Kato Gouves - Maya Beach

0
Foto - Kato Gouves - Gouves Maya Resort Foto - Kato Gouves - Gouves Maya Resort Foto - Kato Gouves - Gouves Maya Resort Foto - Kato Gouves - Gouves Maya Resort Foto - Kato Gouves - Gouves Maya Resort Foto - Kato Gouves - Gouves Maya Resort

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář Afrodita s.r.o.
Karla Engliše 3221/2, 15000 Praha 5 - Smíchov

Řecko / Kréta
V nabídce od: 05.11.2016
Kód zájezdu: 383

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Kréta

Pláž: Menší hotelový resort s bazénem je svou polohou ideálním místem pro romantické procházky letoviskem Gouves a je vhodný pro klienty, kteří mají rádi oblázkové pláže (80m od areálu) i pláže písečné (cca 150m). Nejen rodiny s dětmi mohou individuálně navštívit Krétské Akvárium či Dinosauří park. Autobusová zastávka v blízkosti hotelu zajišťuje dopravu do Heraklionu i dalších letovisek. Další možností je využít výletní vláček (cca 500m od hotelu) a užít si 75min okruh přes letoviska, Gouves, Gournes, Kokkini Hani. Vřele doporučujeme.
Pláž je dostupná přes pobřežní komunikaci. Slunečníky a lehátka jsou na pláži za poplatek.


Ubytování: hotel ***+
Útulné dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek. Na vyžádání je možné zajistit rodinné pokoje až pro 5 osob.

Vybavení pokojů : Všechny typy pokojů jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC, fénem, klimatizací, telefonem, SAT/TV, chladničkou a balkónem nebo teráskou. Trezor za poplatek.

Vybavení hotelu : Areál disponuje restaurací s venkovní terasou a barem, bazénem a dětským bazénem s lehátky a slunečníky zdarma. V hotelu se nachází vstupní hala s recepcí, internetový koutek za poplatek, Wifi v prostoru recepce zdarma.

Strava: all inclusive
ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd, večeře formou pestrého bufetu (u obědů a večeří zmrzlina/dezert). Během dne v určitých hodinách možnost sladkých snacků. Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje zdarma od 10:30-23:00 hod.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou dopravu Praha - Heraklion - Praha, letištní, bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek,váhu do 15 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, služby delegáta, uvedenou stravu, pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • komplexní pojištění, občerstvení na palubě letadla, fakultativní výlety
(Popis zájezdu byl aktualizován 05.06.2017)