Kissonerga - QUEEN´S BAY ****

0
kypr-kissonerga-queens-bay-1 kypr-kissonerga-queens-bay-10 kypr-kissonerga-queens-bay-11 kypr-kissonerga-queens-bay-12 kypr-kissonerga-queens-bay-13 kypr-kissonerga-queens-bay-14 kypr-kissonerga-queens-bay-15 kypr-kissonerga-queens-bay-16 kypr-kissonerga-queens-bay-17 kypr-kissonerga-queens-bay-18 kypr-kissonerga-queens-bay-19 kypr-kissonerga-queens-bay-2 kypr-kissonerga-queens-bay-3 kypr-kissonerga-queens-bay-4 kypr-kissonerga-queens-bay-5 kypr-kissonerga-queens-bay-6.JPG kypr-kissonerga-queens-bay-7 kypr-kissonerga-queens-bay-8 kypr-kissonerga-queens-bay-9

Zájezd pořádá

VENUS TRADE AND TOURS, spol. s r.o.
Ječná 10, 12000 Praha

Kypr / Kissonerga
V nabídce od: 22.10.2019
Kód zájezdu: CY-0005QU

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Klidné prostředí uprostřed krásné rozlehlé zahrady
Přátelský a ochotný personál
Výborná kuchyně

Poloha: Hotel s velmi příjemnou atmosférou se nachází v klidném prostředí, jen cca 10 km od centra Paphosu (cca 20 minut místním autobusem, zastávka je ve vzdálenosti cca 250 m od hotelu), v jedné z nejkrásnějších částí oblasti Kissonerga. Je zasazený do nádherné rozlehlé zahrady, která se rozprostírá až k pláži, disponuje impozantními výhledy na safírově modré moře a hory. Nejbližší bankomat je v přístavu v Paphosu nebo na Coral Bay. Lékárna je cca 3 km. Nejbližší velký supermarket je v přístavu a po cestě do přístavu se nachází Lidl (cca 15 minut autobusem).

Vzdálenosti Pláž: přímo před areálem
Letovisko Paphos: cca 7 km
Letovisko Coral Bay: cca 3 km
Letiště: cca 140 km

Pláž: Před hotelem je menší písečná pláž, stejně tak divoká skalnatá pláž (doporučujeme boty do vody). Příjemné koupání a pestrá nabídka vodních sportů je též na krásné písečné pláži Coral Bay, cca 4 km, kam je možné dojet městským autobusem.

Sport a zábava: Venkovní bazén, dětský bazén, vnitřní bazén (v provozu jen v zimních měsících, do 30.04.), lehátka a slunečníky u bazénu a v zahradě zdarma, na pláži za poplatek, dětské hřiště a koutek, malá tělocvična, šipky, stolní tenis a tenisové kurty (zdarma, osvětlení ve večerních hodinách za poplatek, zapůjčení tenisové rakety za poplatek). Za poplatek je dále k dispozici sauna, kulečník, minigolf, greenbowls a další. Možnost masáží a potápění (na vyžádání, za poplatek). Na recepci lze zajistit pronájem jízdních kol, mopedů a motocyklů. Hotel organizuje pro své hosty v hlavní sezóně různé animační programy (v cizím jazyce), společenské večery, folklórní akce a živou hudbu.

Poznámka: Pokud byste si během svého pobytu chtěli udělat výlet na severní (tureckou) část Kypru, doporučujeme vzít si s sebou platný cestovní pas. Cestování na občanský průkaz na severní Kypr není možné. Cestovní pas musí být v den výletu platný ještě minimálně následujících 150 dní, tato podmínka platí pro občany ČR i SR.


Ubytování: hotel ****
Vybavení a služby: Vstupní hala s recepcí, internetový koutek, výtah, salónek s TV, vnitřní a venkovní bar, snackbar, kavárna, vnitřní a venkovní restaurace, obchod se suvenýry, velká konferenční místnost, pokojová služba (za poplatek), rozsáhlá zahrada, parkoviště. Wi-Fi v prostoru recepce a na pokojích zdarma.

Hotel nabízí jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV/SAT, ledničkou, balkónem, verandou či terasou. Pokoje mají výhled na moře, bazén, hory, okolí nebo vnitrozemí. Trezor k dispozici na recepci nebo na pokoji (za poplatek). Některé pokoje mohou být propojené (na vyžádání). Infanta a dětskou postýlku je možné vyžádat (celkový počet osob vč. infanta nesmí přesáhnout celkovou kapacitu ubytovací jednotky).

Strava: polopenze
Polopenze - snídaně i večeře formou bufetu. Za příplatek je k dispozici také all inclusive.

Program all inclusive zahrnuje:
O přesném rozsahu stravy, časů a služeb all inclusive jsou klienti informováni po příjezdu do hotelu
Snídaně (07:15-10:00) a večeře (19:00-21:00; v létě 19:30-22:00) formou bufetu, obědy (12:00-15:00) formou bufetu, event. servírovaného menu (obvykle v mimo hlavní sezónu, dle aktuální obsazenosti hotelu); večeře může být v mimo hlavní sezónu též servírovaná (dle aktuální obsazenosti hotelu)
Během obědů a večeří neomezená konzumace místních rozlévaných nealkoholických nápojů (voda, nealko, ovocné šťávy) a rozlévaných místních alkoholických nápojů (točené pivo, víno)
Snacky a lehké občerstvení od 15:00-17:30
Koláčky, moučníky, sušenky, ovoce a zmrzlinu (kopečkovou) od 12:00-21:30
Neomezenou konzumaci rozlévaných místních nealkoholických nápojů (voda, šťávy, džusy, filtrovaná káva, čaj, nealkoholické koktejly) a rozlévaných místních alkoholických nápojů (točené pivo, víno, koktejly, různé destiláty) od 10:30-24:00
Animační programy (v hlavní sezóně, v cizím jazyce), další aktivity jako lukostřelba; sportovní možnosti zdarma: fitcentrum, stolní tenis, tenis a šipky
Rychlovarnou konvici na pokoji

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 04.12.2021)