Toskánsko a ostrov Elba

0
1168442387 3 1

Zájezd pořádá

CK RIALTO
Kratochvílova 11, 75002 Přerov

Itálie / Florencie
V nabídce od: 08.03.2007
Kód zájezdu: 84598

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Památky a umění
    • Krásy přírody

BOLOGNA – LUCCA – PISA – VOLTERRA – SIENA – ostrov ELBA – FLORENCIE


Ubytování: hotel
4x ubytování v hotelu

Strava: snídaně
4x snídaně

Doprava: autokarem
TRASA - Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Hranice, Přerov, Olomouc, (Kroměříž, Zlín), Prostějov, Vyškov, Brno, Mikulov


PŘÍPLATKY ZA SVOZY: z nástupních míst - Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín - 400 Kč/os.;
z nástupních míst - Hranice, Kroměříž, Zlín - 350 Kč/os.


Svozy mohou být zajištěny autobusem, mikrobusem nebo osobním autem dle počtu přihlášených osob. V případě menšího počtu přihlášených z odjezdového místa je cestovní kancelář oprávněna svoz, příp. transfer zrušit a klienti budou včas předem kontaktováni a informováni o možnosti nejbližšího nástupního místa. Zrušení svozu či transferu z důvodu malé obsazenosti není důvodem ke stornování celého zájezdu.

Program zájezdu

1. den: ODJEZD Z ČR - BOLOGNA - odjezd v časných ranních hodinách přes Rakousko do Itálie, odpoledne zastávka v Bologni - hlavním městě provincie Emilia-Romagna /sídlo arcibiskupství a nejstarší univerzity v Evropě/, pěší prohlídka, k večeru přejezd na ubytování v Toskánsku, nocleh.

2. den: LUCCA - PISA - snídaně, dopoledne prohlídka starobylého města Lucca obehnaného hradbami s hlavním náměstím, tržiště na místě starého římského divadla, rodný dům Giacoma Pucciniho, odpoledne přejezd k návštěvě Pisy - prohlídka historického centra města na břehu řeky Arno, unikátní komplex staveb - Dóm, Šikmá věž a Baptisterium, večer návrat na ubytování, nocleh.

3. den: SAN GIMIGNANO - SIENA - snídaně, dopoledne návštěva malebného městečka San Gimignano, které je jedním z nejatraktivnějších míst Toskánska, pěší prohlídka náměstí s fontánou a rodovými věžemi, odpoledne přejezd do města Siena - prohlídka architektonického komplexu centra, tvořeného kostely a paláci. Ubytování v oblasti Piombina a Voltery.

4. den: OSTROV ELBA - VOLTERRA - snídaně, odjezd do přístavu Piombino, plavba lodí na ostrov Elba do hlavního města Portoferraio, prohlídka dominant města – radnice, kostel Miseriocordia, kde se každý rok 5. května koná zádušní mše za Napoleona, Villa di Molini, bývalá Napoleonova rezidence, odpoledne návrat lodí do Piombina, přejezd do hostorického města Volterra známého zpracováním alabastru, pěší prohlídka historické části tvořené středověkými paláci a impozantní radnicí, městská brána Arco Etrusco, večer návrat na nocleh.

5. den: FLORENCIE - snídaně, přejezd k celodenní prohlídce hlavního města Toskánska – Florencie, s unikátními památkami - Palazzo Vecchio a Loggia dei Lanzi s mnoha slavnými sochami, Piazza del Duomo s katedrálou a Giottovou zvonicí, Baptisterium, Ponte Vecchio se zlatnickými krámky, individuální volno k návštěvě muzeí a památek, večer odjezd do Rakouska a ČR.

6. den: PŘÍJEZD DO ČR - dopoledne příjezd do nástupních míst.

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 13.12.2019)