Laganas - POSEIDON BEACH ***

0
Laganas Laganas Laganas Laganas Laganas Laganas Laganas Laganas Laganas Laganas Laganas Laganas Laganas Laganas Laganas Laganas Laganas Laganas

Zájezd pořádá

VIAMARE, s.r.o.
Francouzská 16, 12000 Praha

Řecko / Zakynthos
V nabídce od: 05.11.2014
Kód zájezdu: 2ZTH-Pos

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Dobře vedený hotel je postaven nedaleko kouzelné písečné pláže s modrou vlajkou EU v zálivu Laganas asi půl kilometru od centra stejnojmenného letoviska. V okolí hotelu je řada obchodů, restaurací a kaváren. Na pláži se dají pronajmout šlapadla a malé motorové čluny.

Vzdálenosti od pláže: cca 50 m.
od centra Laganas: cca 500 m.

Shrnutí : Hotel s vynikající polohou a dobrými službami, v bezprostřední blízkosti pláže a v dosahu bohatého nočního života. Sportovní možnosti a krásná dobře přístupná pláž bude vyhovovat i rodinám s dětmi.


Ubytování: hotel ***
Informace o ubytování : 2-4 lůžka
all inclusive

Hlavní budova hotelu je čtyřpatrová a depandance dvoupatrové. Pokoje mají boční výhled na moře nebo výhled do zahrady, v přízemí je výhled značně omezený. Pokoje jsou dvoulůžkové s možností až dvou menších přistýlek (palandy pro děti). Pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC, telefonem, fénem, ledničkou, TV, klimatizací (v červenci a srpnu v ceně, v červnu a září za příplatek), sejfem (za příplatek) a balkónem nebo terasou.

Vybavení a služby hotelu : Recepce, výtah, bar, internetový koutek (za příplatek), Wi-Fi (za příplatek), snídárna, billiard, bazén, dětský bazén, vířivka, snack bar, kde si můžete dopřát polední menu, dětský koutek, stolní tenis, lehátka a slunečníky u hotelového bazénu zdarma, na trávníku poblíž pláže za poplatek (cca 5 € za set), na pláži za poplatek (cca 7 € za set). Hotel nabízí pro své hosty různé programy.

Strava: all inclusive
Snídaně (včetně teplých jídel), obědy i večeře jsou podávány formou bufetu (salátový bufet, předkrmy, nejméně 3 hlavní jídla, dezerty). Nápoje jsou v ceně do 23 hodin, poté se hradí. Snack bar a bar na pláži nabízí během dne další občerstvení, kávu a zákusky. Zmrzlina je servírovaná do 19 hodin.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 21.09.2017)