Agia Paraskevi - SKIATHOS PRINCESS *****

0
skiathos_skiathos_princess (6) skiathos_skiathos_princess (1) skiathos_skiathos_princess (10) skiathos_skiathos_princess (11) skiathos_skiathos_princess (12) skiathos_skiathos_princess (13) skiathos_skiathos_princess (14) skiathos_skiathos_princess (15) skiathos_skiathos_princess (16) skiathos_skiathos_princess (17) skiathos_skiathos_princess (18) skiathos_skiathos_princess (19) skiathos_skiathos_princess (2) skiathos_skiathos_princess (20) skiathos_skiathos_princess (21) skiathos_skiathos_princess (22) skiathos_skiathos_princess (23) skiathos_skiathos_princess (24) skiathos_skiathos_princess (25) skiathos_skiathos_princess (26) skiathos_skiathos_princess (28) skiathos_skiathos_princess (29) skiathos_skiathos_princess (3) skiathos_skiathos_princess (30) skiathos_skiathos_princess (4) skiathos_skiathos_princess (7) skiathos_skiathos_princess (8) skiathos_skiathos_princess (9)

Zájezd pořádá

VIAMARE, s.r.o.
Francouzská 16, 12000 Praha

Řecko / Skiathos
V nabídce od: 23.12.2016
Kód zájezdu: SKI-SPR

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotelové budovy stojí přímo u krásné pláže se zlatým pískem v osadě Agia Paraskevi. Jsou obklopeny rozlehlou udržovanou zahradou. V osadě jsou taverny a obchod. Nedaleko je zastávka místní autobusové dopravy a Vy se tak můžete snadno dostat do hlavního města ostrova Skiathos a na další pozoruhodné pláže na jižním pobřeží.

Vzdálenosti od pláže Agia Paraskevi: cca 70 m
od autobusové zastávky: cca 100 m

Shrnutí : Luxusní hotel s širokými službami, který bude vyhovovat i náročným klientům a navíc je přímo u krásné pláže Agia Paraskevi.


Ubytování: hotel *****
Informace o ubytování : 2-4 lůžka
se snídaní
- možnost dokoupení večeří

Pokoje jsou luxusní a příjemně vybavené. Standardní dvoulůžkové pokoje s výhledem do zahrady jsou v prvním patře, dvoulůžkové pokoje superior jsou ve druhém patře a mají výhled na moře. V pokojích lze vyžádat přistýlku pro dítě do 12 let. Rodinné pokoje (až pro čtyři osoby) jsou v přízemí a jejich terasy směřují do zahrady. V hotelu se nalézají další typy luxusních pokojů. Pokoje jsou vybaveny koupelnou, WC, telefonem, mini barem, TV/SAT, Wi-Fi a balkónem nebo terasou. Součástí vybavení pokojů superior a rodinných pokojů je navíc fén, přezůvky, speciální kosmetika a další věci, které Vám zpříjemní pobyt v hotelu.

Vybavení a služby hotelu : Recepce, hotelový sejf, internetový koutek, Wi-Fi, bar, pět různých restaurací, kavárna, obchod s potravinami, dětské hřiště v hotelové zahradě, bazén, dětský bazén, klubovna pro děti, bar u bazénu, lehátka a slunečníky (pro hotelové hosty zdarma), lázeňské služby včetně masáží a sauny (za příplatek), fitness, plážový volejbal, stolní tenis, vodní sporty včetně vodního lyžování a windsurfing (za příplatek), parkoviště. Klienti mohou využít dalších služeb za úhradu, které hotel nabízí např. kadeřnictví, čistírnu prádla, hlídání dětí. Pořádají se zde kurzy jógy a můžete si pronajmout kolo. V hotelu se pořádají svatby.

Strava: vlastní
V ceně je bohatá snídaně podávaná formou bufetu, večeře lze dokoupit. Nápoje i jídlo jsou hostům k dispozici po celý den v hotelových restauracích či barech.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 23.01.2017)