Stubaier Gletscher / Stubaital - Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital

0
 Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital Innsbruck KRISTALLWELTEN VE WATTENS

Zájezd pořádá

CK MAUTHNER, s.r.o.
Michalská 430/3, 11000 Praha

Rakousko / Tyrolsko
V nabídce od: 14.03.2021
Kód zájezdu: 5593

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Vybavení: K dispozici je WIFI, trezor a výtah. Volně je k dispozici Wellness a pro hotelové hosty také bezplatné parkoviště. Nabídka zahrnuje také 2 výtahy, dětskou hernu, venkovní hřiště, místnost s kulečníkem, místnost se stolním tenisem a fitness centrum. Wellness centrum 300 m2 zahrnuje nádherný krytý bazén 13x8 m, vířivku, tureckou parní saunu, parní saunu se slanou vodou, saunu, solárium, infračervenou kabinu i Kneippův chodník (masáže jsou dostupné na objednávku). V baru hotelu pak můžete v závěru každého dne strávit příjemný večer se sklenkou dobrého rakouského vína. Děti do 12,9 let vstup do wellness pouze pod odhledem dospělé osoby. Děti do 14,9 let vstup do krytého bazénu pouze pod dohledem dospělé osoby. Strava

Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital:
Základní informace

Destinace:

Stubaier Gletscher neboli ledovec Stubai: Záruka sněhu od října až do června - to je jeden z argumentů Stubaiského ledovce (Stubaier Gletcher), na který slyší lyžaři a snowboardisté z celého světa. A co dělá lyžování v největším lyžařském středisku na ledovci v Rakousku tak jedinečným? To je pestrá nabídka Stubaiského ledovce, která uspokojí veškeré požadavky a zaručuje maximální kvalitu.
Největší lyžařské středisko na ledovci v Rakousku přesvědčí v zimě sportovce vysoce kvalitní nabídkou lyžování se 26 lanovkami a vleky. Ledovec Stubai se nachází jen 45 minut jízdy autem od Innsbrucku. 34 sjezdovek uprostřed monumentálních třítisícovek jsou správnou výzvou pro každého lyžaře a snowboardistu bez ohledu na dovednosti. Začátečníci i nároční sportovci si společně vychutnávají jízdu na přírodním sněhu a prašanových svazích.

Lyžařské informace: Délka sjezdovek 62 km Délka běžeckých tratí 2 km Dostupné sjezdovky Modrá Červená Černá Freeride 21 km 14 km 5 km 0 km Nadmořská výška 981 - 3210 m n.m. Zasněžování % Snowpark 3 km Skibus zdarma se skipasem x € 2,-- kauce Vzdálenost Praha Brno 577 km 655 km Počet vleků 26 Sjezdovky 40 km Sedačkové lanovka 7 Modré 21km Kabinková lanovka 5 Červené 14km Vlek 9 Černé 5km Cvičné vleky a pásy 5 Dětská Dětská lanovka 0 Jiné 0 Snowboardisté se mohou vyřádit ve funparku s U-rampou, pro běžkaře jsou zde připraveny kilometry dobře upravených běžeckých tratí.

Nejdelší sjezdovka: Stubai Gletcher, Wilde Grube - délka 10 km, převýšení 1500m, obtížnost střední
Nejtěžší sjezdovka: Stubai Gletcher, Fernau Mauer - délka 4 km, převýšení 700m, obtížnost těžká
Hluboký sníh: Wilde Grube 10 km dlouhý sjezd z horní stanice lanovky Wildspitz (3.210 m) až do dolní stanice Mutterberg (1.750 m) je opravdovou výzvu i pro ty nejtrénovanější nohy. Pochoutkou pro lyžaře, kteří se ničeho nezaleknou, je zajisté i černá sjezdovka "Daunhill" s maximálním sklonem 60 procent. Nové lyžařské trasy a 15 tras v areálu Powder Department - freeridové trasy ve volném terénu zachycené jako gps tracky - otevírají na Stubaiském ledovci nové obzory milovníkům freeridingu a skialpinismu. Pro začátečníky v oblasti freeridu jsou připravené četné freeridové kempy, které zprostředkují potřebné know how pro bezpečný pohyb mimo zajištěné sjezdovky. Místem setkání snowboardové a freeski scény v Tyrolsku je snowpark Moreboards Stubai Zoo. Mezinárodní hvězdy freestylu (mezi nimi i Shaun White) oceňují prvotřídně upravené skoky a rozmanité překážky snowparku s easy, medium a pro line. MAPY:
LEDOVEC STUBAI
SCHLICK 2000

Skipasy: SLEVY:
Skupiny: 10 platících osob, 1 skipas ZDARMA
Děti: do 10 let v doprovodu aspoň jenoho z rodičů ZDARMA, od 10 do 14 let platí dětský tarif
Mládež: od 15 do 18 let platí tarif pro mládež
Lyžařští učitelé: tarif pro mládež a platný mezinárodní průkaz ISIA
Postižení: tarif pro mládež (od 60% invalidity)
Senioři: od 60 let platí tarif pro dospělé a cca 20% sleva, od 80 let ZDARMA Skipasy můžete zakoupit v naší CK - napište nám na poptavka@ckmauthner.cz.

