Kamena Vourla - Hotel SISSY ***

0
Foto - Kamena Vourla - Hotel SISSY *** Foto - Kamena Vourla - Hotel SISSY *** Foto - Kamena Vourla - Hotel SISSY *** Foto - Kamena Vourla - Hotel SISSY *** Foto - Kamena Vourla - Hotel SISSY *** Foto - Kamena Vourla - Hotel SISSY *** Foto - Kamena Vourla - Hotel SISSY *** Foto - Kamena Vourla - Hotel SISSY *** Foto - Kamena Vourla - Hotel SISSY *** Foto - Kamena Vourla - Hotel SISSY *** Foto - Kamena Vourla - Hotel SISSY *** Foto - Kamena Vourla - Hotel SISSY *** Foto - Kamena Vourla - Hotel SISSY ***

Zájezd pořádá

BON TON, s.r.o.
Masarykovo náměstí 17, 75301 Hranice

Řecko / Kamena Vourla
V nabídce od: 05.12.2018
Kód zájezdu: 19010501

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Poloha: plážový hotel s krásnou subtropickou zahradou se vzrostlými palmami přímo na pláži v klidné jižní části letoviska. V blízkosti hotelu se nachází několik obchůdků, restaurací a taveren.

Pláž: přímo na oblázkové pláži s pozvolným vstupem do moře, plážový servis ZDARMA. Nabídka vodních sportů za poplatek. Pláž navazuje přímo na hotelovou zahradu stíněnou stromy a palmami.

HOTEL SISSYpřímo na oblázkové pláži s pozvolným vstupem do moře, plážový servis ZDARMA. Vhodné boty do vody. Nabídka vodních sportů za poplatek. Pláž navazuje přímo na hotelovou zahradu stíněnou stromy a palmami..

Vybavení: hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace s venkovní terasou s výhledem na moře, bar, venkovní bazén se slunečníky a lehátky (zdarma), beach bar, disco club, animační a sportovní programy,  řecké večery s folklórními tanci, večerní programy a barbecue večeře, Wi-Fi v lobby (zdarma), šachy, pingpongový stůl, biliard (za poplatek). Lehátka na pláži zdarma! Na pláži je možno využít nabídky vodních sportů – kajaky, motorové vodní skútry, vodní lyže, šlapadla (za poplatek). Přímo v zahradě hotelu jsou nabízeny také masáže.

Náš názor: pohodový hotel, pokoje s úžasnými výhledy na moře, krásnou zahradou, bazénem i pláží a příkladnou péčí hotelového personálu o hosty. Pobyty ocení rodiny s dětmi, senioři i mladí klienti.

Upozornění: jednolůžkový pokoj +600,- Kč/noc

Poznámka: Autokarové zájezdy: Cena zahrnuje: dopravu autokarem, 7 x ubytování s polopenzí, služby POLSKY a ANGLICKY MLUVÍCÍHO delegáta a animátora, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb.Cena nezahrnuje: komplexní pojištění včetně léčebných výloh a storna 30,- Kč/os./den, příplatky viz tabulka, pobytové taxy ve výši 1,5,- Euro/pokoj a noc - platí se hotově na místě delegátovi nebo na recepci hotelu


Ubytování: hotel ***
dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky (rozkládací křeslo) a čtyřlůžkové pokoje s manželským lůžkem a patrovou postelí pro děti. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení (SWC, fén), SAT/TV, telefon, mini lednici, klimatizaci a sejf (zdarma) a balkón se zahradním nábytkem. Všechny pokoje jsou v patře a mají prostorné balkóny s nádherným přímým výhledem na moře!

Strava: polopenze
polopenze - snídaně a večeře formou výborného bufetu podávané v hotelové restauraci (vnitřní i venkovní část). Během dne možnost dokoupení občerstvení za velice příznivé ceny v areálu hotelové zahrady – beach bar (víno, pivo, nealko - 1-2,- Euro, koktejly 3-4,- Euro, toasty, souvlaki, hot-dog, hranolky - od 1,5 Euro)

polopenze - snídaně a večeře formou bufetu podávané v hotelové restauraci (vnitřní i venkovní část). Během dne možnost dokoupení občerstvení za velice příznivé ceny v areálu hotelové zahrady – beach bar (víno, pivo, nealko - 1-2,- Euro, koktejly 3-4,- Euro, toasty, souvlaki, hot-dog, hranolky - od 1,5 Euro)

Doprava: autokarem

Termíny a ceny

Slevy

  • vlastní doprava - 2.000,- Kč, spojení 2 turnusů (BUS) - 2.000,- Kč, spojení 2 turnusů (LET) - 5.000,- Kč
(Popis zájezdu byl aktualizován 18.05.2019)