Traunsee - Landhotel Post *** Traunsee - snídaně

0
Country hotel Post *** Traunsee

Zájezd pořádá

CK MAUTHNER, s.r.o.
Michalská 430/3, 11000 Praha

Rakousko / Horní Rakousko
V nabídce od: 22.01.2020
Kód zájezdu: 3946

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách
    • Aktivní dovolená

Hotel leží na jižním břehu Traunsee, vhodný také pro vozíčkáře nebo s tělesným omezením - některé pokoje bezbariérové.

Poloha: Ebensee se 7 933 obyvateli a s nadmořskou výškou 443 m.n.m se nachází na jižním břehu jezera Traunsee v Horním Rakousku. Zde můžete zažít spoustu zábavy v podobě různých vodních sportů jako je plachtění, surfování či vodní lyžování anebo se nechat jenom svézt lodí po jezeře. Na jižním břehu jezera jsou skvělé větrné podmínky!

Nádraží Landungsplatz je vzdálené od hotelu cca 170 metrů. Krytý bazén je vzdálený 100 metrů, historické muzeum 250 metrů, jezero Traunsee 500 metrů a lanovka Feuerkogelbahn 1,3 kilometrů.

Vybavení: Všechny pokoje mají WC a koupelnu / sprcha , kabelovou TV, telefon a částečně balkon . Většina pokojů je k dispozici s možností přistýlky .
Hotel má také tři bezbariérové pokoje - jsou přístupné výtahem . Všechny pokoje jsou velmi prostorné a mají sprchu a madla na toaletách .

Domácí zvířata nejsou povolena.

Výlety:

Okolí nabízí spoustu možností turistického vyžití. Navštívit můžete například museum Ebensee, relaxační centrum Rindbach, krytý bazén, chráněnou území Offensee a dvě Langbath jezera, kde je křišťálově čistá voda a přírodní pláž, krápníkovou jeskyni Gassel nebo MTB sjezdovou trať od Feuerkogel . V okolí najdete také spoustu cyklistických tras, všech různých druhů obtížností. Podívat se také můžete do hornorakouského města Gmunden, které je vzdáleno 17 km, Bad Ischlu (18 km) a do obce Unterach am Attersee (33 km).



Check-in: od 14:00 - 18:00 hod

Check-out: do 11:00 hod

Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.


Ubytování: hotel ***
Hotel má přes 70 pokojů . Restaurace je dobře známá pro svou vynikající kuchyni . Krásná zahrada s dětským hřištěm , společenská místnost , konferenční místnost , výtah, bar , prostor na opalování ; dostatek parkovacích míst před domem .

Strava: vlastní
Snídaně formou bufetu, v případě polopenze výběr ze 2 menu o 3 chodech.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 19.07.2020)