Dovolená s dětmi: Na mírných sjezdovkách pro začátečníky se děti zábavnou formou naučí lyžovat. Cvičný vlek a čtyři pojízdné kouzelné koberce zaručují snadný přístup k lyžování. Děti, které již mají více zkušeností, mohou využít 11 modrých sjezdovkek. Veškeré vleky umožňují pohodlný nástup a výstup s dětmi. Pro malé lyžaře je připravena překážková sjezdovka BIG Family Fun Slope s mnoha ostrými zatáčkami, vlnami a skoky. Nebo stálá závodní dráha s měřením času.
Náš tip na mimořádný zážitek: Jízda rolbou
Vyznamenané rodinné lyžařské středisko
Na základě každoročního testování lyžařských oblastí byl Stubaiský ledovec již v roce 2013 počtvrté v řadě vyznamenán lyžařským průvodcem německého automobilového klubu ADAC jako "nejlepší lyžařská oblast pro rodiny s dětmi v Alpách". Na Stubaiském ledovci se nachází jedno z nejlépe vybavených lyžařských středisek pro rodiny s dětmi v Rakousku.
Zde najdou děti vše, po čem jejich srdce touží.

VYHLÍDKOVÁ PLOŠINA NA SAMÉM VRCHOLU HORY - TOP OF TYROL 3210 M N. M.: S lanovkou na Schaufeljoch se dostanete rychle a pohodlně do království třítisícovek. Za pár minut pěší chůze a po zdolání 232 schodů se dostanete na vyhlídkovou plošinu TOP OF TYROL. Tato platforma byla vybudována během několika málo týdnů v roce 2008.
Platforma stojí v nadmořské výšce 3210 metrů a je vysunuta do volného prostoru 9 metrů nad skálou.
Fascinuje nejen krásným výhledem na monumentální horská panoramata, ale také smělou, moderní a dynamickou architekturou.
Časopis GEO zařadil vyhlídkovou plošinu TOP OF TYROL mezi 10 nejkrásnějších vyhlídkových platforem na světě.
Užívejte si výhledu na více než 109 třítisícovek a neuvěřitelně krásného pohledu na impozantní vrcholy takřka z ptačí perspektivy: od Stubaiských Alp až po Dolomity.

Na plošině je umístěn dalekohled Viscope a lze jej nastavit tak, že se okolní vrcholy budou zdát jako na dosah ruky. Jeho použití je zdarma!

Webkamery: http://www.stubaier-gletscher.com/eng/Winter/Stubai-Live/Webcams

Otevřené vleky a sjezdovky: http://www.stubaier-gletscher.com/ger/Winter/Stubai-Live/Geoeffnete-Anlagen

Počasí: http://www.stubaier-gletscher.com/eng/Winter/Stubai-Live/Weather


Ubytování: hotel ****
Prostorně upravené nekuřácké pokoje nabízí místo až pro tři osoby a na žádost je možno rezervovat i pokoje v úpravě pro alergiky. Všechny pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, balkonem nebo terasou, minibarem za poplatek, TV, WiFi, uzamykatelnou úschovnou. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Domácí mazlíčci jsou povoleni (za poplatek). Do pokojů lze přidat dětskou postýlku (dle dostupnosti). Jednotlivé typy pokojů: Jednolůžkový pokoj - vana nebo sprcha, WC, balkon, cca 20 m2 Dvoulůžkový pokoj - vana nebo sprcha, WC, balkon, cca 25 m2 Pokoj pro 2-3 os. - vana nebo sprcha, WC, balkon, cca 25 m2 Pokoj pro 2-4 os. - vana nebo sprcha, WC, balkon, cca 40 m2

Hledáte ubytování v oblasti Stubaiského ledovce - Stubaier Gletscher anebo v údolí Stubai (Stubaital)? Napište nám na poptavka@ckmauthner.cz, rádi pro Vás ubytování najdeme a zajistíme vč. možnosti zajištění skipasů a získat tak výhodný balíček ubytování za výhodnou cenu.

Strava: vlastní

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 09.06.2021)