Ski-opening Lyžování v Rakousku 2021-2022 Dachstein West hotel***+ polopenze skipas doprava delegát

0
Lyžování A21 Rakousko Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování Rakousko A21 Lyžování v Rakousku A21

Zájezd pořádá

A21 Holidays s.r.o.
Rybná 716/24, Staré Město, 11000 Praha 1

Rakousko / Horní Rakousko
Cena od: 7 480
V nabídce od: 10.09.2019
Kód zájezdu: 547401

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Lyžování
    • Turistika
    • Běžky
    • Záruka COVID-19

First moment nabídka od 16.12. navíc 500 Kč bonus pro každého účastníka tohoto termínu v podobě slevy na kterýkoliv dostupný termín v sezóně 2021 / 2022.

Skiopening vše v ceně už od 7480 Kč, 4 dny / 3 noci hotel***+ s polopenzí, wellness, skipas na celé 3 dny, až 175 km sjezdovek Dachstein West + Freeride arena Krippenstein, doprava pohodlným zájezdovým autobusem nebo vlastní doprava, zkušený delegát v místě pobytu, pobytové taxy.

Velké slevy pro děti až do 15 let!

DOPRAVA AUTOBUSEM bez příplatku po trase z Moravy. Po trase z Prahy za příplatek jen 390 Kč, dle termínů na vyžádání.
Jen cca 5 hodin jízdy autobusem z Brna!

Lyžování a snowboarding v rozsáhlé lyžařské oblasti Dachstein West Krippenstein, která se rozkládá na západních svazích Dachsteinu a impozantního hřebene Salzburských Dolomitů.

Dachsten West patří mezi nejlepší Alpská střediska, opětovně hodnocená nejvyšší možnou známkou 5*.

Naleznete zde lyžařské sjezdovky všech stupňů obtížnosti od ideálních tratí pro rodinné lyžování, až po sjezdovky pro náročné lyžaře a snowboarďáky, např. FIS sjezdovku ze Zwieselalmu (Kanonenrohr).
V údolí jsou u stanic lanovek cvičné louky pro nejmenší lyžaře. V Russbachu i Gosau jsou dětské parky s atrakcemi (sněhové dráhy, pohádkové postavy), v Russbachu je možné také celodenní hlídání ve "školce". O útulnou zimní pohodu a spokojenost se postará i 16 různých chat s domácími specialitami a milou obsluhou.

Pobyt s polopenzí 4 dny / 3 noci, kvalitní Hotel Moserwirt***+, s velmi pěkným ubytováním a vyhlášenou kuchyní, 3x bohatá snídaně - švédské stoly, 3x teplá večeře - polévka a hlavní jídlo, možnost bezmasého jídla, dezert, salát.
Relax v hotelovém wellness v ceně.

Všechny naše zájezdy jsou bez nočního přejezdu před lyžováním – příjezd do hotelu je na večeři a lyžuje se po snídani od druhého dne.

Zkušený delegát v místě pobytu.

V hotelu je wifi zdarma, v každém pokoji je zdarma satelitní TV.

Parkování zdarma na hotelovém parkovišti.

Možnost relaxace v termálních lázních Bad Ischl, 10 min. jízdy od hotelu.


Lyžování Rakousko – skiopening, cenově výhodné lyžování v týdnu, prodloužený víkend, jarní prázdniny 2021-2022, bez front na upravených 150 až 175 km sjezdovek. Lyžování v Rakousku je zážitek, zábava, aktivní relax i sportovní a adrenalinové vyžití pro Váš životní styl. Užijte si pravou alpskou lyžovačku s partnerem, rodinou, s přáteli ...


Ubytování: hotel ***+
Kvalitní, vysoce hodnocené Hotely Moserwirt, Goisererhof, Agathawirt v Bad Goisern s velmi pěkným ubytováním a vyhlášenou kuchyní, 3x bohatá snídaně - švédské stoly, 3x teplá večeře - polévka a hlavní jídlo, možnost bezmasého jídla, saláty.
Hotelové wellness v ceně - možnost každodenního využití dle provozních hodin, dle vybavení a podmínek hotelu (sauna, relaxační zóna, popř. venkovní ochlazovna, popř. whirlpool).

Strava: polopenze
Snídaně a večeře, 3x bohatá snídaně - švédské stoly, včetně nápojů, 3x teplá večeře - polévka a hlavní jídlo, možnost bezmasého jídla, salát, dezert, nápoje k večeři jsou za příplatek.

Doprava: autokarem
VLASTNÍ DOPRAVA nebo doprava AUTOBUSEM ZDARMA!!
Odjezdy autobusu z nástupních míst po trase z Ostravy směr Olomouc a Brno.
Odjezd z Prahy za 490,- Kč obousměrně (včetně poplatku za zavazadlo navíc - lyže/snowboard)
V místě pobytu můžete využít náš autobus nebo bezplatné skibusy (nástup nedaleko od hotelu - upřesní Vám delegát), které jezdí do střediska a zpět (lanovky Gosau, cca 15 km od hotelu).

Program zájezdu

1. den: příjezd do hotelu v Rakousku v odpoledních či podvečerních hodinách, ubytování, večeře.

2. den: snídaně, lyžování, večeře, relax - wellness, zábava

3. den: snídaně, lyžování, večeře, relax - wellness, zábava

4. den: snídaně, ukončení pobytu v hotelu, lyžování, po lyžování odjezd domů, příjezd domů ve večerních hodinách u bližších dojezdových míst (např. jižní Morava, oblast Brna, jižní a střední Čechy, oblast Prahy) nebo v nočních hodinách (Olomouc, Ostrava).

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena obsahuje

  • 3 denní skipas přes 150 km sjezdovek
  • 3x ubytování hotel***+
  • 3x snídaně vč. nápojů
  • 3x teplé večeře
  • hotelové wellness (dle vybavení hotelu)
  • možnost dopravy autobusem zdarma (na vyžádání, dle termínů)
  • jen cca 5 hodin jízdy autobusem z Brna!
  • zkušený delegát, pojištění CK

Cena neobsahuje

  • poj. léčebných výloh zimní sporty 39,- Kč/os/den
  • dárkový poukaz plnobarevný s věnováním poštou 99 Kč
  • odjezd z Prahy za 490,- Kč obousměrně (včetně poplatku za zavazadlo navíc - lyže/snowboard)

Slevy

  • Zvýhodněná cena First minute
(Popis zájezdu byl aktualizován 15.11.2021)