Hotel Athina San Stefano ***

0
Foto - Hotel Athina San Stefano *** Foto - Hotel Athina San Stefano *** Foto - Hotel Athina San Stefano *** Foto - Hotel Athina San Stefano *** Foto - Hotel Athina San Stefano *** Foto - Hotel Athina San Stefano *** Foto - Hotel Athina San Stefano *** Foto - Hotel Athina San Stefano *** Foto - Hotel Athina San Stefano *** Foto - Hotel Athina San Stefano *** Foto - Hotel Athina San Stefano *** Foto - Hotel Athina San Stefano *** Foto - Hotel Athina San Stefano *** Foto - Hotel Athina San Stefano *** Foto - Hotel Athina San Stefano *** Foto - Hotel Athina San Stefano *** Foto - Hotel Athina San Stefano ***

Zájezd pořádá

AGL travel
Jungmannova 733/6, 11000 Praha 1

Řecko / Agios Stefanos
V nabídce od: 19.10.2016
Kód zájezdu: AGL21107601054

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Klidný hotel v blízkosti pláže, ideální pro rodiny s dětmi i seniory.

Poloha: Hotel se nachází v centru letoviska Agios Stefanos, je umístěný v klidnější části letoviska, přitom ale v dostupnosti restaurací, barů a obchodů.

Vzdálenosti Rozlehlá písčitá pláž, nachází se přímo u hotelu a je jednou z nejkrásnějších na Korfu, pozvolný vstup do vody je vhodný i pro neplavce. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: Dvoupatrová budova, recepce s 24 hodinovou službou, lobby, bar, jídelna s výhledem na bazén i na moře, prostorný bazén, bar u bazénu. U bazénu jsou lehátka a slunečníky zdarma.

Sport a zábava: Za poplatek: pestrá nabídka vodních sportů na pláži (loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny nebo jízda na banánech).

Děti : Část bazénu vyhrazená pro děti.


Ubytování: hotel ***
Prostorné dvoulůžkové pokoje, koupelna/WC, vysoušeč vlasů, malá lednice, satelitní televize, klimatizace (za poplatek), trezor (za poplatek), pokoje mají balkon s bočním pohledem na moře nebo na letovisko Agios Stefanos. Promo pokoj: pokoj se nachází v přízemí na úrovni zahrady s bočním pohledem na moře a teráskou. V pokojích lze umístit až dvě přistýlky vhodné pro děti.

MAXIMÁLNÍ OBSAZENOST: 3 dospělí, 2 dospělí + 2 děti.

Strava: polopenze
Polopenze, snídaně a večeře formou bufetu.

Doprava: letecky
Letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 09.11.2017)