Hotel Grand Washington ****

0
1 (1)4 1012 1118 1216 1312 1411 1510 169 1710 189 195 204 229 323 421 523 621 721 821 950

Zájezd pořádá

FlyDovolená s.r.o.
Vodičkova 41, 11000 Praha

Turecko / Istanbul
Cena od: 14 580
V nabídce od: 16.03.2023
Kód zájezdu: IS171

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Eurovíkendy

Tento příjemný hotel se nachází v historické centru starobylého Istanbulu, konkrétně v části Laleli a v roce 2012 prošel kompletní rekonstrukcí. Díky své poloze se jedná o skvělý výchozí bod pro poznávání krás Istanbulu. V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází stanice metra Veznecilet (cca 200 m). Nedaleko hotelu se nachází i zastávka tramvaje, kterou se pohodlně dostanete do starého centra Istanbulu. V okolí hotelu je velké množství obchodů a restaurací. Letiště Sabiha Gökcen je vzdáleno cca 45 km, náměstí Sultan Ahmet se známou Modrou mešitou cca 4 km, náměstí Taksim 6,2 km, velký bazar 1,5 km, Topkapi palác 2,5 km a palác Domabahce cca 7 km.

Poloha: Tento příjemný hotel se nachází v historické centru starobylého Istanbulu, konkrétně v části Laleli a v roce 2012 prošel kompletní rekonstrukcí. Díky své poloze se jedná o skvělý výchozí bod pro poznávání krás Istanbulu. V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází stanice metra Veznecilet (cca 200 m). Nedaleko hotelu se nachází i zastávka tramvaje, kterou se pohodlně dostanete do starého centra Istanbulu. V okolí hotelu je velké množství obchodů a restaurací. Letiště Sabiha Gökcen je vzdáleno cca 45 km, náměstí Sultan Ahmet se známou Modrou mešitou cca 4 km, náměstí Taksim 6,2 km, velký bazar 1,5 km, Topkapi palác 2,5 km a palác Domabahce cca 7 km.

Pláž: Písečná pláž leží v těsné blízkosti hotelového komplexu. Hosté mohou využít nabídky vodních sportů, surfing, šlapadla nebo potápěčské centrum (některé z těchto aktivit mohou být zpoplatněny). Lehátka a slunečníky lze využívat bezplatně.

Sport a zábava: Pro aktivní způsob dovolené jsou k dispozici tenisové kurty s betonovým povrchem (osvětlení a zapůjčení vybavení za poplatek), plážový volejbal, tělocvična, minigolf, stolní tenis, šipky, šlapadla, minigolf a petangová hřiště, za poplatek se nabízí elektronické šipky, kulečník, sauna, pára, masáže a jacuzzi Pro děti se nabízí dětské koutky a hřiště. Hotel pro své hosty pořádá pravidelné animační programy. Hosté mohou za poplatek využít připojení k internetu. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou k dispozici zdarma.

Poznámka: - Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky. Zájezdy jsou na vyžádání a zpětné potvrzení.Při následném potvrzení rezervace je zapotřebí kopie cestovních dokladů.


Ubytování: hotel ****
Vybavení: Vstupní hala, recepce 24 hod. denně, směnárna, střešní restaurace ala carte, vnitřní restaurace určená ke snídaním, bar, pokojová služba, konferenční místnost, venkovní bazén s panoramatickým výhledem, fitness, welness centrum, sauna, masáže, prádelna, půjčovna aut.

Vybavení pokojů: Moderně zařízené pokoje jsou vybaveny individuální klimatizací (za poplatek), vlastním sociálním zařízením, koupelnou se sprchovým koutem, fénem, SAT/TV, telefonem, minibarem, trezorem, setem pro přípravu kávy nebo čaje a Wi-Fi připojením zdarma.

Strava: snídaně
SNÍDANĚ

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Leteckou dopravu Praha – Istanbul (Sabiha Gokcen nebo Istanbul Airport) – Praha - Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva - Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu se snídaní - Transfer letiště – hotel - letiště - Pojištění proti úpadku CK - Pobytovou taxu

Cena neobsahuje

  • Plánované možnosti výletů:
  • Celodenní výlet s obědem: Plavba po Bosporu a nejhezčí tulipánové parky
  • Tradiční Istanbul a tulipánový koberec
  • Noční Istanbul
  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu - Služby delegáta (pouze česká asistence na telefonu)
(Popis zájezdu byl aktualizován 10.08.2023)