Zaton - Zaton Holiday Resort - apartmány 3* - 5 nocí

0
Zaton Holiday Resort apartmán 3* apartmán 3*, typ pro 3 osoby apartmán 3*, typ pro 3 osoby Apartmány 3* Apartmány 3* - terasa se sezením nákresy apartmánů Nový bazénový komplex v Zatonu Nový bazénový komplex v Zatonu Nový bazénový komplex v Zatonu Nový bazénový komplex v Zatonu Nový bazénový komplex v Zatonu plán letoviska pláž vhodná pro děti vyžití i pro děti :-) Zaton Holiday Resort Zaton Holiday Resort Zaton Holiday Resort Zaton Holiday Resort Zaton Holiday Resort Zaton Holiday Resort Zaton Holiday Resort, apartmány 3* Zaton Holiday Resort, apartmány 3* Zaton Holiday Resort, bazény Zaton Holiday Resort, bazény Zaton Holiday Resort, bazény Zaton Holiday Resort, bazény Zaton Holiday Resort, bazény Zaton Holiday Resort, bazény Zaton Holiday Resort, bazény Zaton Holiday Resort, bazény Zaton Holiday Resort, bazény Zaton Holiday Resort, recepce Zaton Holiday Resort, recepce

Zájezd pořádá

MEDITERAN TRAVEL s.r.o.
Riegrovo náměstí 55, 51301 Semily

Chorvatsko / Zaton
V nabídce od: 13.10.2019
Kód zájezdu: 11098

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

SLEVA 20 % NA POBYTY OD 15.6. DO 21.8., OD 3 NOCÍ, PŘÍJEZDY DENNĚ. Sleva neplatí od 25.7. do 21.8. pro apartmány 2 a 3 osoby)

Zaton Holiday Resort se nachází 16 km severozápadně od Zadaru, leží v borovicovém háji a dlouhé zátoce chráněné od větru a vln. Apartmány jsou umístěny v jednopodlažních řadových domcích. Je zde krásná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře, ideální pro děti. Zaton je velmi dobře vybavené středisko, které hostům nabízí bohaté zázemí pro sport a zábavu. Již několik let po sobě získává mnoho ocenění a je velmi oblíben mezi klienty z celé Evropy. Vzhledem k omezenému počtu apartmánu kat. 3 hvězdy, doporučujeme včasnou rezervaci.

Popis tříhvězdičkových klimatizovaných apartmánů:

Apartmán-studio AP/2 pro 2 osoby: obývací pokoj se dvěma lůžky, kuchyňský kout, jídelní kout, koupelna se sprchou, WC a fénem, kávovar, sejf, SAT TV, telefon, ventilátor, terasa se zahradním nábytkem (velikost: 20m 2 ). VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA ZDE.

Apartmán-studio AP/3 pro 3 osoby: obývací pokoj se třemi lůžky, kuchyňský kout, jídelní kout, koupelna se sprchou, WC a fénem, kávovar na překapávanou kávu (filtry nutno zakoupit nebo si přivézt vlastní), sejf, SAT TV, telefon, KLIMATIZACE, terasa se zahradním nábytkem (velikost: 20m 2 ) VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA ZDE.

Apartmán AP/4 pro 4 osoby: dvoulůžková ložnice, obývací pokoj se dvěma lůžky (rozkládací pohodlná pohovka), kuchyňský kout, jídelní kout, koupelna se sprchou (4* s vanou), WC a fénem, kávovar na překapávanou kávu (filtry nutno zakoupit nebo si přivézt vlastní), sejf, SAT TV, telefon, KLIMATIZACE, balkón nebo terasa se zahradním nábytkem (velikost: 29m 2 ). VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA ZDE.

