Lacco Amena - Hotel San Montano Resort & SPA *****

0

Zájezd pořádá

Alexandria CK
Španělská 2/770, 12000 Praha

Itálie / Ischia
V nabídce od: 03.12.2013
Kód zájezdu: 9538

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází cca 7 km od přístavu nad historickým centrem letoviska Lacco Ameno, které je známé svými moderními lázněmi s termálními koupelemi a nabízí možnost nočního života a kvalitních nákupů italského zboží. Spojení do města i na pláž zajišťuje hotelový minibus. Pod hotelem v zátoce San Montana leží termální park Negombo a romantická pláž s jemným pískem , která je vzdálena cca 800 m od hotelu.

Pláž: Krásná písčitá pláž v zálivu San Montano se nachází cca 800 m od hotelu. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY ZDARMA. Několikrát denně jezdí zdarma hotelový bus na pláž, do termálního parku Negombo a do Lacco Amena.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, pokojový servis, restaurace s venkovní terasou, lobby bar, bar u bazénu, piano bar, venkovní bazén s termální vodou, venkovní bazén se slanou vodou, vířivka s panoramatickým výhledem.
Zdarma: WI-FI (u recepce).
Za poplatek: bowling, fitness, termální centrum - bahenní a termální koupele, masáže, fyzioterapie, rehabilitace, zkrášlovací procedury, péče o pleť. Součástí termálního centra jsou také Kneippovy lázně (střídavá koupel v horké a studené termální vodě) a vnitřní hydromasážní turecké lázně, sauna, termální sprchy.

Sport a zábava: Povinný příplatek za slavnostní večeři 15. 8. 2017 - 70 EUR/osoba.

Doporučujeme: Vychutnejte si pravé italské espresso s jedinečným výhledem z terasy v jednom z nejluxusnějších hotelů na ostrově na vrcholu hory Monte Vico. Hotel, který leží 108 m nad hladinou moře, nabízí nepřekonatelné výhledy jak po ostrově tak na nekonečnou mořskou hladinu. Naleznete zde veškerý komfort, pohodu a vynikající mezinárodní i italskou kuchyni. Hotel je připraven uspokojit i náročné klienty.

cena :
V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 29. 9. 2017. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 29. 9. 2017.

plazcca : cca 800 m

plazm : 800


Ubytování: hotel *****
Pokoje Comfort s výhledem do zahrady, s balkonem a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, minibarem a telefonem. Pokoje s výhledem na moře a pokoje Superior s výhledem na moře za příplatek. Možnost jedné přistýlky v pokojích superior.

Strava: polopenze
Snídaně. Snídaně formou bufetu s bohatým výběrem z místních specialit, ovoce a pečiva. Za příplatek večeře výběrem z menu a salátový bufet. Povinný příplatek za gala večeři 15.8. 70 EUR/osoba - platba na místě .

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 29.12.2017)