Xehoriati/Amoudi - AMOUDI ***+

0
Zakynthos - Amoudi - Amoudi Hotel (1) Amoudi Amoudi Amoudi Zakynthos - Amoudi - Amoudi Hotel (10) Zakynthos - Amoudi - Amoudi Hotel (12) Zakynthos - Amoudi - Amoudi Hotel (13) Zakynthos - Amoudi - Amoudi Hotel (14) Zakynthos - Amoudi - Amoudi Hotel (15) Zakynthos - Amoudi - Amoudi Hotel (16) Zakynthos - Amoudi - Amoudi Hotel (18) Zakynthos - Amoudi - Amoudi Hotel (19) Zakynthos - Amoudi - Amoudi Hotel (2) Zakynthos - Amoudi - Amoudi Hotel (20) Zakynthos - Amoudi - Amoudi Hotel (21) Zakynthos - Amoudi - Amoudi Hotel (3) Zakynthos - Amoudi - Amoudi Hotel (5) Zakynthos - Amoudi - Amoudi Hotel (7) Zakynthos - Amoudi - Amoudi Hotel (9) zakynthos_amoudi_10 zakynthos_amoudi_11

Zájezd pořádá

VIAMARE, s.r.o.
Francouzská 16, 12000 Praha

Řecko / Zakynthos
V nabídce od: 24.04.2019
Kód zájezdu: GR-1004AM

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Menší hotel se třemi budovami se nalézá v zahradě nedaleko moře v klidné osadě Amoudi. Obchody i taverny jsou nedaleko. Na užší písečnou pláž Amoudi s pozvolným vstupem do vody se dostanete pohodlně po místní komunikaci za pár minut.

Vzdálenosti Pláž: cca 160 m
Centrum: cca 50 m

Pláž: Užší písečná pláž Amoudi s pozvolným vstupem do vody je nedaleko hotelu. U pláže je i taverna Kritamo stejného majitele, odkud je nádherný výhledem na azurové Jónské moře. Při konzumaci jídla či pití v taverně Kritiamo je plážový servis u taverny zdarma.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Klidné prostředí
Překrásný výhled na moře
Vhodné pro rodiny s dětmi


Ubytování: studia
Vybavení a služby: Bazén, malý dětský bazének a bar. Na zahradě je malé dětské hřiště.

Dvoulůžková studia s možností jedné přistýlky jsou prostorná a mají výhled na moře. Studia mají sprchu, WC, kuchyňský kout (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), TV, Wi-Fi, sejf (za poplatek) a klimatizaci (za poplatek). Dětská postýlka je na vyžádání (za poplatek).

Strava: polopenze
Polopenze - mírně rozšířené kontinentální snídaně formou bufetu a servírované večeře (předkrm/salát, hlavní chod, desert).

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 24.02.2023)