Nidri - Studia a apartmány Katopodis ***

0
Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis *** Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis *** Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis *** Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis *** Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis *** Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis *** Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis *** Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis *** Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis *** Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis *** Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis *** Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis *** Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis *** Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis *** Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis *** Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis *** Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis *** Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis *** Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis *** Foto - Nidri - Studia a apartmány Katopodis ***

Zájezd pořádá

DATOUR s.r.o.
Kpt. Bartoše 499, 53009 Pardubice

Řecko / Lefkada
V nabídce od: 14.11.2016
Kód zájezdu: 17LLKAT

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: studia a prostorné mezonetové apartmány se nacházejí u hlavní třídy v letovisku Nidri, v okolí řada taveren, obchodů, pekáren. Krásná písčito- oblázková pláž je vzdálená cca 100 m.

Pláž: Krásná písčito-oblázková pláž je vzdálená cca 100 m.

Sport a zábava: Zábava : na pláži možnost vodních sportů, půjčovny motorových člunů, v letovisku půjčovny aut, kol a motorek.

Náš názor: vhodné pro rodiny s dětmi, poloha téměř v centru městečka a přitom kousek od pláže.

Poznámky : Zpestřete si pobyt na Lefkadě v termínu 22.09. – 29.09. výukou řeckých tanců. Vhodné pro začátečníky i pokročilé. Probíhá pod vedením zkušené lektorky. Výuka za příplatek 500 Kč/os.
* termíny 23.05.-02.06., 23.05.-06.06. a 26.09.-09.10. jsou kombinovanou dopravou, jedna cesta autobusem, jedna cesta letecky. Více info v CK.


Ubytování: apartmán
Vybavení hotelu : V přízemí se nachází supermarket a za apartmány najdete pěkně upravenou zahradu a privátní parkoviště.

ubytování nabízíme ve studicích pro 2-3 osoby (3. lůžko standardní postel), případně v mezonetových studiích pro 2-4 osoby (3. a 4. lůžko jsou standardní postele). Studia jsou vybavená dřevěným nábytkem, mají klimatizaci za poplatek, kuchyňský kout, základní nádobá, vařič, lednici, TV, vlastní sociální zařízení wifi a prostorný balkon.

Strava: vlastní
bez stravování, přímo pod ubytováním se nachází supermarket, v okolí mnoho pekáren, taveren a restaurací.

Doprava: letecky
Svozová místa : Pardubice, Hradec Králové, Hořice, Chlumec nad Cidlinou, Poděbrady (dálnice). Nově přidáno: Dvůr Králové nad Labem, Jaroměř, Holice nebo Chrudim a Kolín nebo Poděbrady.
K týdenním pobytům navíc svozová trasa: Česká Skalice, Náchod, Červený Kostelec, Trutnov, Hostinné, Vrchlabí, Jilemnice, Nová Paka, Jičín, Mladá Boleslav a Benátky nad Jizerou.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou dopravu Praha – Preveza – Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, transfer z/na letiště v místě pobytu, ubytování bez stravování, služby česky mluvícího delegáta, pojištění pro případ úpadku cestovní kanceláře ve znění zákona 159/99 Sb

Cena neobsahuje

  • komplexní cestovní pojištění vč. storna zájezdu 35 Kč/osoba/den, možnost doobjednání večeří – 12 EUR/1 večeře/3 chody (platba na místě)

Slevy

  • děti do 2 let (bez nároku na lůžko a služby) jsou ZDARMA. Dětské ceny platí pro ubytování na 3. lůžku v pokoji/studiu, resp. 3. a 4. lůžku v mezonetovém studiu/apartmánu
(Popis zájezdu byl aktualizován 20.05.2017)