantické Benátky a pohádkové ostrovy

Benátky – to je světoznámé město v laguně. Svou romantickou polohou a neopakovatelným šarmem lákají statisíce turistů z celého světa, kteří zde obdivují jejich historické, umělecké a kulturní dědictví. Benátky ovšem nejsou jen Náměstí sv. Marka a Dóžecí palác. Rozkládají se na 118 ostrovech a ostrůvcích a na každém z nich na vás dýchne zcela jiná atmosféra. Vydejte se s námi na tři nejznámější Benátské ostrovy Murano, Burano a Torcello!

Program zájezdu

1. den: navečer odjezd z ČR.
2. den: brzy ráno příjezd do Punta Sabbioni – lodní dopravou přejezd přes lagunu do centra Benátek – prohlídka města s průvodcem – náměstí sv. Marka, Dóžecí palác (sídlo benátských dóžat, vězení), Most vzdechů, zvonice sv. Marka (Campanilla – fakultativně možnost výstupu na vyhlídku zvonice nebo prohlídka Dóžecího paláce). Procházka labyrintem benátských uliček až k proslulému mostu Rialto (most Zlatníků). Individuální volno – možnost projížďky parníčkem po Canalu Grande, volno k nákupům v místních obchůdcích nebo občerstvení v některé z typických kaváren a restaurací. Ve večerních hodinách odjezd lodní linkou zpět do Punta Sabbioni. Odjezd na ubytování.
3. den: navštívíte tři nejznámější Benátské ostrovy. Murano je nazýván také jako ostrov sklářů. Uvidíte zde sklářské dílny, Dóm St. Maria e Donato s románskými prvky a vzácnými mozaikami). Ostrov Burano je považován za perlu všech ostrovů, naleznete zde krajkářské muzeum a rybářské domky s barevnými fasádami. Torcello je tak trochu tajemný ostrůvek, kdysi hlavní sídlo biskupa. Nachází se zde katedrála Santa Maria a kostel Santa Fosta. Odjezd do ČR.
4. den: dopoledne příjezd do ČR.

Důležité informace o zájezdu

Cena zahrnuje: dopravu autobusem, 1× ubytování v hotelu s vlastním sociálním zařízením a snídaní, služby průvodce, pojištění CK proti úpadku.

Cena nezahrnuje: příplatek za nástupní místa Praha a Jihlava, příplatek za jednolůžkový pokoj 800 Kč/noc, pojištění léčebných výloh, vstupy do jednotlivých památek, povinný příplatek 40 € (zahrnuje zpáteční lodní lístek z Punta Sabbioni, turistický poplatek za vjezd do Benátské laguny 20 €/den).
Minimální počet cestujících k uskutečnění zájezdu je 40. V případě, že nebude tato minimální kapacita naplněna, zájezd se neuskuteční a my vám celou zaplacenou částku za zájezd vrátíme zpět.
Změna programu vyhrazena.
Orientační ceny vstupného: Dóžecí palác 18 € (děti 6–14 let 11 €), Gallerie dell´Accademia 15 € (děti do 18 let zdarma, 18–25 let 12 €)
Doporučené kapesné: min. 60 €

Nástupní místa a orientační časy odjezdů

Praha (18.00 z parkoviště naproti Hl. vlak. nádraží, skleněné kopule) – s příplatkem 300 Kč
Jihlava (20.00 z parkoviště u Billy, třída Legionářů) – s příplatkem 200 Kč
Brno (21.00 od Janáčkova divadla, Rooseveltova ulice) – bez příplatku
Mikulov (22.00 čerpací stanice Shell u Lidlu, směr Vídeň) – bez příplatku


Ubytování: různé

Strava: snídaně

Doprava: autokarem

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 16.01.2017)