Vila MUSA (Ruža) Podaca - Apartmány přímo u MOŘE last moment

0
05 Podaca   vila Musa 01 Podaca   vila Musa 02 Podaca   vila Musa 03 Podaca   vila Musa 04 Podaca   vila Musa 06 Podaca   vila Musa 07 Podaca   vila Musa 08 Podaca   vila Musa 09 Podaca   vila Musa 10 Podaca   vila Musa 11 Podaca   vila Musa 12 Podaca   vila Musa 13 Podaca   vila Musa 14 Podaca   vila Musa 15 Podaca   vila Musa 16 Podaca   vila Musa 17 Podaca   pobřežní promenáda do Gradace a 031 DSC 0644 Podaca pláž

Zájezd pořádá

A21 Holidays s.r.o.
Rybná 716/24, Staré Město, 11000 Praha 1

Chorvatsko / Drvenik
Cena od: 1 990
V nabídce od: 12.12.2019
Kód zájezdu: 561417

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

SUPER NABÍDKA - Vila MUSA **+ pokud hledáte ubytování přímo u moře, je pro Vás vila Musa v Podace ideální volbou - moře Vám bude šplouchat přímo pod balkonem! .

Pobytový zájezd s ubytováním ve vile MUSA přímo u moře na Makarské riviéře v oblíbeném letovisku Podaca.

VÝRAZNÉ DĚTSKÉ SLEVY! DĚTI DO 14 LET JIŽ OD 990 Kč


PODACA
již při příjezdu se Vám otevře nádherný pohled na mořskou zátoku za kterou se v mírném svahu rozprostírá vesnička Podaca. Velkou devizou letoviska je klidná atmosféra a krásné oblázkové pláže. V letovisku je několik obchůdků, restaurací, barů, kaváren, pizzerií, stánků se suvenýry, ovocem a zeleninou a pošta. Po pobřežní promenádě lze dojít přes Zaostrog až do Drveniku a z druhé strany přes Brist do většího letoviska Gradac. Procházkou do hor nad Podacou dojdete do staré osady se zříceninou strážní věže s nádherným výhledem na ostrov Hvar, Korčula a poloostrov Pelješac. Podacu ocení především klienti, kteří vyhledávají nepřelidněné pláže a krásnou přírodu.

vila MUSA (Ruža) se nachází v klidné části letoviska Podaca přímo u moře a jen pár metrů od vily začíná oblázková pláž.

Vila má dvě části - hlavní budovu a rekonstruovanou kamennou dalmatskou vilku.

V hlavní budově jsou 2-4 lůžková studia a apartmány. Každá ubytovací jednotka má balkon nebo terasu s nádherným výhledem na moře, vlastní sociální zařízení a kuchyňku nebo kuchyňský kout některá studia mají kuchyňský kout a soc.zařízení přes chodbičku).

Stylová kamenná vilka (nemá výhled na moře) nabízí ubytování ve 3 renovovaných apartmánech pro 4-6 osob. 4-lůžkové mezonetové apartmány sestávají z třílůžkové ložnice v patře a v přízemí pak z prostorné obytné místnosti s rozkládacím dvoulůžkem, kuchyní a terasou s posezením před vchodem do apartmánu.
Největší 6-ti lůžkový apartmán má v patře 2 ložnice, balkon, a v přízemí pak prostornou obytnou místnost s rozkládacím dvoulůžkem, kuchyní a terasou s posezením před vchodem do apartmánu.

Parkování aut při vlastní dopravě je možné poblíž vily za poplatek .

Krásně čisté a průzračné moře a oblázkové pláže jen pár kroků od ubytování. Pohodová dovolená u moře v krásném letovisku pro dvojice i celé rodiny. Pobyt u moře plný pohody a zážitků s možností aktivní relaxace, výletů do okolí a za zajímavými památkami, autobusem nebo lodí. Možnost sportovního vyžití a turistiky v krásné okolní přírodě.

Průzračné moře s teplotou vody v létě okolo 27 °C, přímo vyzývá k osvěžující koupeli a vodním radovánkám. Kromě oficiálních vymezených pláží, můžete využít i nedaleké skalnaté pobřeží, které nabízí i nádherné možnosti k potápění.

