Cala Gonone - HOTEL LA CONCHIGLIA ****

0
Exteriér hotelu, Cala Gonone, Sardinie Bar, Cala Gonone, Sardinie Bazén, Cala Gonone, Sardinie Bazén, Cala Gonone, Sardinie Loby, Cala Gonone, Sardinie Lodní výlety, Cala Gonone, Sardinie Lodní výlety, Cala Gonone, Sardinie Pokoj Comfort s bočním výhledem balkon, Cala Gonone, Sardinie Pokoj Comfort s bočním výhledem na moře koupelna, Cala Gonone, Sardinie Pokoj Comfort s bočním výhledem na moře, Cala Gonone, Sardinie Pokoj Comfort s bočním výhledem na moře, Cala Gonone, Sardinie Pokoj Comfort s bočním výhledem na moře, Cala Gonone, Sardinie Pokoj Familiy s výhledem na moře - depandance, Cala Gonone, Sardinie Pokoj Family s výhledem na moře - depandance, Cala Gonone, Sardinie Pokoj Family s výhledem na moře - depandance, Cala Gonone, Sardinie Pokoj Family s výhledem na moře, Cala Gonone Sardinie Recepce, Cala Gonone, Sardinie Restaurace, Cala Gonone, Sardinie Restaurace, Cala Gonone, Sardinie Výlety, Cala Gonone, Sardinie

Zájezd pořádá

SARDEGNA TRAVEL s.r.o.
Slovenská 1/967, 12000 Praha

Itálie / Sardinie
Cena od: 17 890
V nabídce od: 20.02.2022
Kód zájezdu: HOTEL LA CONCHIGLIA

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Moderní 4* hotel přímo v centru Cala Gonone a přímo u moře nadchne klienty toužící po aktivní dovolené.

Poloha: Hotel La Conchiglia se nachází v městečku Cala Gonone, cca 40 m od pláže Palmasera a v blízkosti přístavu, odkud vyjíždí lodní výlety na jedinečné pláže pobřeží.
Cala Gonone je malebné městečko, zasazené v kouzelném zálivu Golfo di Orosei. Má pěkný přístav s promenádou a také množství restaurací, barů a obchodů. Pláže této oblasti patří k těm nejkrásnějším na Sardinii. Čistota místního moře sem každoročně láká především příznivce potápění. Také pohoří Gennargentu, které obklopuje město, je ideální pro trekkingové výlety nebo sportovní lezení na skalních útesech.
Letiště v Olbii je vzdálené cca 106 km (cca 1 hodina 30 minut jízdy).

Pláž: Pláž Palmasera se nachází cca 40 m od hotelu. Pláž je volná. Pouze na části pláže je možné za příplatek pronájem slunečníku a lehátek za poplatek.

Sport a zábava: Víceúčelové hřiště vhodné na fotbal nebo tenis, nově vybudovaný bazén s lehátky a slunečníky a minigolf v hotelové zahradě hotelu I Ginepri na vyžádání (cca 300m od hotelu).

Pro děti: Pro děti je k dispozici krásné dětské hřiště v zahradě hotelu I Ginepri, který je vzdálený cca 300 m od hotelu La Conchiglia.

Další služby: Nabídka lodních výletů a řada trekingových tras v okolí.

Důležité: Hotel má jiné VSP podmínky než cestovní kancelář:
při stornování v období od 7 do 0 dnů před začátkem zájezdu: 100 % konečné ceny.

Dítě do 4 let je v hotelu bráno jako infant. Pobyt zdarma na lůžku s rodiči nebo ve vlastní postýlce.
V Pokoji Family mohou být až 2 děti do 4 let v doprovodu 2 dospělých. Cena na vyžádání.

Speciální nabídky: Slevy 7=6 a 14=12 pro pobyty v období do 17.6. a od 18.9.2022. Již započítané v cenách zájezdů.


Ubytování: hotel ****
Vybavení: Hoteloví hosté mají k dispozici recepci, bar a restauraci s pizzerií.

Hotel disponuje celkem 28 pokoji, zařízenými v elegantním středomořském stylu. Všechny pokoje jsou prostorné, vybaveny klimatizací, satelitní televizí s programy Sky, minibarem, telefonem, trezorem, Wi-Fi a koupenou vybavenou sprchovým koutem a fénem. Všechny pokoje disponují balkónem s posezením a výhledem na moře.

Pokoje Comfort s bočním výhledem na moře 18 m2: tyto prostorné a vzdušné pokoje se nachází v hlavní budově. K dispozici mají klienti pokoje s manželským lůžkem nebo oddělenými lůžky. Na vyžádání možnost jednolůžkového pokoje.

Pokoje Family s výhledem na moře 35 m2: se nachází v depandanci, která je vzdálená 20 m od hotelu. Rodinné pokoje mají balkón s přímým výhledem na moře a skládají se ze 2 pokojů oddělenými dveřmi a jedné koupelny se sprchou.

Strava: snídaně
Snídaně formou bufetu. Večer za příplatek formou výběru z menu. Nápoje u večeře nejsou zahrnuty v ceně.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování se snídaní nebo s polopenzí za příplatek, služby delegáta na telefonu (od 1.6. do 1.10.2022)
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování se snídaní nebo s polopenzí za příplatek, služby delegáta na telefonu (od 1.6. do 1.10.2022)

Cena neobsahuje

  • FAKULTATIVNÍ (na vyžádání):
  • Dětská postýlka pro děti do 4 let: €5/ noc
  • Domácí mazlíček: €70/ pobyt
(Popis zájezdu byl aktualizován 17.09.2022)