Apartmán AP/5 pro 5 osob: dvě dvoulůžkové ložnice, obývací pokoj s jedním lůžkem a klimatizací, kuchyňský kout, jídelní kout, koupelna se sprchou, WC a fénem, kávovar na překapávanou kávu (filtry nutno zakoupit nebo si přivézt vlastní), sejf, SAT TV, telefon, balkón nebo terasa se zahradním nábytkem (velikost: 35m 2 ) VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA ZDE.
Sport a zábava: 12 tenisových hřišť (z toho 4 osvětlené), tenisové centrum s výukou, potápěčské centrum s výukou, jezdecká škola, jízda na ponících, plážový volejbal, stolní tenis, minigolf a další aktivity. V areálu se nachází největší diskotéka v Dalmácii - SATURNUS. Nobě v sezoně 2015 také pekárna a hřiště s lezeckými sítěmi pro děti a dospělé.
Sport a zábava: 12 tenisových hřišť (z toho 4 osvětlené), tenisové centrum s výukou, potápěčské centrum s výukou, jezdecká škola, jízda na ponících, plážový volejbal, stolní tenis, minigolf a další aktivity. V areálu se nachází největší diskotéka v Dalmácii - SATURNUS.
Pláž: zhruba 1 900 m dlouhá pláž - převážně s písčitým dnem a mírným a mělkým sestupem do moře, proto je toto středisko také vhodné pro děti. Pláž se nachází asi 100 až 300 m od apartmánů. Na pláži je půjčovna slunečníků a lehátek, snackbar, vodní atrakce.
Bazény: 3 nově postavené bazény: pro dospělé a mládež, plocha 825 m 2 a hloubka 1,30 m a bazén pro děti o ploše 340 m 2 a hloubce 0,30 m. Dále je zde bazén pro plavání o ploše 174 m 2 a hloubce 1,3 m, 3 menší bazény s hydromasážními lehátky o ploše 86 až 115 m 2 , 1 větší bazén s hydromasážními lehátky, plochou 182 m 2 , hloubkou 1,2 m a panoramatickým pohledem na Jadran, spousty opalovacích ploch, bar u bazénu. Předpokládaný provoz bazénů začátkem května 2020 (v závislosti na počasí).

Stravování : vlastní

Možnost dokoupení polopenze s točeným nápojem k večeři v ceně za příplatek v termínu 25.4.-30.5. a 12.9.-2.10. - 620 Kč/osobu a den, v termínu 30.5.-12.9. - 720 Kč/osobu/den, dítě 5-11,99 let má polopenzi v termínu 25.04.-30.5. a 12.9.-2.10. zdarma, v termínu 30.5.-12.9. platí 360 Kč/osobu/den, děti do 4,99 let mají polopenzi zdarma (pouze při zakoupení 2 plně platících osob)

domácí mazlíček - pouze do 7 kg je možný za příplatek 14 Eur na den (platba na místě. nutno mít potvrzené od recepce)

Dětská postýlka pro děti do 2,99 let v termínu30.5. - 12.9. za 200,- Kč na noc. V ostatních termínech je zdarma.

Parkování je zdarma. Přijezdy možné každý den • check in 15: 00, check out 9:00

Pokud nebude apartmán předán čistý, může recepce požadovat 40,- EUR za úklid.

Akce 7=6 v termínech 30.5.- 6.6. platí pouze u pobytů na 7 nocí, kde je i zahrnuta v ceně.

Příjezdy možné každý den • do 30.5. a od 12.9. minimum 3 noci pobytu, jinak 5 nocí.

• Uvedená videa apartmánů jsou informativní, apartmány daných typů se mohou od sebe lišit v drobných detailech.

Poloha: 100 až 300 m od pláže

Vybavení: recepce, dětský klub, diskotéka, směnárna, internet, restaurace, bar, bazén, bazén pro děti, hřiště na košíkovou, tenisové kurty, možnost zapůjčení kol, obchod se suvenýry, parkoviště.

Sport a zábava: potápění, šnorchlování, volejbal, plážový volejbal, stolní tenis, půjčovna kol, dětské hřiště, šlapadla, vodní sporty, minigolf.

možnost dokoupení polopenze,
malý pes nebo kočka -14 Eur/noc (platba na místě)
dětská postýlka na vyžádání, 30.5. - 12.9.2020 za 200 Kč/noc, v ostatních termínech zdarma


Ubytování: apartmán

Strava: vlastní

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • ubytování na 5 nocí pro příslušný počet osob, spotřebu vody a energie, použití kuchyňského vybavení, ložní prádlo ( výměna 1x týdně), ručníky ( výměna za 3-4 dny), animační programy, vstup do bazénu, pobytovou taxu

Cena neobsahuje

  • dopravu, pojištění storna a léčebných výloh , služby delegáta
(Popis zájezdu byl aktualizován 09.07.2020)