Gosau - Pozoruhodnosti v okolí Hallstattu

0
Pozoruhodnosti v okolí Hallstattu Hostinec Kirchenwirt, Gosau Hostinec Kirchenwirt, Gosau Hostinec Kirchenwirt, Gosau Hostinec Kirchenwirt, Gosau Hostinec Kirchenwirt, Gosau Hostinec Kirchenwirt, Gosau Hostinec Kirchenwirt, Gosau Hostinec Kirchenwirt, Gosau Hostinec Kirchenwirt, Gosau Hostinec Kirchenwirt, Gosau Hostinec Kirchenwirt, Gosau Hostinec Kirchenwirt, Gosau

Zájezd pořádá

CK MAUTHNER, s.r.o.
Michalská 430/3, 11000 Praha

Rakousko / Horní Rakousko
V nabídce od: 22.01.2020
Kód zájezdu: 4005

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: gasthofubytování: gasthof
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená

Dům leží na klidném místě a přesto má centrální polohu v Gosau. Vedle penzionu stojí kostelík. Obchody s potravinami, banka, veřejný bazén – v okolí 500 m. K jezeru Gosausee a k lanovce Gosaukammbahn cca 4 km. K zastávce autobusu směrem do Hallstattu nebo k jezeru Gosausee cca 200 m.

Oblast světového dědictví Dachstein – Solná komora je velmi bohatá na přírodní krásy, jedinečné památky, historické stavby a kulturu, proto tato oblast nabízí perfektní dovolenou pro každého!

Na návštěvníky této oblasti čeká celá řada aktivit, pěší túry nádhernou alpskou krajinou z údolí až na vrcholy, návštěva jeskyní, solného dolu, koupání v průzračných horských jezerech, ale také návštěva mnoha kulturních zajímavostí.

Balíček je vytvořen modelově, s konkrétním ubytováním a doporučenými aktivitami. V případě zájmu o jiný typ ubytování (apartmán, penzion, hostinec) či jiný typ pokojů Vám rádi zajistíme ubytování jiné, se stejným programem. Své požadavky piště na náš e-mail: poptavka@ckmauthner.cz

Vybavení: K zázemí tohoto útulného penzionku patří recepce; útulné místnosti (jídelna s krbem, bar, myslivecká, římská a malý sál). Dále je zde k dispozici restaurace, zahrada, sluneční terasa, trezor, stolní tenis, WiFi v celém domě a možnost parkování. Pro děti dětské hřiště a dětská herna.

Proč si vybrat penzion Kirchenwirt:



* nové wellness

* WiFi v celém domě

* v blízkosti centra a nákupních možností

* v blízkosto městečka světového dědictví UNESCO Hallstatt

Aktivity v místě pobytu:


Peší túry, romantické procházky kolem jezera, plavání, cykloturistika, mountainbike.

Kam se podívat:


Vodní svět v Russbachu (6 km). Městský bazén se saunou a solariem v centru Gosau. Světoznámé město Hallstatt 15 km, jeskynní svět Dachstein v Obertraun (obří jeskyně a mamutí jeskyně) 22 km, Salzburg 75 km.


Gosau: 780 m n.m., 2000 obyvatel, museum pod širým nebem, Geo-museum, pro děti zábavní park „pravěký les“, vyhlídkový vláček, lehké turistické stezky kolem jezera Gosausee, nebo k přírodnímu klenotu Löckermoos, tak jako různé obtížnosti alpských stezek kolem Gosaukamm. Mountainbiové trasy, možnost koupání v jezeru Gosausee (4 km).








Check - in: od 14:00 hod


Check - out: do 10:30 hod


Příplatky a slevy se zobrazí po výběru konkrétního termínu a pokoje.


Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.


Ubytování: gasthof
Všechny pokoje jsou zařízené se sprchou nebo vanou / WC, fénem, kabelovou TV, telefonem, rádiem, WLAN a částečně s balkonem. Pokoje jsou částečně s možností 1-2 přistýlek pro děti max. do 15,9 let.

Strava: vlastní
Dle výběru buď se snídaní formou bufetu anebo all inclusive light, která zahrnuje: snídani formou bufetu, večeři o 3 chodech s výběrem ze 2 hlavních jídel, pití u večeře (víno, soda, dětské šťávy apod.) 17.30 - 19.30 hod.


Wellness: Nově od podzimu 2017 - finská sauna, infračervená kabina, odpočinková místnost

Doprava: vlastní

Program zájezdu

1. den: 1. den: Příjezd do penzionu Kirchenwirt. Check-in od 15:00-20:00 hodin.

2. den: 2. den: Výlet do přírodní oblasti Löckernmoos. Oblast Löckernmoos byla zpřístupněna v rámci výstavby okružní cesty, při které nebyl použit ani jediný hřebík. Speciální prohlídky se konají od června do října. Každé úterý pak můžete využít možnosti jízdy výletním vláčkem tzv. Bummelzug. Návrat do penzionu Kirchenwirt, večeře.

3. den: 3. den: Dnes Vás čeká výlet do Bad Goisern. Zde navšívíte Dům ručních řemesel. V zámku Neuwildenstein v centru Bad Goisernu naleznete tento dům řemesel. Pod jedinou střechou tu je k vidění až 16 řemesel, nacházejí se zde výstavní a prodejní prostory a hlavně také dílny jako např. dílna výrobců brýlí nebo dílna švadlenek krojů. Poté si můžete prohlednou městečko Bad Goisern. Návrat do penzinu Kirchenwirt, večeře.

4. den: 4. den: Dnes se podívate do Hallstattu, malebné vesičky zapsané na seznam UNESCO. Přesun z Obertraunu do Hallstattu můžete absolvovat autem nebo si udělat procházku. V Hallstattu navštívíte Muzeum světového dědictví. Nenechte si ujít cestu minulostí až do součastnosti, jedinečné dějiny v nádherném okolí. Po prohlídce doporučujeme procházku po Hallstattu. V odpoledních hodinách navštívíte Salzwelten. Solný důl se nachází v Hallstattu, zde na Vás čeká fascinující cesta minulostí těžby soli. Děti mají vstup povolen od 4 let. Po prohlídce dolu návrat do penzionu Kirchenwirt a večeře.

5. den: 5. den: Invividuální odjezd. Check-out do 11:00 hodin.

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 22.01.2020)