Beruwela - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE

0
Foto - Beruwela - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE Foto - Beruwela - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE Foto - Beruwela - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE Foto - Beruwela - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE Foto - Beruwela - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE Foto - Beruwela - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE Foto - Beruwela - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE Foto - Beruwela - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE Foto - Kalutara - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE Foto - Kalutara - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE Foto - Kalutara - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE Foto - Kalutara - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE Foto - Kalutara - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE Foto - Kalutara - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE Foto - Kalutara - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE Foto - Kalutara - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE Foto - Kalutara - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE Foto - Kalutara - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář Afrodita s.r.o.
Karla Engliše 3221/2, 15000 Praha 5 - Smíchov

Srí Lanka / Beruwela
Cena od: 39 990
V nabídce od: 14.09.2019
Kód zájezdu: 863

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy

OKRUH PO SRI LANCE /4denní program s odpočinkem u moře/

1. Přílet na letiště – přívítání se s delegátem, přesun na ubytování, večeře.
2. SIGIRIYA – DAMBULA – SIGIRIYA

Po snídani odjezd na prohlídku skalní pevnosti SIGIRIA, která je na seznamu UNESCO a je známa hlavně svými freskami a pokrokovému vodnímu systému. Odjezd do DAMBUULLY – návštěva impozantního jeskynního chrámu, jehož vznik se datuje okolo 1 století př.n.l.. Najdete zde spoustu maleb a soch převážně budhistických. Návrat do hotelu a večeře s noclehem v Dambulle.
3.SIGIRIYA – KANDY

Po snídani odjezd do Kandy s návštěvou řezbářské manufaktury a ajurvédské zahrady v Matale. Odpoledne bude následovat taneční vystoupení Kandyanských tanečníků, kde uvidíte mimo jiné i chůzi po rozžhavených uhlících. Dále návštěva Chrámu Budhova zubu, kde se od 16. století uchovává nejvýznamnější relikvie. Večeře a nacleh v hotelu v Kandy.
4.KANDY – PINNAWELA – BECH RESORT

Po snídani návštěva muzea drahých kamenů, dále pak návštěva batikové tavárny, kde uvidíte výrobu batiky. Následuje jízda přes malebné město Kandy, dříve hlavní město Sri Lanky. Poté uvidíte botanickou zahradu v Peradeniyi, která je pokládána za nejkrásnější v celé Asii a návštěva čajové plantáže s továrnou. Následuje cesta do sloního útulku v Pinawele. Přesun do hotelu COOEE THE PALMS**** .

Popis hotelu COOEE THE PALMS****
Rodinný resort s bazénem a několika restauracemi se nachází přímo na krásné pláži. Moderní a dobře vybavené pokoje s balkonem nebo terasou poskytují výhled na ocean. Hotel nabízí svým hostům ajurvédské masáže a fitness centrum. Hotel leží necelých 10 minut jízdy od známého chrámu Kande Viharaya a pouhých 5 km od přístavu Beruwela.

Poloha: Sri Lanka

Pláž: Dlouhá, písečná pláž. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma.


Ubytování: hotel ****
Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky s koupelnou, (sprcha nebo vana) s WC, fénem, TV, balkonem nebo terasou, klimatizací, minibarem - doplňování nápojů za poplatek (voda doplňována v omezeném množství zdarma), setem na přípravu kávy a čaje, trezorem, WiFi. Většina pokojů s výhledem na oceán.

Elektrické napětí je 230 – 240 V. Zásuvky jsou anglického typu se třemi zdířkami. Doporučujeme vzít si s sebou redukci zásuvek.

STRAVOVÁNÍ

POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu

Možnost dokoupení

ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd, a večeře formou bufetu, místní alkoholické nápoje /vodka, brendy, rum, arrack, gin, pivo/ a nealkoholické nápoje /coca cola, sprite, fanta, tonic, soda, pitná voda, mango, pomeranč, ananas/ od 10 - 23 hod., malé občerstvení v lobby baru od 11:00 - 11:30hod. a od 16:00 - 16:30 hod.

Upozornění: V den svátku Poya Day (úplněk) a jiných státních či náboženských svátků je zákaz podávání alkoholických nápojů.

VYBAVENÍ

Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace à la carte, bar u bazénu, kavárna, WiFi na recepci zdarma, bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, obchod se suvenýry, zdarma - plážový volejbal, fitness centrum, stolní tenis, kulečník; wellness centrum (masáže za poplatek).

Strava: polopenze

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou dopravu Praha - Kolombo - Praha /přestup v Dubaji/ s leteckou společností Emirates, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do 30 kg, 3 noci ubytování v hotelu 4* včetně polopenze, 6 nocí ubytování v hotelu The Palms**** včetně polopenze, 4 denní okruh po Sri Lance s průvodcem, vstupy, transfer z hotelu na letiště, pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí, vizum
(Popis zájezdu byl aktualizován 10.02.2020)