Igrane - TUI Blue Makarska Resort ALL INCLUSIVE

0
hotel TUI Blue Makarska, Igrane bar na recepci s pohledem na moře bar na recepci s pohledem na moře Economy pokoj, 24 m2 hotel TUI Blue Makarska, Igrane hotel TUI Blue Makarska, Igrane hotel TUI Blue Makarska, Igrane hotelová pláž hotelová pláž hotelová pláž pohled přes Infinity bazén Pokoje Swim Up  s terasou a vstupem do bazénu Pokoje Swim Up  s terasou a vstupem do bazénu Pokoje Swim Up  s terasou a vstupem do bazénu Pokoje Swim Up  s terasou a vstupem do bazénu restaurace restaurace restaurace restaurace Standard pokoj s balkonem směr moře Standard pokoj s balkonem směr moře Standard pokoj směr moře Standard pokoj směr moře Standard pokoj, 24 m2 venkovní bazén venkovní bazén

Zájezd pořádá

MEDITERAN TRAVEL s.r.o.
Riegrovo náměstí 55, 51301 Semily

Chorvatsko / Igrane
V nabídce od: 20.01.2021
Kód zájezdu: 13647

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Do 50 m od pláže nebo pláže

Vybavení: recepce, restaurace, bar, bazén, masáže, kavárna, kosmetika, čistírna, sauna, terasa, vodní sporty, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, bankomat.

Sport a zábava: aerobic, bazén, vodní aerobic, šlapadla, vodní sporty, vodní lyže, šnorchlování.

Parkování auta se platí na recepci, 7 Eur/den.
Pobytová taxa cca 1,40 EUR/osoba/platí se na recepci.

minimální pobyt 3 noci: TUI Blue Makarska Resort

TUI Blue Makarska Resort je moderní nově zrekonstruovaný hotel se nachází v malém městečku Igrane v bezprostřední blízkosti pláže, obklopen zelení. Hotel je určen pouze pro osoby od 16 let. Hotel disponuje 179 pokoji.

Vybavení hotelu: vstupní hala s recepcí, 2 restaurace, 3 bary, kavárna s terasou, fitness, sauna, dva venkovní bazény, WI-FI, parkoviště.

Ubytování: 2lůžkové pokoje Standard nebo Superior mají sprchu a WC, balkon nebo terasu s přímým nebo bočním výhledem na moře, TV, minibar, zařízení na přípravu kávy a čaje, fén, telefon, klimatizaci. Pokoje Economy mají stejné vybavení ale mají výhled do vnitřního atria (dvora) a nemají balkon. Pokoje Swim Up mají přístup do bazénu rovnou z terasy pokoje.

Stravování: POLOPENZE formou švédských stolů nebo ALL INCLUSIVE - snídaně formou bufetu (7:00 - 10:00), oběd formou bufetu (12:30 - 14:30), večeře formou bufetu (19:00 - 21:30). Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (pivo, víno, minerální voda, džus, káva, čaj). Občerstvení, ranní káva, pozdní snídaně apod. ve vybraných barech a restauracích v hotelem stanovený čas, použití minibaru na pokoji.

Pláž : oblázková, cca. 1,5 km dlouhá

Sport a zábava: dva venkovní bazény, fitness, aquaerobic, pilates, masáže (za poplatek), sauna, vodní sporty (za poplatek), výlety (za poplatek).

Hotel pouze pro dospělé osoby (16 let a starší).

Domácí mazlíčci nejsou dovoleni.

Check in 15:00 check out 12:00

Povinný příplatek (platba na recepci): pobytová taxa - 1,35 EUR/osoba/den, parkování - 7 Eur/den/auto - platba na recepci.

Stornopoplatky 2020: do 31 dnů před nástupem - storno pobytu zdarma, 30-15 před nástupem - 30 % z ceny pobytu, 14.-7. dní před nástupem - 50 % z ceny pobytu, 6 a méní dní před nástupem - 100 % z ceny pobytu.

Destinace: Vesnička Igrane (400 obyvatel) leží asi 15 km jihovýchodně od střediska Makarská. Je to ideální místo pro klidnou a ničím nerušenou rodinnou dovolenou. V Igrane je oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře.

Poznámka: Parkování auta se platí na recepci, 7 Eur/den.
Pobytová taxa cca 1,40 EUR/osoba/platí se na recepci.


Ubytování: hotel ****

Strava: all inclusive

Doprava: autokarem

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • ubytování za osobu ve dvoulůžkovém pokoji (dle vybraného typu pokoje) na 7 nocí, 7 x stravování All inclusive, minibar v pokoji, pobytovou taxu, dopravu
  • ubytování za osobu ve dvoulůžkovém pokoji (dle vybraného typu pokoje) na 7 nocí, 7 x stravování All inclusive, minibar v pokoji, pobytovou taxu, dopravu

Cena neobsahuje

  • pojištění léčebných výloh, služby delegáta
  • pojištění léčebných výloh, služby delegáta
(Popis zájezdu byl aktualizován 23.05.2021)