Mauricius - Na skok do ráje

0
Foto - Na skok do ráje, pobytový zájezd Foto - Na skok do ráje, pobytový zájezd Foto - Na skok do ráje, pobytový zájezd Foto - Na skok do ráje, pobytový zájezd Foto - Na skok do ráje, pobytový zájezd Foto - Na skok do ráje, pobytový zájezd Foto - Na skok do ráje, pobytový zájezd Foto - Na skok do ráje, pobytový zájezd Foto - Na skok do ráje, pobytový zájezd Foto - Na skok do ráje, pobytový zájezd Foto - Na skok do ráje, pobytový zájezd Foto - Na skok do ráje, pobytový zájezd Foto - Na skok do ráje, pobytový zájezd

Zájezd pořádá

Delfín travel s.r.o.
Biskupská 1754/3, 11000 Praha

Mauritius
Cena od: 47 390
V nabídce od: 18.06.2020
Kód zájezdu: 767

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy

Říká se, že Bůh stvořil nejdřív Mauricius a podle něj pak ráj. Ať už tuto větu pronesl kdokoliv, nezbývá, než mu dát za pravdu. Malý ostrov, jemuž vévodí nádherná hora Le Morne Brabant, je považován za symbol luxusní dovolené. Pohádkové pláže s jemným bílým pískem, průzračně čistý Indický oceán a tropická zeleň – to jsou ty nejlepší přísady pro dovolenou snů. 
Vydejte se s námi za odpočinkem na místo, které vám svou krásou a pohodovou atmosférou vykouzlí úsměv na tváři a zažijte ten pravý ráj na zemi.


Ubytování: hotel ***

Strava: all inclusive

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den: ODLET PRAHA – MAURICIUS Odlet z Prahy s leteckou společností Emirates na ostrov Mauricius s přestupem v Dubaji. Přílet na mezinárodní letiště Mauricius. Transfer do hotelu.

2. den: PŘÍLET NA MAURICIUS Transfer z letiště, ubytování.  Tarisa Resort & Spa se nachází v letovisku Mont Choisy cca hodinu jízdy od letiště (70 km). Pro následující dny se stane vaším domovem a vy si zde budete moci užívat komfortní ubytování, nádherný venkovní bazén a především rozlehlou pláž pokrytou bílým jemným pískem, která je vzdálena jen 50 m od hotelu. 

3. den: 10. den: LETOVISKO MONT CHOISY Vaší dovolené si teď můžete užívat plnými doušky. V hotelu Tarisa Resort & Spa je vám k dispozici nejen pohodlné ubytování, ale také mnoho aktivit. Pokud se vám zrovna nebude chtít trávit čas u moře, můžete využít prostorného hotelového bazénu s lehátky a slunečníky. V resortu si pochutnáte na specialitách místní nebo indické kuchyně. Na pláži máte možnost vyzkoušet si nejrůznější vodní sporty a objevovat nádherný podmořský svět při šnorchlování či potápění . Najdete tady zkrátka vše, co potřebujete pro perfektní odpočinkovou dovolenou. 

4. den: ODLET Poslední den na Mauriciu si ještě můžete užívat koupání, relax na pláži a chytání slunečních paprsků. Večer vás již čeká transfer na letiště a odlet letadlem společnosti Emirates do Prahy s přestupem v Dubaji. 

5. den: PŘÍLET DO PRAHY Přílet do Prahy v odpoledních hodinách. 

6. - 12. den:

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 20.12.2021)