Bled - Glamping Ribno Bled - 2 noci

0
Glamping Ribno, nové zastřešení Foto - Bled - Glamping - víkend na Bledu - 2 noci se snídaní Foto - Bled - Glamping Bled - 2 noci se snídaní od neděle do pátku Glamping Ribno Glamping Ribno Glamping Ribno Glamping Ribno Glamping Ribno Glamping Ribno Glamping Ribno Glamping Ribno Glamping Ribno Glamping Ribno Glamping Ribno Glamping Ribno Glamping Ribno Glamping Ribno Glamping Ribno Glamping Ribno Glamping Ribno Glamping Ribno Glamping Ribno, každý domeček má vlastní jméno Glamping Ribno, koupelna s WC, každý domek má vlastní Glamping Ribno, koupelna s WC, každý domek má vlastní Glamping Ribno, koupelna s WC, každý domek má vlastní Glamping Ribno, nové zastřešení Glamping Ribno, nové zastřešení Glamping Ribno, nové zastřešení Glamping Ribno, vana s horkou vodou Snídaňový koš, za příplatek donesený až do domečku

Zájezd pořádá

MEDITERAN TRAVEL s.r.o.
Riegrovo náměstí 55, 51301 Semily

Slovinsko / Bled
Cena od: 6 790
V nabídce od: 06.06.2021
Kód zájezdu: 13964

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Turistika

Poloha: 3 km od jezera Bled

Vybavení: recepce, restaurace, bar, sauna, možnost zapůjčení kol, parkoviště, internet (WIFI), wellness.

Za příplatek možno navíc: župan: 2,5 Eur/os./den; navíc ručník 1 Eur/ručník. Obědy možno zakoupit v hotelu.

Glamping Ribno Bled: Prožijte jedinečný glamping pobyt u jezera Bled v souladu s přírodou. Dřevěné domky jsou vnořené v nádherné lokalitě, nedaleko od největšího slovinského šperku - jezera Bled, obklopeného lesy a blízkou řekou Sava.

Dřevěné domky jsou postavené na základech stromů a vyrobeny ze slovinského dřeva místními řemeslníky. Luxus zajišťuje pohodlný interiér, vlastní dřevěná horká vana, sociální zařízení, sauna, společný prostor s krbem a venkovní masážní salon s nádherným výhledem. V těsné blízko ale tak, aby nerušil klid hostů ubytovaných v glampingu, se nachází jeden z předních slovinských hotelů - Hotel Ribno (cca 3 km od jezera Bled), kde se hosté stravují, nebo si mohou objednat snídani za příplatek přímo do domečku. Nově mají domečky zastřešení i terasy a kádě s vodou.

Domek je pro 2 dospělé osoby a max. 2 děti do 16 let ale je možné ubytování i pouze 2 dosp. osoby. Vždy se ale platí plná cena za glamping domek.

Ubytování:

Glamping Ribno Bled se skládá pouze ze 6 domků. Každý dům je pojmenovaný po jedné z slovinských květin a tak hosté mohou spát v Zvončica, Nagelj, Planika, Lepi čeveljc, Encijan a Šmarnica. Každý dům je vhodný maximálně pro 4 osoby (2 dospělí + 2 děti do 16 let). Domky jsou tepelně izolované a vybaveny topením, nabízejí tak celoroční pobyt, plocha domku je 8 m 2 .

Interiér domů zahrnuje: Postel s palandou, skříň, stůl, 2 taburety (křesla), kabelová televize, Wi-fi, Infračervený topný panel, vnitřní a venkovní osvětlení. Na terase domu je: Stůl, 4 skládací židle, dřevěná vana s víkem (teplota vody do 35°C). Koupelna a WC je mimo domek, každý z domečků má vlastní uzavřené sociální zařízení (koupelna a WC) v rámci jednoho objektu.

Společné prostory v rámci areálu: Společný prostor s krbem, sauna se sprchou, WC a prostor pro odpočinek, xxterní masážní salon, odpočinkové místo s lehátky.

Stravování: bez stravy. Možno dokoupit snídaně nebo polopenze, která je podávána v hotelu Ribno (formou bufetu), za příplatek je možné mít snídaňový koš přímo v domečku.

Pobytová taxa se platí ve výši 3,13 Eur/os./noc (2,50 Eur pobytová taxa + 0,63 Eur promo taxa) - platba na místě.

Domácí zvířata nejsou povolena.

Destinace: Romantické procházky nebo plavba tradiční lodí "pletnomů do malinkého kostelíka na Bledském jezeře, návštěva monumentálního hradu, hraní golfu, to je jen kratičký výčet aktivit u Bledského jezera.

Bled je díky své poloze u Bledského jezera, jež je napájeno podzemními vřídly a je obemknuté ze tří stran horami, klimatickými lázněmi, v nichž uzdravuje jedinečné mikroklima, termální prameny a turistika či jiné sportovní aktivity. První lázeňský dům postavil v Bledu v roce 1858 švýcarský lékař Arnold Rikli, specialista na přírodní léčebné metody. V Rikliho lázních se úspěšně léčily zejména migréna, vysoký krevní tlak či revmatismus, pacienti museli dodržovat přísný léčebný režim - vstávali brzy ráno, chodili na dlouhé procházky a koupali se v minerálních pramenech a v jezeře. Rikliho úspěch dal podnět k dalšímu rozvoji lázeňství v Bledu. Byla postavena řada hotelů - k nejstarším patří Grand Hotel Toplice a hotel Trst. (zdroj Wikipedie)

lůžkoviny: Glamping Ribno Bled - 2 noci

Balíček služeb zahrnuje:

ubytování v domečku včetně využití privátní dřevěné vany (teplota vody cca 35 st.)

snídaně v hotelo Ribno (za příplatek možnost snídaňového koše do domečku)

ručníky (1 x velký a 1 x malý) pro každou osobu

Zdarma vstup do sauny (2 hodiny denně)

závěrečný úklid: zdarma WiFi

SAT TV: zdarma parkování

Poznámka: Za příplatek možno navíc: župan: 2,5 Eur/os./den; navíc ručník 1 Eur/ručník. Obědy možno zakoupit v hotelu.


Ubytování: různé

Strava: vlastní

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • 2x nájem domečku pro 4 osoby (2 dosp. a 2 děti do 16 let) včetně venkovní dřevěné vany s horkou vodou, závěrečný úklid, ručníky pro každou osobu (1x malý a velký), free Wi-Fi, SAT TV, parkování,
  • 2x nájem domečku pro 4 osoby (2 dosp. a 2 děti do 16 let) včetně venkovní dřevěné vany s horkou vodou, závěrečný úklid, ručníky pro každou osobu (1x malý a velký), free Wi-Fi, SAT TV, parkování,

Cena neobsahuje

  • dopravu, stravování, nápoje, pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta. Na místě se platí pobytová taxa 3,13 Eur/os./noc
  • dopravu, stravování, nápoje, pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta. Na místě se platí pobytová taxa 3,13 Eur/os./noc
(Popis zájezdu byl aktualizován 08.10.2021)