Salcbursko - ostatní - Hallstatt a jezero Wolfgangsee

0
Hallstatt Hallstatt IMG_1189 IMG_5802 Strobl Wolfgangsee Wolfgangsee Wolfgangsee

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář ČiLe s.r.o.
Rybník 244, 56002 Česká Třebová

Rakousko / Salcbursko
Cena od: 1 790
V nabídce od: 01.09.2021
Kód zájezdu: 190

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem

Poloha: Jezero Traunsee - Bad Ischl - Hallstatt - hora Salzberg - solný důl Hallstatt - jezero Wolfgangsee - St. Wolfgang - Strobl

Hallstatt a jezero Wolfgangsee:

Jezero Traunsee - Bad Ischl - Hallstatt - hora Salzberg - jezero Wolfgangsee - St. Wolfgang - Strobl:

Odjezdová a svozová místa: Česká Třebová, Litomyšl nebo Ústí nad Orlicí, Vysoké Mýto, Holice nebo Chrudim, Pardubice, Hradec Králové, Poděbrady (OMV), Praha, Benešov, Tábor, České Budějovice;

Pro skupiny od 8 osob odjezdové místo dle dohody.



Čas odjezdu i příjezdu bude přizpůsoben trase, provozu a povětrnostním podmínkám. Je nutné počítat s odchylkou až dvě hodiny. Vše bude upřesněno v podrobných pokynech, které cestovní kancelář rozešle týden před odjezdem. Zastávky autobusu budou v souladu s platnými dopravními předpisy, maximálně po 3–4,5 hodinách jízdy v délce 15–45 minut dle potřeb řidiče.



Ostatní služby mohou být zajištěny v jazyce dané země či v angličtině. Charakter našich akcí určuje doprovod průvodce, který může být klientům nápomocen.



Klienti budou služby čerpat v rámci skupiny cca 30–50 osob. Při nižším počtu zájemců než 30 osob se služba či akce nemusí uskutečnit.



Pro informace o vhodnosti akce pro osoby s omezenou schopností pohybu se prosím obraťte na cestovní kancelář.


Ubytování: různé
Bez ubytování

Strava: vlastní

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den: : Odjezd z Č. Třebové okolo půlnoci, pojedeme vyhlídkovou silnicí podél jezera Traunsee , přes Bad Ischl - krátká zastávka u císařské vily, do Hallstattu (UNESCO), kde za krásného počasí zájemci mohou vyjet panoramatickou lanovkou 360 m vysoko nad jezero a střechy Hallstattu (18 €), na úžasné výhledy a sky walk. Po té si prohlédneme nejkrásnější rakouské městečko při procházce, jeho kostnici i úzké prastaré uličky. BONUS: Letos by v Hallstattu nemělo být plno turistů z východních zemí, návštěva by mohla být velmi příjemná. Odpoledne přejedeme k jezeru Wolfgangsee - cesta okolo překrásného Alpského jezera do St.Wolfgangu , kde se konají romantické adventní trhy , kde můžeme ochutnat tradiční rakouské speciality. Čeká nás plavba po jezeře mezi St. Wolfgangem a Stroblem (9 €). Strobl je také překrásně adventně vyzdoben, vč. jesliček. Jezero je vánočně vyzdobeno, například i 19 m vysokou plovoucí lucernou. Návrat zpět do ČR cca ve 2 hodiny ráno dalšího dne. Omezení či zrušení některých programů není důvodem ke zrušení zájezdu, je důvodem ke změně programu.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • dopravu zájezdovým autobusem s WC a klimatizací včetně vjezdů a parkovného;
  • služby průvodce;
  • potřebné vjezdy, poplatky a daně

Cena neobsahuje

  • pojištění léčebných výloh Allianz pojišťovny, a. s
  • vstupné
(Popis zájezdu byl aktualizován 08.09.2022)