Bad Gastein - Hotel Mozart, Bad Gastein

0
Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein Hotel Mozart, Bad Gastein

Zájezd pořádá

CK MAUTHNER, s.r.o.
Michalská 430/3, 11000 Praha

Rakousko / Salcbursko
V nabídce od: 14.03.2021
Kód zájezdu: 5554

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Vybavení: K zázemí hotelu patří recepce (WiFi), restaurace "Mozartstubn", hotelový bar, výtah, lyžárna. Před hotelem možnost parkování. Zarelaxovat si můžete v hotelovém wellnes cca 50 m2, kde je k dispozici, sauna, infračervená kabina a parní lázeň. Otevřeno denně 16-21 hod.

Hotel Mozart, Bad Gastein:

Základní informace a poloha: Tento tradiční rodinný hotel s dlouholetou historií se nachází v cetru města Bad Gastein, nedaleko lázní Felsentherme. Nabízí dostatek pohodlí svými stylovými salonky, útulným barem a á la carte restaurací s výbornou kuchyní. Zastávka autobusu se nachází přímo před hotelem. Pouhých 500 metrů od hotelu je vzdálená stanice lanovky Stubnerkogel a vodopád, symbol této oblasti, je co by kamenem dohodil.

Destinace:
Není nic krásnějšího, než se po dni vyplněném pohybovými aktivitami oddat lázeňským rozkoším ve Skalních termálních lázních, které nabízejí terapie rozdělené do šesti tematických okruhů. Pozadu nezůstávají ani hotely s vlastními wellnessovými centry a bazény, do nichž proudí z hlubin země ozdravné termální prameny. V této souvislosti je třeba se zmínit také o světově proslulých gasteinských léčebných štolách, které jsou bezpochyby největší lázeňskou atrakcí. Díky mimořádnému klimatu a 17 pramenům obsahujícím ušlechtilý plyn radon se zde úspěšně léčí pacienti trpící nemocemi pohybového ústrojí, horních cest dýchacích a poruchami imunitního systému.


Ubytování: hotel ***
Každý hotelový pokoj je zařízen individuálně. Všechny pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou s WC, telefonem, balkonem, kabelovou TV a připojením k internetu (za poplatek). 2-3lůžkový pokoj s koupelnou/WC, balkonem, Panorama, cca 40 m²,
2-4lůžkový pokoj s koupelnou/sprchou/WC/balkonem, Panorama, cca 40 m²,
1lůžkový pokoj s koupelnou/sprchou/WC/balkonem, Panorama, cca 20 m².

Strava: vlastní
Polopenze. Snídaně formou bohatého bufetu a večeře o 3 chodech, výběr menu a se salátovým bufetem. témetické večeře:1x týdně teplý bufet Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 20.05.2021)