Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach ****

0
Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach **** Foto - Stalis - SENTIDO Blue Sea Beach ****

Zájezd pořádá

Thomas Cook s. r.o.
U Průhonu 1588/11a, 17000 Praha 7

Řecko / Kréta
V nabídce od: 25.10.2014
Kód zájezdu: 53538

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Moderní a elegantní hotel. Přímo na písečné pláži s pozvolným vstupem do moře. Pokoje se soukromým bazénem.

Poloha: klidná. Restaurace bary se nacházejí cca 50 m. Letoviska Malia a Chersonissos cca 5 km. Autobusová zastávka se spoji do hlavního města Heraklion a do letoviska Agios Nikolaos je před hotelem. Letiště Heraklion cca 32 km.

Pláž: pár metrů od nádherné písečné pláže s pozvolným vstupem do moře (přes pobřežní ulici). Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (zdarma při rezervaci all inclusive). Osušky zdarma.

Vybavení: 225 pokojů rozdělených do několika budov, v hlavní budově se nachází recepce, restaurace a bary. K vybavení patří lobby s recepcí, restaurace, a-la-carte restaurace, 3 bary a minimarket. V exotické zahradě sladkovodní bazén s opalovací terasou a barem. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Osušky zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: aerobic, boccia, stolní tenis, fitness, aqua aerobic. Animační program, večerní program, řecký tanec a show cooking. Za poplatek: biliár, vodní sporty na pláži.

Internet : WiFi zdarma v celém hotelu.

Wellness tip : velká spa zóna. Zdarma: krytý bazén. Za poplatek: parní lázeň, masáže, sauna a vířivka. Ošetření těla a obličeje.

Pro děti : miniklub (od 4 do 12 let), samostatný dětský bazén, dětské hřiště. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Dětské židličky v restauraci. Hlídání dětí (za poplatek).

místní kategorie: A;
platba kartou: MasterCard, VISA.


Ubytování: hotel ****
dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A/A3A): chladnička, individuální klimatizace, set pro přípravu kávy a čaje, při příjezdu lahev vína, vody a ovoce, trezor, sat. TV, telefon, vana nebo sprcha, WC, fén a balkon nebo terasa na stranu do zahrady. Možnost rezervace dvoulůžkových pokojů (A2B/A3B) s výhledem na moře, jinak jako A2A. Rodinné pokoje (A2H): 1 místnost - kombinace obývací ložnice, jinak jako A2A. Rodinné pokoje (A2F): kombinace obývací ložnice a samostatná ložnice, strana do zahrady/výhled na moře, jinak jako A2A. Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi. Junior suite (A2C/A3C): komfortně zařízené, župan, pantofle, jinak se stejným vybavením jako A2A. Junior suite (A2D/A3D): se soukromým bazénem, jinak se stejným vybavením jako A2C. SENTIDO Plus pokoje (A2V/A3V): v blízkosti pláže, s výhledem na bazén nebo na moře. Chladnička při příjezdu naplněna nealkoholickými nápoji, k dispozici župan, pantofle, rezervované lehátko a slunečník u bazénu, jinak stejné vybavení jako A2A.

Strava: all inclusive
polopenze nebo all inclusive. Snídaně a večeře formou bufetových stolů. Tradiční řecká, středomořská a mezinárodní kuchyně. Pozdní snídaně od 10.30 do 12.30 h. Při objednání all inclusive navíc obědy formou bufetových stolů. Pozdní snídaně. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 24.00 h. Snacky (burger/hot dog) od 11.30 do 17.30 h. Zmrzlina od 10.00 do 17.30 h. 2x týdně tematický večer. Pozdní polévka (22.00 - 24.00 h.). Večeře v a-la-carte restauraci (1x za pobyt zdarma, při min. pobytu na 7 nocí, jinak za poplatek). Lehátka a slunečníky na pláži zdarma.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 03.02.2017)