Chorvatsko levně pro rodiny, jednotlivce i skupiny.
Makarská riviéra, to je Chorvatsko plné slunce a teplé průzračné moře. Dovolená v Chorvatsku, kterou si můžete dovolit. Léto a levná dovolená v Chorvatsku od jara do podzimu 2020.


Ubytování: apartmán
Renovovaná kamenná vilka Musa
(druhá řadě domů u moře)

č.7 - čtyřlůžkový apartmán se skládá z třílůžkové ložnice v 1. patře, v přízemí se nachází prostorná obytná místnost s kuchyní a rozkládacím dvoulůžkem. Apartmán má vlastní sociální zařízení. Terasa s posezením před vchodem do apartmánu

č.8 - čtyřlůžkový apartmán se skládá z třílůžkové ložnice v 1. patře, v přízemí se nachází prostorná obytná místnost s kuchyní a rozkládacím dvoulůžkem. Apartmán má vlastní sociální zařízení. Terasa s posezením před vchodem do apartmánu.

č.9 - šestilůžkový apartmán má v prvním patře třílůžkovou a dvoulůžkovou ložnici s balkonem. V přízemí se nachází prostorná obytná místnost s kuchyní a rozkládajícím dvoulůžkem. Apartmán má vlastní sociální zařízení. Terasa s posezením před vchodem do apartmánu.

Strava: vlastní
Vlastní v apartmánech nebo studiích (vybavený kuchyňský kout či kuchyně) Možnost cenově zvýhodněné kvalitní POLOPENZE v místní restauraci jen za 2490 Kč/os./týden, děti do 12 let 1890 Kč/os./týden

Doprava: vlastní
Vlastní doprava, parkování možné na parkovišti poblíž apartmánu za 100 Kč / noc.
MOŽNOST PŘIKOUPENÍ OBOUSMĚRNÉ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY ZA ZVÝHODNĚNOU CENU 1990 Kč / osoba !!!
Nástupní místa: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Lipník n.B., Přerov, Frenštát p.R., Rožnov p. R., Valašské Meziříčí, Vsetín, Vizovice, Zlín, Otrokovice, Kroměříž, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Břeclav, Bratislava. Odjezd z Prahy a Jihlavy svozem a rozvozem do Brna a zpět za příplatek 390 Kč obousměrně za Prahu a 250 Kč za Jihlavu. Jiná nástupní místa (po trase a dle počtu osob) jsou možná po dohodě s CK.
Doprava: je realizována pohodlnými klimatizovanými zájezdovými autokary s WC, audio video okruhem a minibarem s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách).

Program zájezdu

1. den: sobota: Příjezd do Chorvatska, ubytování v Podace.

2. den: neděle-pátek: Slunce, moře, pláže a výlety. Dovolená Chorvatsko.

3. den: neděle-pátek: slunce, moře, pláže a výlety. Dovolená Chorvatsko.

4. den: neděle-pátek: Slunce, moře, pláže a výlety. Dovolená Chorvatsko.

5. den: neděle-pátek: Slunce, moře, pláže a výlety. Dovolená Chorvatsko.

6. den: neděle-pátek: Slunce, moře, pláže a výlety. Dovolená Chorvatsko.

7. den: neděle-pátek: Slunce, moře, pláže a výlety. Dovolená Chorvatsko.

8. den: sobota: Uvolnění ubytování do 10.hodin, uložení zavazadel dle informace delegáta. Pláž, moře, koupání. Individuální odjezd. V případě autobusové dopravy odjez z Chorvatska v pozdějších odpoledních hodinách. Příjezd domů v neděli: v případě autobusové dopravy výstupy v ČR v neděli od ranních hodin.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • delegát, poj. CK
  • ložní prádlo
  • spotř. el. energie, vody, úklid
  • 7x ubytování ve studiu/apartmánu

Cena neobsahuje

  • poj. léčebných výloh od 29,- Kč/os./den
  • 350,- pobyt. taxa dospělá os./pobyt, 210,- 12-17

Slevy

  • výrazné slevy na děti až do 14-ti let
(Popis zájezdu byl aktualizován 13.07.2020)