Krkonoše - Benecko - Krkonoše - Špindlerův Mlýn, Harrachov, Benecko, Pec pod Sněžkou ***

0
Foto - Krkonoše - Benecko - Krkonoše - Špindlerův Mlýn, Harrachov, Benecko, Pec pod Sněžkou *** Foto - Krkonoše - Benecko - Krkonoše - Špindlerův Mlýn, Harrachov, Benecko, Pec pod Sněžkou *** Foto - Krkonoše - KRKONOŠE - ŠPINDLERŮV MLÝN, HARRACHOV, BENECKO, PEC p.S. *** Foto - Krkonoše - KRKONOŠE - ŠPINDLERŮV MLÝN, HARRACHOV, BENECKO, PEC p.S. ***

Zájezd pořádá

CK A-Z TOUR
Bystřice č.p. 265, 73995 Bystřice nad Olší

Česká republika / Krkonoše
V nabídce od: 24.12.2014
Kód zájezdu: AZT11001930245

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Popis : Krkonoše jsou nejvyšší, nejkrásnější a nejnavštěvovanější české hory s neuvěřitelně pestrou přírodou. Najdeme tu ledovcová jezera, kvetoucí horské louky, skalnaté hřebeny, malebná údolí i populární krkonošské horské boudy.

Poloha: Hotel Diana*** s nádhernými výhledy do okolí je umístěn v jedné z nejkrásnějších částí Krkonoš – Benecku.

Vybavení: V každém z pokojů Hotelu Diana naleznete vlastní sociální zařízení a televizi se satelitním příjmem. V hotelu můžete dále využít společenskou místnost s dětským koutkem a billiárem, šipky, stolní tenis, stolní fotbal, solárium, saunu, vířivou vanu, posilovnu, půjčovnu horských kol a lyží, letní terasu a houpačky.


Ubytování: hotel ***
6 nocí: Hotel Diana, 2, 3 a 4 lůžkové pokoje s kompletním sociálním zařízením a TV-SAT

Strava: polopenze
Polopenze - snídaně formou bufetu a večeře 3 chodová – výběr ze 3 menu

Doprava: autokarem
Trasa H: Karviná, Č.Těšín, Třinec, F. Místek, Havířov, Ostrava, Olomouc.
Možnost zakoupení místenky na sedadlo v autobusu za cenu 100 Kč na osobu.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z nástupních míst, cestou zastávka v Janských Lázních, výjezd lanovkou na Černou horu, odjezd na ubytování.

2. den: Špindlerův Mlýn. Ze Sv. Petra, lanovkou pod vrchol Stohu a odtud pěšky na Výrovku, z Výrovky Dlouhým dolem, okolo Svatopetrského potoka do Špindlerova Mlýna. Zdatnější na Luční boudu a odtud rovněž sestup do Špindlu. Neturisté si mohou užívat pohodu v místních cukrárnách a kavárnách.

3. den: Z Harrachova k pramenům Labe, exkurze ve sklárnách, pak okolo Mumlavského vodopádu k rozcestí U Čtyř pánů a dále Labskou loukou k prameni Labe. Poté přes Dvoračky do Rokytnice n.J., kde bude čekat náš autobus (celkem 19 km). Skupina č.2: Lanovkou okolo mamutího skokanského můstku na Čertovu horu, odtud na Dvoračky (tur. chata – občerstvení) a dolů do Rokytnice n.J.(celk. 11 km). Neturisté - lanovkou na Černou horu a zpět, prohlídka Harrachova, volno, nákupy.

4. den: Sněžka z Pece p.S.novou lanovkou na Sněžku, poté sestup k turist. chatě na polské straně (Sląski dom) a pak Obřím dolem do Pece (7 km/2 hod.). Pokud si chce někdo přidat, může to vzít přes Výrovku (+ 4km). Neturisté - lanovkou zpět do Pece p. Sněžkou.

5. den: Benecko a okolí - pěšky od hotelu vystoupáme na Přední Žalý (1,7 km), výstup na rozhlednu, návrat k hotelu stejnou nebo jinou trasou (4,2 km).

6. den: Lanovkou na Medvědín, odtud k Vrbatově boudě a k mohyle Hanče a Vrbaty a dále k Labské boudě a Labskému vodopádu. Následuje sestup do Labského dolu a trasa nádherným údolím okolo řeky Labe do Špindlerova Mlýna (celk. 14 km).

7. den: Odjezd domů.

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 01.03.2018)