Lambi - ATLANTIS ****

0
Atlantis Atlantias Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Atlantis Lambi12 Lambi3

Zájezd pořádá

VENUS TRADE AND TOURS, spol. s r.o.
Ječná 10, 12000 Praha

Řecko / Kos
V nabídce od: 22.10.2019
Kód zájezdu: GR-3210AT

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Výhodná poloha
Příjemný personál
Přímo u pláže

Poloha: Našemu trhu velmi známý a oblíbený hotelový areál obklopený subtropickými rostlinami a stromy tvoří hlavní budova, boční křídla a zahradní bungalovy. Nachází se v klidné turistické části města, přímo u moře s křišťálově čistou vodou. Hotel je vzdálen cca 2 km od centra hlavního města Kosu. Zastávka autobusu je kousek u hotelu. V okolí jsou taverny, restaurace, obchody, půjčovny. Nejbližší supermarket je cca 50 m od hotelu. Nejbližší lékárna je cca 1 km, nejbližší taverna cca 100 m.

Vzdálenosti Pláž: 0 m
Centrum: cca 2 km

Pláž: Písčito-oblázková pláž (světlý písek přechází do tmavé barvy, místy s oblázky) je hned před hotelem a táhne se v délce cca 250 m.

Sport a zábava: 2 velké bazény, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek cca 2€/kus/den), které je v případě zájmu nutno předem uhradit na recepci, dětské hřiště, společenská místnost, kulečníky (za poplatek cca 4€/hodina), stolní tenis (za poplatek cca 3€/hodina), tenis (za poplatek cca 7€/hodina včetně zapůjčení raket a míčků, cca 5€/hodina pouze pronájem kurtu). Různé druhy vodních sportů na pláži, plážový volejbal (zdarma). Dále hotel organizuje pro děti i dospělé obvykle v hlavní sezóně v průběhu dne animační programy (v cizím jazyce) u bazénu a zábavní večery (řecké večírky, živá hudba…). Vedle hotelu je půjčovna kol, motorek a bugin.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 3,00 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.


Ubytování: hotel ****
Vybavení a služby: Recepce, vstupní hala s výtahy (jen v hlavní budově), 2 restaurace, hlavní bar, snackbar u bazénu a na pláži, kavárna, taverna, venkovní terasa, rozlehlá zahrada, parkoviště. Plážové osušky hotel nenabízí k zapůjčení, je třeba mít vlastní. Wi-Fi připojení je k dispozici v prostoru recepce (za poplatek cca 1,5€/hodina, cca 5€/25 hodin).

Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou či sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, trezorem, telefonem, TV se satelitním příjmem, chladničkou, balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady, na hory nebo s výhledem na moře - viz ceny na našem webu. Jednolůžkové pokoje jsou jen na vyžádání. Dětská postýlka na vyžádání (zdarma).

Strava: all inclusive
formou ALL INCLUSIVE (viz popis):


O přesném rozsahu stravy a služeb all inclusive jsou klienti informováni po příjezdu do hotelu

Snídaně (07:00-010:00), obědy (12:30-14:30) a večeře (18:30-21:30) - formou švédských stolů. Během obědů a večeří neomezená konzumace rozlévaných místních nealkoholických nápojů, domácího vína a točeného piva

Teplé a studené snacky a lehké občerstvení je nabízeno ve snackbaru u bazénu (10:00-17:00) - např. hod dog, pizza, sendviče, sušenky, kopečková zmrzlina

Neomezenou konzumaci rozlévaných místních nealkoholických nápojů (voda, ovocné šťávy a džusy), teplých nápojů (filtrovaná káva a čaj), točeného piva a domácího vína ve snackbaru u bazénu (17:00-23:00)

V hlavním baru (17:00-23:00) jsou podávány rozlévané místní alkoholické nápoje - točené pivo, domácí vína, whiskey, vodka, gin, ouzo, Metaxa a další dle nabídky hotelu

Konzumace alkoholických nápojů není povolena dětem do věku 18 let

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 19.11.2021)