Silvestr na Šrí Lance

0
Romantický východ slunce Hinduistický chrám Chrám Buddhova zubu Chrám v Dambulle Květinová dekorace Meditace Na slonovi Orchidej Páv Písčité pláže jižní Šrí Lanky Pohled do ráje Sígirija Sígirija Sígirija Šrílanská krajina

Zájezd pořádá

CHINA TOURS, s. r. o.
Vítězné náměstí 2, 16000 Praha 6

Srí Lanka
V nabídce od: 25.10.2012
Kód zájezdu: 5778

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy

Nadělte si pod stromeček opravdový odpočinek po předvánočním shonu a vydejte se s námi na Šrí Lanku – malý ostrov s nepřebernými možnostmi. Cestu začneme vskutku impozantně – u "Lví skály" v Sígiriji a v buddhistických jeskynních chrámech v Dambulle. Další zastávkou budou voňavé zahrady koření v Matalé a město Kandy s proslulým chrámem Buddhova zubu. Při jízdě divokou přírodou Centrální vysočiny spatříme nespočet vodopádů, mlžné lesy, rododendrony a koloniální městečka. Ještě než se ponoříme do vod Indického oceánu, projdeme si opevněné centrum přístavu Galle a jeho půvabné koloniální uličky. Příchod nového roku pak oslavíme na pláži koupáním či výlety do okolí.
Velikost skupiny:
6–16 účastníků
Očkování a zdrav. příprava:

Povinné ukončené očkování proti Covid-19.


Ubytování: hotel ***

Strava: snídaně
snídaně

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. - 2. den: Praha – Kolombo – Sígirija: přílet do Kolomba a pokračování do Arankele , kde stojí dosud obývaný lesní klášter , legendární příbytek mudrce Malijadévy; příjezd do Sígirji s proslulou "Lví skálou" .

3. den: Sígirija Kandy: impozantní skalní pevnost s jeskyněmi a freskami obklopená zahradami; buddhistický chrám v Dambulle a zahrady koření v Matalé; příjezd do Kandy.

4. den: Kandy – Nuvara Elija : město na březích jezera – místní botanická zahrada, chrám Buddhova zubu ; v podvečer koloniální městečko Nuvara Elija a jedinečné scenérie Šrílanské vysočiny – cestou zastávka u vodopádu.

5. den: Vysočina – Haputale: jízda zvlněnou horskou krajinou s vodopády a čajovými plantážemi , náhorní plošina Horton's Plains – procházka na „Konec světa ".

6. den: Haputale – Galle Ahangama: cesta na pobřeží Indického oceánu přes Galle – bývalý holandský přístav se středověkou pevností a spletí půvabných koloniálních uliček; dojezd k moři.

7. - 8. den: Ahangama : 2 dny v letovisku – novoroční oslavy a odpočinek na pláži s možností vodních sportů; fakultativní výlety do okolí.

9. - 10. den: Ahangama – Praha: rozloučení s mořem; přejezd zpět do Kolomba a odlet, přílet domů 10. den.

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 10.12.2021)