Hotel Sunflower - SENIOR 55 ***

0
Foto - Qawra - Hotel Sunflower - SENIOR 55 *** Foto - Qawra - Hotel Sunflower - SENIOR 55 *** Foto - Qawra - Hotel Sunflower - SENIOR 55 *** Foto - Qawra - Hotel Sunflower - SENIOR 55 *** Foto - Qawra - Hotel Sunflower - SENIOR 55 *** Foto - Qawra - Hotel Sunflower - SENIOR 55 *** Foto - Qawra - Hotel Sunflower - SENIOR 55 *** Foto - Qawra - Hotel Sunflower - SENIOR 55 *** Foto - Qawra - Hotel Sunflower - SENIOR 55 ***

Zájezd pořádá

AGL travel
Jungmannova 733/6, 11000 Praha 1

Malta / Qawra
V nabídce od: 23.10.2013
Kód zájezdu: AGL21104740659

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pro seniory

Městský hotel s výhodnou polohou nedaleko centra a promenády.

Poloha: hotel se nachází v klidnější části nedaleko centra letoviska Qawra a 10 minut chůze od promenády, která spojuje letoviska Qawra a Bugibba. Podél promenády je hodně míst s možností koupání a také mnoho restaurací, kaváren, barů a obchodů. Nedaleko hotelu je autobusová zastávka. Hotel je vzdálen 20km od letiště a 15 km od hlavního města Valletta.

Vzdálenosti vápencová pláž s betonovými platy a schůdky je v oblasti promenády vzdálené 500 m od hotelu. Spojení s pláží zajišťuje zdarma hotelový autobus. Další písečné pláže Golden Sands a Mellieha Bay jsou snadno dostupné autobusem.

Vybavení: vstupní hala s recepcí, lobby bar, výtah, WI-Fi připojení v celém hotelu za poplatek, internetový koutek, restaurace, vnitřní bazén s vířivkou, wellness centrum, venkovní bazén s vířivkou umístěný na střeše hotelu s terasou na slunění, bar u bazénu, lehátka a slunečníky zdarma.


Ubytování: hotel ***
klimatizované pokoje, koupelna/WC, vysoušeč vlasů, satelitní televize, Wi-Fi připojení za poplatek, telefon, stropní ventilátor, trezor za poplatek a balkon.
Pokoj standard - rozloha 16m2
Pokoj superior - rozloha 20m2 (v pokoji je navíc stoleček a židličky na posezení, várná konvice)

Strava: polopenze
polopenze, snídaně a večeře formou bufetu.

Doprava: letecky
letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 31.03.2017)