Lapta - Hotel Sempati ***+

0
hotel-sempati 01b1.JPG 12a.JPG 16ABC.JPG 189 DSC_0014.JPG DSC_00321.JPG large1 Sempati - Beach Sempati - General Sempati - Pool2 Sempati - Room

Zájezd pořádá

KOVOTOUR PLUS s.r.o.
Přívozská 12, 70200 Ostrava

Kypr
V nabídce od: 03.04.2015
Kód zájezdu: SYP005

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: hotel je situován v severní části ostrova ve městě Lapta. V roce 2013 prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Hotel má svou vlastní písečnou pláž a v jeho blízkém okolí najdete obchůdky i restaurace. Město Kyrenia je vzdáleno cca 15 km, letiště v Ercanu cca 55 km.

Pláž: písečná soukromá pláž 100 m od hotelu. Počet lehátek a slunečníků kapacitně omezen. Možnost využití dalších pláží v okolí (za poplatek).

Vybavení: recepce, venkovní bazén s oddělenou částí pro děti, směnárna, prádelna (za poplatek), WiFi ve společných prostorách (zdarma), trezor na recepci (zdarma).

Náš názor: hotel se nachází v klidné lokalitě, je vhodný pro věkovou kategorii 50+.

Poznámka: Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko +5 990 Kč/týden.

Do Severního Kypru je možno vycestovat výhradně na platný cestovní pas (cestovní pas musí být v den příletu do Severního Kypru platný minimálně následujících 150 dní; platí pro občany ČR i SR). Cestování na občanský průkaz není možné.


Ubytování: hotel ***+
dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky s balkonem nebo franc. oknem, vlastní soc. zařízení, telefon, TV, fén, individuálně ovládaná klimatizace, trezor, minibar a kávovar (za poplatek). Ubytování je zajištěno v hlavní hotelové budově a rovněž v přilehlých bungalovech, které jsou součástí areálu. Dětská postýlka na vyžádání (zdarma).

Strava: polopenze
polopenze - kontinentální snídaně, večeře formou švédských stolů

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 27.09.2019)