Hotelový komplex Tritone Terme Resort a Spa - Hotelový komplex Tritone Terme Resort a Spa ****

0
Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme **** Foto - Ischia - Tritone Terme ****

Zájezd pořádá

Osvěta Hořovice - Josef Sklenář
Tlustice 186, 26801 Hořovice

Itálie / Ischia
V nabídce od: 05.01.2012
Kód zájezdu: 556

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Hotel Tritone Terme je jedním z nejluxusnějších hotelů na ostrově Ischia. K jeho přednostem patří poloha hotelu přímo na pláži San Francesco, vynikající welness služby a tradiční místní kuchyně.

Ubytování
Jeden z nejkomfortnějších hotelových komplexů na ostrově se nachází přímo na pláži San Francesco, nedaleko botanické zahrady La Mortella. Hotel má luxusní vnitřní vybavení včetně pokojů, restaurace a vlastního lázeňského centra. Hostům nabízí romantické prostředí a hodnotný relaxační pobyt přímo u moře. Doporučujeme zejména nejnáročnějším klientům. Do centra města se dostanete po silnici pěšky nebo busem.
Vzdálenosti: na pláži, od centra - 1.000 m
Vybavení hotelu
2 x venkovní termální bazén s hydromasáží, 4 x venkovní sladkovodní bazén (1x menší dětský), 3x vnitřní termální bazén (25°C - 38°C, 1x se šlapacími koly pod vodou), vnitřní vířivka a Kneippovy lázně - masáže nohou a chodidel, sauna, posilovna, vlastní lázeňské a kosmetické centrum, terasy se slunečníky a lehátky, pláž se slunečníky a lehátky (v červenci a srpnu poplatek cca 15 Euro, ostatní termíny zdarma), recepce, restaurace, piano-bar, konferenční sál, internet point a WiFi (zdarma) parkoviště.
Vybavení pokojů
190 pokojů s vlastním sociálním zařízením, klimatizací (cca 01.06. - 30.09. 2012), trezorem, fénem, telefonem, TV-SAT, minibarem, balkónem nebo terasou. Upozornění! Pokoje se mohou lišit velikostí a stylem. Klient může být ubytován v pokoji jiného vzhledu, než jaký je uveden na ilustrativním na obrázku.
Stravování
polopenze, snídaně - bufet, večeře - salátový bufet, výběr z menu.


Ubytování: hotel ****
UBYTOVÁNÍ2, 3 a 4-lůžkové apartmány, Spr.+WC, vybavený kuchyňský kout, obývací místnost s rozkládacím lůžkem pro 1-2 osoby, 1 ložnice pro 2 osoby, balkon nebo terasa.STRAVAbez stravy. Možnost vlastního vaření ve vybavené kuchyňceLETNÍ AKTIVITY - KOUPÁNÍpláž oblázková, betonová plata (200 - 2000 m)PARKOVÁNÍ0 EurPOBYT SE ZVÍŘETEM5 Eur/den - na vyžádáníPOZNÁMKAPobyt začíná nástupem od 14.00 hod v den příjezdu. Pobyt končí uvolněním apartmánu do 10.00 hod v den odjezdu.
Na místě se platí registrační poplatek 3 Eur/osoba.SLEVY A VÝHODYNa pobyt nelze uplatnit žádnou slevu mimo uvedené.
SLEVA 7=6 a 14=12 platí v termínech 06.04.- 22.06. a 31.08.- 20.10.2013DÁLE PRO VÁSZDARMA: pobytová taxa, spotřeba elektřiny, vody a plynu, ložní prádlo, závěrečný úklid.REKREAČNÍ POPLATEKv ceněVYBAVENÍparkoviště, v blízkosti obchod, restaurace.POLOHARovinj, jedno z nejhezčích městeček na istrijském pobřeží, se nachází na jeho západní straně mezi Porečí a Pulou. Apartmány se nacházejí cca 1,5 km od centra města.

Strava: polopenze

Doprava: autokarem

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 05.05.2017)