Švýcarskem pod Mont Blanc

0
Thun

Zájezd pořádá

CK RIALTO
Kratochvílova 11, 75002 Přerov

Švýcarsko / Ženeva
V nabídce od: 26.04.2006
Kód zájezdu: 64775

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Památky a umění
    • Krásy přírody

SCHAFFHAUSEN - CURYCH - LUZERN - BERN - CHAMONIX - LAUSANNE - ŽENEVA - CHILLON - VEVEY - NYON


Poznávací zájezd do Švýcarska za krásou alpských velikánů nás zavede až pod Mont Blanc


Ubytování: hotel
4x ubytování v hotelu

Strava: snídaně
4x snídaně

Doprava: autokarem
TRASA - Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Hranice, Přerov, Olomouc, (Kroměříž, Zlín), Prostějov, Vyškov, Brno, Jihlava (dálnice D1), Praha, Plzeň


PŘÍPLATKY ZA SVOZY: z nástupních míst - Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín - 400 Kč/os.;
z nástupních míst - Hranice, Kroměříž, Zlín - 350 Kč/os.


Svozy mohou být zajištěny autobusem, mikrobusem nebo osobním autem dle počtu přihlášených osob. V případě menšího počtu osob z odjezdového místa je CK oprávněna svoz zrušit a klienti budou informováni o možnosti nejbližšího nástupního místa. Zrušení svozu není důvodem ke stornování celého zájezdu.

Program zájezdu

1. den: ODJEZD Z ČR - SCHAFFHAUSEN - odjezd v ranních hodinách přes Prahu a Německo do Švýcarska, zastávka cestou u impozantních vodopádů Rýna u Schaffhausenu, ubytování, nocleh.

2. den: CURYCH – LUZERN - snídaně, odjezd do Curychu – prohlídka centra, Bahnhofstrasse, čtvrti Niederdorf a Oberdorf, chrámy Grossmünster a Fraumünster, přejezd k Vierwaldstättersee, plavba výletní lodí nádhernou horskou krajinou do Luzernu, prohlídka centra města – dřevěné mosty Kappelbrücke a Spreuerbrücke, starobylé domy uprostřed zachovaných hradeb, přejezd na ubytování, nocleh.

3. den: BRIENZERSEE – BERN – GRUYERES - snídaně, odjezd po severním okraji Berner Oberland k jezeru Brienzersee a vyjížďka parním vlakem na Brienzer Rothorn (2350 m) – nádherný výhled na jezero a okolní hory včetně Eigeru, Mönchu a Jungfrau, pokračování podél Thunersee do hlavního města Bernu – staré město vysoko nad řekou, dóm, renesanční kašny, zastávka ve starém městečku Gruyeres, návrat na ubytování, nocleh.

4. den: CHAMONIX – MONT BLANC – CHILLON – MONTREUX – VEVEY – LAUSANNE - snídaně, jízda vysokohorskou krajinou do Chamonix, fakultativně výjezd lanovkou pod vrchol Mont Blanc do výšky 3842 m (Aiguille du Midi), poté zastávka u jednoho z nejzachovalejších středověkých evropských hradů Chillon u Ženevského jezera, zastávka ve městě Motreux nebo Vevey, v podvečer procházka po historickém Lausanne, návrat na ubytování, nocleh.

5. den: NYON – ŽENEVA - snídaně, zastávka v malebném městečku Nyon, přejezd do Ženevy – prohlídka starého města, nábřeží, parky, muzea, plavba po jezeře, večer odjezd zpět do ČR.

6. den: PŘÍJEZD DO ČR - příjezd do nástupních míst v dopoledních hodinách.

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 13.02.2020)