Rogla - Hotel Rogla***S - Zimní pohádka pro nelyžaře - 4 noci

0
hotel Rogla*** Superior Foto - Rogla - Hotel Rogla - ski balíček 3 noci Foto - Rogla - Hotel Rogla - ski balíček 3 noci Foto - Rogla - Hotel Rogla - ski balíček 3 noci Hotel Rogla a hotel Planja Hotel Rogla a hotel Planja hotel Rogla*** Superior hotel Rogla*** Superior hotel Rogla*** Superior hotel Rogla, bazén recepce hotelu Rogla Restaurant Stara Koča Restaurant Stara Koča Rogla Rogla Rogla - plánek lyžařského areálu Samoobslužná restaurace, hotel Rogla sauny

Zájezd pořádá

MEDITERAN TRAVEL s.r.o.
Riegrovo náměstí 55, 51301 Semily

Slovinsko / Rogla
V nabídce od: 06.08.2019
Kód zájezdu: 11001

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Hotel Rogla***S tvoří s hotelem Planja jeden větší komplex. Hotel má k dispozici 88 nově zrekonstruovaných dvoulůžkových pokojů Superior s možností přistýlky , pokoje mají pohled směr na parkoviště nebo směr do údolí. Hostům je dále k dispozici restaurace, recepce, vnitřní bazén.

V hotelu se nachází recepce, víceúčelový sál, apertiv bar, prostory pro semináře, dětský koutek, internetový koutek, prodej suvenýrů na recepci. Hostům je k dispozici hotelová restaurace s bohatým samoobslužným bufetem, kde vám naši kuchaři budou servírovat tradiční jídla zdejšího kraje i vynikající deserty. K dispozici je vám i „Stara koča“ kde vás budeme rozmazlovat kulinářskými specialitami a výborným vínem.

Součástí hotelu je wellness centrum „Zemlja dobrog raspoloženja“ kde jsou vám k dispozici sauny, vnitřní bazén, whirlpool, dětský bazén a masáže. Součástí hotelu je i moderní lekářské centrum s plicní ambulancí.

K hotelu také patří velká sportovní hala s rozměry 2 200 m 2 , ve které je možné hrát volejbal, basketbal, tenis, stolní tenis, dále je tam lezecká stěna, místnost na squash nebo fitness centrum.

Ubytování: dvoulůžkové pokoje mají koupelnu s fénem, WC, telefon, SAT TV, internetové připojení. Některé pokoje (15) mají balkon. Některé pokoje mají orientaci na parkoviště, jiné do údolí.

Stravování: polopenze formou bufetu. Možnost dokoupení obědů za 560 Kč.

Pobytová taxa ve výši 2,50 EUR na osobu a den se platí na místě. Děti do 7 - 17,99 let platí 1,25 EUR na den. Dále se platí přihlašovací poplatek 2 Eur jednorázově / osoba starší 18 let.

Balíček služeb zahrnuje:

ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s polopenzí za osobu

koupání v bazénu hotelu Rogla

1 x vstup do Sauny ve wellnes hotel Planja nebo do Wellness centra Natura

30 % sleva vstup do fitness v hotelu Natura

1x během pobytu vstup do termálních bazénů Terme Zreče

10% sleva na 2 a více denní SKIPAS (zakoupení na místě dle aktuálního ceníku)

skibus na trase Zreče-Rogla-Zreče podle jízdního řádu

animační programy dle programu

Poloha: V horském středisku

Vybavení: recepce, lékař, dětský klub, internet, restaurace, bar, bazén, fitness, masáže, sauna, krytý bazén, hřiště na košíkovou, obchod se suvenýry, parkoviště, výtah.

možnost dětské postýlky za 8 EUR na den


Ubytování: hotel ***

Strava: polopenze

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • ubytování na osobu na 4 noci s polopenzí, služby dle balíčku

Cena neobsahuje

  • pojištění storna a léčebných výloh, dopravu, služby delegáta, Platba na místě: pobytová taxa ve výši 2 EUR na dospělou osobu a den, dítě 7-17,99 let platí 1 EUR na den a Přihlášení - osoba 18+ 2 Eur jednorázově
(Popis zájezdu byl aktualizován 28.12.2019)