Golfo Aranci - APARTMÁNY ERICA

0
Pohled na apartmány z cesty, Golfo Aranci, Sardinie Dvoulůžkový pokoj, Golfo Aranci, Sardinie Dvoulůžkový pokoj, Golfo Aranci, Sardinie Jídelna, Golfo Aranci, Sardinie Koupelna, Golfo Aranci, Sardinie Kuchyně, Golfo Aranci, Sardinie Ložnice, Golfo Aranci, Sardinie Pláž, Golfo Aranci, Sardinie Pohled na apartmány z cesty, Golfo Aranci, Sardinie Posezení na terase, Golfo Aranci, Sardinie Terasa apartmánu v přízemí, Golfo Aranci, Sardinie Terasa, Golfo Aranci, Sardinie Výhled za terasy apartmánu 1 patro, Golfo Aranci, Sardinie Zahrada, Golfo Aranci, Sardinie

Zájezd pořádá

SARDEGNA TRAVEL s.r.o.
Slovenská 1/967, 12000 Praha

Itálie / Sardinie
Cena od: 39 630
V nabídce od: 14.09.2021
Kód zájezdu: SS ERICA VD

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Útulné apartmány nedaleko pláže a na dosah turistických služeb, ideální pro rodiny s dětmi.

Poloha: Příjemný apartmánový dům je situovaný na severu Sardinie, v residenční zóně lokality Baia Caddinas - Golfo Aranci, 150 m od moře. Rybářské městečko Golfo Aranci je oblíbené pro krásné písečné pláže, azurové moře i široké zázemí turistických služeb. Nejbližší bar, pizzerie a restaurace jsou vzdáleny cca 250 m. Další služby jsou cca 1 km od ubytování - market, tabák, škola potápění, v centru městečka (cca 2,5 km) je lékař, nejrůznější obchody, bary, restaurace, lékárna, půjčovna lodí. Z okolních měst doporučujeme navštívit vyhlášená letoviska Porto Rotondo (8 km), Porto Cervo (33 km) a Baia Sardinia (36 km) či přístavní město Olbia (20 km).
Vzdálenost od letiště v Olbii: 21 km (cca 30 min.).

Pláž: Krásná písečná pláž Baia Caddinas, s členitými zákoutími, leží pouhých 150 m od apartmánového domu Erica. V sezóně lze za poplatek zapůjčit lehátka a slunečníky.

Sport a zábava: Za poplatek - 1 km škola potápění, v rámci Golfo Aranci fungují půjčovny lodí, člun a dalšího sportovního vybavení, kurzy potápění a vodních sportů. Pro poznávání okolí doporučujeme půjčit si zde automobil nebo skútr.


Ubytování: apartmán
Vybavení: Menší dům nabízí ubytování ve 2 apartmánech typu TRILO pro 4 - 6 osob. Jeden apartmán se nachází v přízemí a druhý v 1. patře. Dohromady pojmou max. 12 osob. Apartmány jsou jednoduše, ale hezky zařízené ve středomořském stylu. Oba jsou vybaveny klimatizací, myčkou, pračkou, TV/Sat, fénem.
Apartmán v přízemí má k dispozici prostornou terasu s posezením a soukromou předzahrádku. Nemá vyhrazené parkovací místo (možno na veřejných místech v okolí, může být za poplatek).
Apartmán v 1. patře je kompletně zrekonstruovaný, má prostornou terasu s posezením a výhledem na moře. Navíc má ve vybavení žehličku, žehlicí prkno, fén; venkovní sprchu u schodů do apartmánu a vyhrazené kryté parkovací místo.
100 m od ubytování je maličký přístav, kde lze za poplatek kotvit menší loď.

TRILO 6 - přízemí: obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem, samostatná kuchyně, ložnice s manželským lůžkem a koupelnou, pokoj se 2 oddělenými lůžky, 2. koupelna, prostorná terasa se zahradním nábytkem, soukromá předzahrádka.
TRILO 6 - 1. patro: obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem, ložnice s manželským lůžkem a koupelnou, samostatná kuchyně, pokoj se dvěma lůžky, 2. koupelna, prostorná terasa se zahradním nábytkem a úchvatným výhledem na moře.
Dítě do 3 let zdarma ve vlastní postýlce (nutno hlásit předem) nebo možnost postýlky za poplatek (na vyžádání).

Check-in 17 - 20 h. Check-out: 10 h.

Strava: vlastní
Vlastní.

Městečko Golfo Aranci nabízí bohaté možnosti individuálního stravování v místních barech a restauracích. 250 m od vily je bar, pizzerie a rodinná restaurace, 1000 m je vzdálen market a obchod s denním tiskem a tabákem. Další služby v centru Golfo Aranci, cca 2,5 km.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, ubytování bez stravy, služby delegáta na telefonu (od 2. 6. 2021 do 2. 10. 2021)
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování bez stravy, služby delegáta na telefonu (od 2. 6. 2021 do 2. 10. 2021)

Cena neobsahuje

  • Pojištění - doporučujeme sjednat
  • Poplatky na místě: POVINNÉ:
  • Poplatek € 100/ osoba od 6 ti let věku/týden - zahrnuje spotřeby energií (voda, elektřina, plyn), ložní prádlo a ručníky, klimatizace (apt. 1. patro)
  • €200/závěrečný úklid (kromě kuch. koutu, ten uklízí klient)
  • Vratná kauce € 100/ apartmán/ týden
  • FAKULTATIVNÍ (NA VYŽÁDÁNÍ):
  • Dětská postýlka € 18/ týden (bez ložního prádla, nutno nahlásit předem v CK)
  • Denní úklid apartmán - cena k vyžádání v CK
(Popis zájezdu byl aktualizován 14.09.2021)