Budapest

0
Foto - Budapest Foto - Budapest Foto - Budapest Foto - Budapest

Zájezd pořádá

HALMATOUR - Růžena Halmanová
Švermova 344, 75301 Hranice

Maďarsko / Budapešť
V nabídce od: 14.02.2019
Kód zájezdu: 497066

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlakemdoprava: vlakem
    • Poznávací zájezdy

Budapes t, hlavní město Maďarska, možnost prohlídky jak celoročně zajímavého města, tak i předvánočního, možnost nákupů na tržnici pro sebe, své milované a nejbližší. Markétin ostrov byl pro návštěvníky a Budapešťany zpřístupněn v roce 1869 a dnes je prakticky nejkrásnějším parkem města o délce 1,5 km a šířce půl kilometru a určitě stojí za to, abyste jej navštívili. Určitě jsou krásné pohledy na mosty přes Dunaj, a nezapomenutelným zážitkem autobus v kombinaci s lodí na okružní jízdě městem.

1. den

1.den ráno ve 2,13 hod. odjezd z Ostravy, po příjezdu v 8,35 hod. do Budapesti odložení zavazadel na hotel (cca 500 m od nádraží). Začátek prohlídky města Fakultativně možná návštěva Westend City Centr s asi 400 obchody s různým zbožím, cca 33 kaváren a restaurací, atd. Obchodní dům stojí hned vedle vlakového nádraží (spíš k němu přistavěn) Nyugati pályaudvar. Večer fakultativní večerní atraktivní lodní projížďka s vyhlídkou na osvětlené panorama Budapesti a pověstných mostů např. Řetězový, Alžbětin, Nový, Svobody atp. Budapest fak. Atraktivní lodní výlet..

2. den

po snídani, dopoledne slavná krytá tržnice na nám. Vörösmárty s možností nákupů, před vánocema s vánočními trhy a adventní výzdobou. Můžete si zde nakoupit vánoční dárky pro své blízké a ty, které máte rádi. Odjezd z Budapesti v 15,20 hod., přestup v Břeclavi, příjezd do Ostravy v 20,58 hod.

3.den

snídaně, volný program, odjezd z Budapesti v 15,20 hod., přestup v Břeclavi, příjezd do Ostravy v 20,58 hod.

Poloha: Budapes t, hlavní město Maďarska, možnost prohlídky jak celoročně zajímavého města, tak i předvánočního, možnost nákupů na tržnici pro sebe, své milované a nejbližší. Markétin ostrov byl pro návštěvníky a Budapešťany zpřístupněn v roce 1869 a dnes je prakticky nejkrásnějším parkem města o délce 1,5 km a šířce půl kilometru a určitě stojí za to, abyste jej navštívili. Určitě jsou krásné pohledy na mosty přes Dunaj, a nezapomenutelným zážitkem autobus v kombinaci s lodí na okružní jízdě městem.


Ubytování: hotel ***
Ubytování v hotelu**+ ve 2-3lůžkových pokojích s příslušenstvím v blízkosti nádraží Keleti

Strava: snídaně
Snídaně

Doprava: vlakem

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 24.05.2019)