Ramsau am Dachstein - Dovolená na statku, Štýrsko - Ramsau am Dachstein na 4 dny

0
Dovolená na statku, Štýrsko - Ramsau am Dachstein Dovolená na statku, Štýrsko - Ramsau am Dachstein Dovolená na statku, Štýrsko - Ramsau am Dachstein Dovolená na statku, Štýrsko - Ramsau am Dachstein Dovolená na statku, Štýrsko - Ramsau am Dachstein Penzion Timmelbauerhof Penzion Timmelbauerhof Penzion Timmelbauerhof Penzion Timmelbauerhof Penzion Timmelbauerhof Penzion Timmelbauerhof Penzion Timmelbauerhof Penzion Timmelbauerhof Penzion Timmelbauerhof Penzion Timmelbauerhof Penzion Timmelbauerhof Penzion Timmelbauerhof Penzion Timmelbauerhof Penzion Timmelbauerhof Penzion Timmelbauerhof

Zájezd pořádá

CK MAUTHNER, s.r.o.
Michalská 430/3, 11000 Praha

Rakousko / Štýrsko
V nabídce od: 22.01.2020
Kód zájezdu: 3953

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Poloha: Ramsau am Dachstein - Leiten, obklopen loukami, slunečná poloha, centrum cca 5 km, ledovec Dachstein cca 14 km

Vybavení: Rodinný penzion Timmelbauerhof hotelového typu na krásném slunečném místě s výhledem na masiv Dachsteinu. Pokoje jsou zařízené ve venkovském stylu, všechny jsou vybaveny koupelnou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, TV a balkonem s krásným výhledem na hory. Pokoje jsou snadno dostupné výtahem. K dispozici venkovní bazén a 1 x týdně zdarma sauna (jinak za příplatek), WiFi zdarma.

Sport a zábava: Venkovní vyhřívaný bazén a pro děti trampolina, klouzačka, houpačky, prolézačky. Navíc možnost pomoct na statku při krmení zvířat, možnost si podojit krávy, aktivní kontakt se zvířaty - kočky, králíčci, kozy apod.

Výlety:


Oblíbené středisko Reiteralm má co nabídnout i v létě. Určitě stojí za to přijmout pozvánku na turistický výlet, při kterém se k němu dostanete přes Pichl - Preunegg nebo přes Schladming – Rohrmoos.

Proč se rozhodnout právě pro tento penzion?:


Zdarma k ubytování obdržíte slevovou kartu Sommercard platnou pro region Schladming-Dachstein. Všechny informace o Sommercard si může přečíst v našem článku o této kartě.


Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Shrnutí:


Penzion Timmelbauerhof

Děti řádí na louce, zatímco odpočíváte v houpací síti. Před sebou bohatě prostřený stůl se snídaní s domácími marmeládami, vajíčky a s čerstvým kravským mlékem. Tak můžete načerpat sílu na celý den.

Děti se nemohou dočkat, aby mohly jít ráno se sedláky do stáje a přihlížet, jak dojí krávy. Kdo chce, může pomoci sám. Později se jde jezdit na ponících nebo krmit kozy. Farma, to znamená spoustu zážitků, nejen pro ty nejmenší.





Balíček je vytvořen modelově, s konkrétním ubytováním. V případě zájmu o jiný typ ubytování (apartmán, penzion, hostinec) či jiný typ pokojů Vám rádi zajistíme ubytování jiné, se stejným programem. Své požadavky posílejte na náš e-mail: poptavka@ckmauthner.cz


Ubytování: pension

Strava: vlastní
polopenze (snídaně formou bufetu s produkty z vlastního hospodářství, večeře výběr z menu a salátový bufet), v létě možnost grilování

Doprava: vlastní

Program zájezdu

1. den: 1. den: Přejezd z ČR do Ramsau am Dachstein: Vzdálenost z Prahy/Brna cca 420 km. Doporučujeme trasu Praha - České Budějovice - Dolní Dvořiště - Linz - Graz - Liezen - Schladming - Ramsau am Dachstein. Zpoplatněná dálnice Tauernautobahn a zpoplatněný tunel je možné objet přes Phyrnpass (Liezen über den Pyhrnpass), při výjezdu na horizont krásná vyhlídka.

2. den: Ramsauer Beach a Abendteuerpark: Otevřené přírodní koupaliště „Ramsauer Beach“ - trampolína, plážový volejbal, … a Abendteuerpark - lanové centrum. Vstupné dle počasí se Sommercard zdarma. http://www.beach.co.at/ Při nepříznivém počasí doporučujeme návštěvu Badeparadies v Ramsau. Bazény: sportovní bazén 25 x 11 m, bazének pro děti se skluzavkou, whrilpool, podvodní masáže, masážní sprchy..... Saunový svět ; 600 m2: terasa, klasická sauna, bylinková sauna, eukalyptová parní lázeň, parní jeskyně, solárium, Kneippovy koupele, whirlpool, masážní sprchy, odpočívárny, bazének s vodopádem. Otevřeno: od 29.5.2016 do 12.10.2017, bazény denně od 13.00 do 20.00, sauny denně od 14:00 do 21.00. www.rvb.at

3. den: Ledovec Dachstein: Ledovec Dachstein http://www.derdachstein.at/ Dachstein Sky Walk - nově otevřená panoramatická vyhlídka umožňující dohlédnout až na vrcholky Šumavy. Ledový palác, postaven v roce 2008 (Eispalast / The Ice Palace) je jen tři minuty chůze od horní stanice lanovky Dachstein a otevírá zcela nový svět z ledu za každého počasí. Výsledkem je fascinující, mystický zážitek z ledu, světla a zvuku. Schody do prázdna - 100m dlouhý visací most. Opravdovou zkouškou odvahy jsou zmíněné Schody do prázdna - 14 schodů ke skleněné vyhlídkové platformě. Kdo dojde až sem, ocitne se mezi skalními útesy Dachsteinu a pod sebou má 400m hlubokou propast s vyhlídkou na Alpy. Vstupné: lanovka se Sommercard zdarma (1x týdně) Otevírací doba: 24.01.-29.11.2017, denně; lanovka v provozu denně 08:30-16:50 hod. (provoz lanovky může být přerušen při nepříznivém počasí)

4. den: Závěrečný den: Odjezd zpět do ČR

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 26.05.2020)