Costa Diadema - Plavba z Dubaje do Ománu, Kataru s českým delegátem

0
Dubaj tradiční i moderní 01 Costa Diadema 02 Costa Diadema 03 Vnitřní kajuta 04 Kajuta s oknem 05 Kajuta s balkonem 07 Restaurace Adularia 08 Restaurace Tavola Teppanyaki 09 Klubová restaurace 10 Pizzerie 11 Bar Bollicine 12 Bar Gelateria Amarillo 13 Pivnice 14 Divadlo Emerald 15 Promenáda 16 Obchůdky 17 Lázeňský areál 18 Bazén Abu Dhabí Dubaj Dubaj, Burj al Arab Dubaj, Miracle Garden Muscat Omán Trasa plavby CDI-DXB04088

Zájezd pořádá

ORBIS LINK, s.r.o.
Hradešínská 2144/47, 10100 Praha

Arabské emiráty / Dubaj
V nabídce od: 25.04.2019
Kód zájezdu: CD 536949

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: loď / jachtaubytování: loď / jachta
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Plavby

Během týdenní plavby a celého dne v Dubaji vás dozajista překvapí rozmanitost i protiklady Arabského poloostrova. Světová metropole obchodu Dubaj udivuje nejimpozantnějšími stavbami světa a mnohdy až neuvěřitelnými rekordy. Mezi rozpálenými skalisky rozložený Muscat působí proti tomu starobyle a poklidně. Současné výtvarné umění Orientu se promítlo do rozlehlého mramorového komplexu Velké mešity šejka Saída v Abu Dhabí. V tomto městě se zrychlí tep každého fanouška Formule 1, který se rozjede do Ferrari World. Velkou exotikou je katarské Dauhá, kosmopolitní metropole s orientálním nádechem.

PROGRAM ZÁJEZDU
1. den: přílet do Dubaje, ubytování v hotelu
2. den: individuální program v Dubaji (prohlídka Dubaje se zastávkami na Jumeirah Beach u hotelu Burdž al Arab, moderní Dubai Marina, případně návštěva nejvyšší budovy světa Burdž Chalífa, nové vyhlídky The Frame, zahrady Miracle Garden); možnost přikoupit celodenní prohlídku Dubaje. Večer přesun do přístavu a nalodění.
3. den: volné dopoledne s možností vyjít do města; vyplutí z Dubaje
4. den: připlutí do Muscatu; možnost fakultativních výletů do mešity sultána Qaboose a ke královskému paláci; orientální tržiště a noční procházka po pobřežní promenádě
5. den: relaxace na palubě lodi
6. den: Dauhá je kosmopolitní katarská metropole s historickými památkami i mrakodrapy; možnost prohlídky Dauhá s průvodcem, jízdy na džípu do pouště, na kajaku mezi mangrovníky, relaxace v luxusním rezortu na soukromém ostrovu
7. den: Abu Dhabí s luxusními mrakodrapy a moderní impozantní Velkou mešitou; možnost výletu do zábavního parku Ferrari World nebo na pouštní safari džípem a na velbloudovi
8. den: Abu Dhabi – možnost výletu do tradiční vesnice, odpočinku na pláži exotického ostrova Al Maya nebo večeře v poušti
9. den: připlutí do Dubaje, vylodění v odpoledních hodinách, přesun na letiště a odlet do Prahy

Díky přítomnosti českého delegáta získáte jazykové zázemí a pomoc v praktických záležitostech při pobytu na lodi. Při informačních schůzkách poradí s výběrem výletů a bude k zastižení na telefonu pro případ, že se vyskytnou urgentní záležitosti.

Costa Diadema je skutečný klenot flotily, což už naznačuje její název, který je italským slovem pro diadém. Vstupte na palubu a nechte se okouzlit místním prostředím a atmosférou, které se snoubí v příjemné harmonii. Naleznete tu nepřeberné množství aktivit, fantastické pokrmy a nejlepší lázeňský areál Samsara Spa v celé flotile, který osvěží a omladí tělo i duši.

VYBAVENÍ LODĚ:
Wellness, sport, koupání:
Lázeňský areál (thalassoterapie, masáže, sauna, pára, solárium).
Posilovna, multifunkční sportovní hřiště.
3 venkovní bazény a 1 se zatahovací střechou, brouzdaliště, 5 vířivek.

Zábava:
Divadelní show, diskotéka, hudba k poslechu i tanci, kasino, obchodní galerie, internetový koutek, karetní salonek, knihovna, velkoplošná obrazovka u bazénu, simulátor Grand Prix s jednomístnou formulí F1 (za poplatek), videohry a PlayStation klub (za poplatek).

FIRST MINUTE platí do 12. 6. 2019.

MINIMÁLNÍ POČET OSOB JE NAPLNĚN - GARANTUJEME KONÁNÍ ZÁJEZDU.


Ubytování: loď / jachta
Ubytování ve dvoulůžkových kajutách vnitřních, s oknem nebo s balkonem; v některých kajutách je možnost 1 – 3 přistýlek.
Vybavení: koupelna se sprchou a WC, klimatizace, satelitní TV, minibar, šatní skříň, kosmetický stolek, telefon, vysoušeč vlasů, trezor.

Strava: plná penze
Snídaně, oběd i večeře o několika chodech se podávají v hlavních restauracích s obsluhou, k dispozici je zároveň samoobslužná restaurace se širokou nabídkou jídel. Specializované restaurace jsou za příplatek.

Doprava: letecky
Praha - Sharjah - Praha, letecká společnost Air Arabia

Program zájezdu

1. den: odlet z Prahy, nocleh

2. den: snídaně, prohlídka Dubaje, večer nalodění

3. den: Dubaj (Arabské emiráty) | Připlutí: - | Odplutí: 14:00

4. den: Maskat (Omán) | Připlutí: 09:00 | Odplutí: 22:00

5. den: na moři

6. den: Dauhá (Katar) | Připlutí: 09:00 | Odplutí: 20:00

7. den: Abú Dhabí (Arabské emiráty) | Připlutí: 11:00 | Odplutí: -

8. den: Abú Dhabí (Arabské emiráty) | Připlutí: - | Odplutí: 23:59

9. den: Dubaj (Arabské emiráty) | Připlutí: 08:00 | Odplutí: -

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 24.07.2019)